Těžko říct. Když se ti to bude líbit tak proč ne.romcx75 píše:a co kdybych před to vecpal digitech grunge? nebyla by to škoda ?
CRATE V 50-112
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já slyšel, že je to analog, tak nevím. Protože potřebuju jak čistý tak řízný zvuk.
Ikdyž z názvu firmy to nemusí byt pravda že
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Jsou dělaný pro jinej koncovej výkon.) bílý jsou do Deluxů, kde je na nich 40W a červený do devillů a jinejch Fenderů, kde z nich tahaj 60W...modrý nevímWohma píše:Ad barvy lamp: Teoreticky nemusis nastavovat bias, pokud menis za lampy stejne barvy.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Zrovna tuten není, viděl jsem to rozebraný.romcx75 píše:já slyšel, že je to analog, tak nevím. Protože potřebuju jak čistý tak řízný zvuk.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::