P.S. styl punk, rock, alternativní rock, grunge.....dik všem
kombo do malé zkušebny
Pravidla fóra
kombo do malé zkušebny
náš basak si chce kupovat nový kombo ale vůbec se v tom nevyzná.....já sem kytarista a přeci jenom když srovnam kyt. komba hartke a bas. hartke tak je v tom hodně velký rozdíl co se týče kvality!! takže jaký kombo byste mu doporučli do fakt menší zkušebny?? aby bylo co možno nejlevnější.....a budu rád když bude z bazaru....btw naše skupina neni moc majetná
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
Hmm..co možno nejlevnější to je dost širokej pojem, zkus nahodit aspoň cenovej strop. Ono za každou cenu koupit něco levnžho nemá cwnu...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
taky se mi to zda docela málo
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Jo psal jsem mu, protoře mě to zajímalo, a vypadá to, že to někdo dělal doma, ale jestli to hraje tak to nemusí být špatný. Je to domácí práce, nějakýho elektrikáře. Nebo se to tak aspon tváří.
Jinak k tématu. Jestli hrajete rock, punkrock a máte bicí tak s 60W vydržíš tak půl roku. Jestli je váš bubeník hlučnější tak to nesmíš jít pod 100W. Pokud cheš něco levnýho, tak s "velkým" výkonem za malou cenu se dá koupit tak Behriger na bazaru. Jinak Fender Ruble, Laney R2, atd atd.
Napiš kolik máte těch peněž. Protože 20W kombíčko je u baskytary tak dobrý na cvičení doma...
Jinak k tématu. Jestli hrajete rock, punkrock a máte bicí tak s 60W vydržíš tak půl roku. Jestli je váš bubeník hlučnější tak to nesmíš jít pod 100W. Pokud cheš něco levnýho, tak s "velkým" výkonem za malou cenu se dá koupit tak Behriger na bazaru. Jinak Fender Ruble, Laney R2, atd atd.
Napiš kolik máte těch peněž. Protože 20W kombíčko je u baskytary tak dobrý na cvičení doma...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
VanHorn radši ne...Milerinho píše:co říkate na toho vanhorna?? jak je na bazači?? 100w za 3700 ale nevim kolikátka reprák a další věci.....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Mám 183cm (trefa), vlasy mám po ramena (netrefa) a nohy si holím jenom o svátcíchMilerinho píše:dobře změnim si to .......
a já si zas myslim že ty velký JOey .....si holíš nohy......a máš vlasy dlouhý 1,30cmsry taky sem si nemoh pomoct
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009