Zdravim, potřebuju vědět, jak se repra spojujou sériově - hlava-repro-repro. Jde o to, jak spojit repra mezi sebou. Bedna má 2 díry, takže do jedný přivedu výstup ze zesáku a druhá bude jako výstup do dalšího repráku. Je to tak? Ale nevim která je která - kterou mam použít jako přívod a kterou na další repro. Neni to jedno? Nebo jsem totálně vedle?
Diky
Spojování boxů
Pravidla fóra
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Mozna bude lepsi rict, co presne mas za box a nejlepe pridat fotku tech konektoru.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
podle toho jak na kterých - některý boxy maj ten terminál dělanej i jako paralelně průchozí*Twisted.Brother* píše:Opravte mě jestli se mýlím , ale na reprech jsou jen 2 vstupy s rozdilným odporem nebo ne? A na hlavě musí být výstup pro další repro... nebo ne?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
-
Dr. Kanibal
-
Dr. Kanibal
K tomu spojování - tak jsem se kouknul do svý bedny co mam doma. Je paralelně průchozí. Jsou tam 2 vstupy udělaný paralelně. A jsou tam dvě 8 Ohm repra, sériově. To je 16 Ohm bedna, ze zesiku jde 4 Ohm výstup. Napadlo mě jestli by nebylo lepší to přepojit - dát je spolu paralelně, to by byly 4 Ohm - takže nejlepší využití výkonu. Teoreticky to musí fungovat, nevim jak by to bylo s dělením výkonu na každý repro. Myslíte že to můžu zkusit, nebo jsem něco přehlíd?
S těma ohmama bych si dával pozor. Záleží, kolik máš watů zesík a kolik repra.Dr. Kanibal píše:K tomu spojování - tak jsem se kouknul do svý bedny co mam doma. Je paralelně průchozí. Jsou tam 2 vstupy udělaný paralelně. A jsou tam dvě 8 Ohm repra, sériově. To je 16 Ohm bedna, ze zesiku jde 4 Ohm výstup. Napadlo mě jestli by nebylo lepší to přepojit - dát je spolu paralelně, to by byly 4 Ohm - takže nejlepší využití výkonu. Teoreticky to musí fungovat, nevim jak by to bylo s dělením výkonu na každý repro. Myslíte že to můžu zkusit, nebo jsem něco přehlíd?
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108