kytary AXL

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
jaby

kytary AXL

Příspěvek od jaby »

Zdarec, nevíte náhodou někdo něco o těhlech kytarách? http://kytary.cz/elektricke-kytary/axl/?SE300:a:AXL:1:0
Docela sem koukal že ten strat za 4k má EMG snímače, je to možný?
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Nejsou to EMG. Jsou to EMG-designed. Takze neco jako bud se podilela EMG na jejich vyvoji nebo je tvorili podle EMGcek.

Kazdopadne neveril bych tomu ze hraji alespon zpoloviny tak dobre jako EMG. To mas neco podobnyho jako Duncan designed u Squieru atd.
(Uprimne nechapu proc tohle vubec nekdo dela, prece neni nikdo tak blbej aby dal konkurenci navod jak udelat poradny snimace, pripadne tim si snizil trzby a dal jim technologii.. pokud je to jen kopie toho dotycneho snimace, musi tvrde platit za znacku orig vyrobci...)

-> Nebrat

Ono zni to jako velky lakadlo (mozna i teda stoji cenove, ze si tam muzou placnout napis EMG), ale stejne kdyz tam das RMka bude to hrat rozhodne lip a jsou docela prijatelny cena/vykon. Fakt temhle "designed" neverim a zatim se mi vzdycky osvedcili jako neskutecne spatne.

Za tu cenu - nesetkal sem se s kytarou v tehle cenove relaci kde by se dalo realne pouzit tremolo a pokud budes uvazovat o koupi, davej dobrej pozor na ladici koliky, pokud jsou uchycene "bez zavitu" je realna sance ze se ti pocase "vykvedlaji", ale tehle rad je na foru fura...
Mika.Rybanenn

AXL původ značky?

Příspěvek od Mika.Rybanenn »

Nevíte někdo čí je to výroba? Nikdy jsem o téhle značce neslyšel. Některé kytary mě zaujaly, za tu cenu fakt vypadají dobře, třeba tahle http://kytary.cz/axl-elektricka-kytara- ... 50:0:0:1:0 ta se mi hodně líbí. Vzdáleně mi připomíná Mockingbird od BC Rich. Jaké značce se tahle blíží, pokud to tedy není nějaká těžká čína?
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Těžko sice posoudit jak hrajou, ale jsou neuvěřitelně hnusný :lol:
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Mika.Rybanenn

Příspěvek od Mika.Rybanenn »

Je to věc názoru, mě se naopak líbí, sice jen vybrané kusy, protože některé se mi líbí méně, ale rozhodně bych tyto kytary neoznačil za ošklivé. Hodně se mi líbí série Wavepoint, Badwater a Margue. Zase co se mě nijak nezaujalo, neříkám apriori "nelíbí" je Fireax a Jacknife. Fakt by mě zajímalo jak hraje takový Wavepoint Bloodsports zda je jen další čínský rádobyvýrobek nebo nějaká pro nás dosud neznámá kvalitní firma.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, design je vskutku neotřelý...

Jinak se bohužel obávám, že moc názorů na ně nenajdeme, protože jde o novinku a pochybuju, že už ji někdo hrál. Asi se bude muset někdo obětovat a ozkoušet je... :wink:

A hned bych je neodsuzoval, za ty prachy to můžou bejt kvalitativně odpovídající kytary a třeba EMG-designed bych furt věřil víc než nějakejm obyčejnejm stock snímačům...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
ufifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ufifi »

na youtube je s nima docela dost videi..
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 22.02.2012 16:54, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, až pujdu zase někdy na kytary.cz, udělám vám tu službu, a pokud nějakej bude na prodejně, zkusím ho otestovat... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 22.02.2012 16:54, celkem upraveno 1 x.
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Byl jsem se dneska zeptat v hudebninách v Havířově na ty kytary AXL...a prý tu značku zná už 10 let a že z počátku to nebylo nic moc ale že teď jsou na tom kvalitou lépe než STAGG. Takže jsem začal přemýšlet o náhradní kytaře :) uvidíme kolik teď budu mít penízků a když tak bych do toho asi šel...
Final Frontier
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Jaguar master píše:Byl jsem se dneska zeptat v hudebninách v Havířově na ty kytary AXL...a prý tu značku zná už 10 let a že z počátku to nebylo nic moc ale že teď jsou na tom kvalitou lépe než STAGG. Takže jsem začal přemýšlet o náhradní kytaře :) uvidíme kolik teď budu mít penízků a když tak bych do toho asi šel...
Pokud ti zatim hudebne stagg staci, tak je kravina kupovat dalsi kytaru jen proto, ze hraje trosku lip a je lip udelana :p Radsi bych si nasetril na neco uz poradnyho co te zvukove a herne posune/pokopne nekam jinam a hlavne dopredu.
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Já se toho STAGGu co mám doma zastávám, mně to stačí a nějak zvukově na tom není špatně. A chci ji koupit protože potřebuju náhradní, na toho stagga normálně hraju...
Final Frontier
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

Jaguar master píše:Já se toho STAGGu co mám doma zastávám, mně to stačí a nějak zvukově na tom není špatně. A chci ji koupit protože potřebuju náhradní, na toho stagga normálně hraju...
staci ti protoze si asi nikdy nehral na "lepsi" kytaru ... asi ...
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 22.02.2012 16:53, celkem upraveno 1 x.
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Kolem sebe mám Framusky, originál Fendry jak tele tak stra ale jsem spokojený s tím co mám doma.
Final Frontier
anthony

Příspěvek od anthony »

Ahojte
Ja osobne som tiež pozeral ale konkrétne basgitary, a celkom sa mi pozdávajú, páči sa mi design, a čo som pozeral na nete, tak napr v USA sú to celkom známe gitary a majú asi aj niečo spoločné so značkou Johnson, možno majú s Johnsonom jednu továreň, tá cena sa aj mne zdá nízka, ale pri dnešnom kurze dolára to nie je nemožné. aspoň má telo z jelše a nie nejaký agathis alebo niečo podobné. a tie EMG designed, to bude asi niečo na úrovni
Duncan designed, takže to nemusí byť až tak zlé.
Chystám sa do Prahy niekedy o 2 týždne, tak vyskúšam a uvidím ,možno by som jednu takú Marquee natural aj zobral.
uvidíme :wink:

PS - a ak bude telo a snímače v poriadku, tak vymeniť hardware a kobylku už bude najmenší problém
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

hele na harmony central je docela chválí .. http://reviews.harmony-central.com/revi ... /brand/AXL
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Tak basu AXL som len tak nahodne zobral do ruk v predajni. Na rozdiel od vystavenych Staggov mala aspon zabrusene prazce :) Vsimol som si, ze je nevyvazena, prepadavala mi na hlavu (tazsi krk, lahsie telo)...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Nero píše:No, až pujdu zase někdy na kytary.cz, udělám vám tu službu, a pokud nějakej bude na prodejně, zkusím ho otestovat... :wink:
Dáme repete ? I s kamerou :D ?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“