-
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, Fokus jsou good, ber to hned. 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Čert ví jak teď ale před tak rokem dvěma jsem to jejich tele měl v ruce, a je fakt, že mě jako jedna z mála kytar od Fokusu vůbec neoslovila. Ten krk byl hrozně tlustej. Fakt jak na půlky roštípnutý poleno. Ale možná to byl kus nebo můj subjektivní pocit. Já rád hodně tenký krky. Určitě by to ale stálo za vyzkoušení.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Možná by stačilo sehnat levný tele od squira a upravit si ho. Sundat picguard, obrousit lak atd.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Já bych řekl, že pod tím picguardem díry nebudou, přece jenom není to strat. navíc by dalo asi víc práce vyfrézovat obrovskou díru, než dvě malý na snímače.Joey píše:No a zacpat ty díryafektband píše:Možná by stačilo sehnat levný tele od squira a upravit si ho. Sundat picguard, obrousit lak atd.to bych nechtěl dělat...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
http://flickr.com/photos/13379117@N04/2517280229/ Pochybuju že Squierovo tělo bude vyřezané jinak...ikdyž...qwer to má...afektband píše:Já bych řekl, že pod tím picguardem díry nebudou, přece jenom není to strat. navíc by dalo asi víc práce vyfrézovat obrovskou díru, než dvě malý na snímače.Joey píše:No a zacpat ty díryafektband píše:Možná by stačilo sehnat levný tele od squira a upravit si ho. Sundat picguard, obrousit lak atd.to bych nechtěl dělat...
EDIT: Nebo to bude jak tohle: http://www.warmoth.com/guitar/bodies/te ... e_standard a bude to v klidu
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
ve squieru je normalni obdelnikovy otvor, takze nic... navic brousil lak z levne kytary je skoro sebevrazda, ten plnic je jak ocel, sjizdel jsem na to s bruskou tak 3 hodiny a az na drevo jsem nesel... takove nervy, jako mel termyx s tim jeho bulletem, ktery vzal au na drevo, jsem bohuzel nemel...
jinak squier jeste nedavnou dost podobne tele delal... akorat bylo asi z aghatisu nebo z ceho a bylo hnede... i fender dela neco podobneho - mysliml ze je ta kejtra takova hnedocervena a stoji cca 20 litru... ale nemuzu si tedko presne vybavit, co to presne je, jestli to ma singly a nebo humbace... akorat vim, ze to nema pickguard...
no kazdopadne nejjednodussi bude si neco takoveho splacat u kytarare a krk si treba nekde sehnat z fendera... vesmes vsechny teleta, ikdyz budou mit tu spravnou diru pro snimac, budou nepouzitelne, protoze budou mit vyfrezovanou drazku pro draty a nebo kolecka pro dalsi cudliky...
a to je to tak dulezite nemit na kejtre pickguard?
edit:
jj ten warmoth je jedna z cest
jinak squier jeste nedavnou dost podobne tele delal... akorat bylo asi z aghatisu nebo z ceho a bylo hnede... i fender dela neco podobneho - mysliml ze je ta kejtra takova hnedocervena a stoji cca 20 litru... ale nemuzu si tedko presne vybavit, co to presne je, jestli to ma singly a nebo humbace... akorat vim, ze to nema pickguard...
no kazdopadne nejjednodussi bude si neco takoveho splacat u kytarare a krk si treba nekde sehnat z fendera... vesmes vsechny teleta, ikdyz budou mit tu spravnou diru pro snimac, budou nepouzitelne, protoze budou mit vyfrezovanou drazku pro draty a nebo kolecka pro dalsi cudliky...
a to je to tak dulezite nemit na kejtre pickguard?
edit:
jj ten warmoth je jedna z cest
Nechcem podrýpavať dúfam že nájdeš pekný kúsok no tá fokuska má kresbu dreva ako lavica u náš v škole.HALF píše:Koupim si tady tohoto - http://www.fokuskytary.cz/158-kytara-ky ... Telecaster
... ale jak mam zjistit ktereho mi poslou kdyz tam sou tri fotky ?![]()
... a kdyz bohuzel tam ten nevyjde a nerisknu si ho koupit tak se smirim s timhle -
http://kytary.cz/squier-by-fender-affin ... 83:0:0:1:0
Ten Tele je od Braňa Urbana... http://www.palochodelka.com/urbanguitars/