Já ti to říkalNuker1993 píše:Hele bejt tebou tak ty AVT (novy) neberu , tuhle když sme byly s nerem na kejtrach tak sme ho tam skoušeli a teda musim říct děs ! Za ty prachy nic moc teda nemastný neslany furt takovej priblblej tranzistor , to už radši di do toho lampovyho crate V18 a zbyte ti jeste ca$h na nejakej overdrive aby si z toho dostal nejaky to tvrdsi skresleni
Marshall do 10 000 Kč
Pravidla fóra
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
A já ti nevěřilJoey píše:Já ti to říkalNuker1993 píše:Hele bejt tebou tak ty AVT (novy) neberu , tuhle když sme byly s nerem na kejtrach tak sme ho tam skoušeli a teda musim říct děs ! Za ty prachy nic moc teda nemastný neslany furt takovej priblblej tranzistor , to už radši di do toho lampovyho crate V18 a zbyte ti jeste ca$h na nejakej overdrive aby si z toho dostal nejaky to tvrdsi skresleni...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
samozrejme jsem se bavil o porizovaci cene novych apcu... je jasne, ze se stara 800 da sehnat kolem 20t. v super stavu, nova ale stoji dvojnasob... treba plexina je pro me naprosto kouzelny aparat, ja vlastne zvuk starych marshallu miluju... je to pro me 100x vic nez nejaka mesina, je to proste zvuk, ktery obdivuju... sice obdivuju zvuk, ale firma marshall mi nyni prijde jako velmi nesympaticka a troufam si tvrdit, ze 80% produkce, ktera ta firma proda, je odpad. klidne se do me pustte, ale prodavat za 2 tisice efekticky z ciny (ze kterych se tak akorat loupe barva, nic vic pomalu neumi), mgcko a avtcko za neuveritelne penize (v porovnani s vyrobkjy ostatnich firem) je pomalu nehroaznost a je videt, ze ta firma stavi tak akorat na svem jmenu - kazdy mlady kytarista ho zna, koupi za desitku tranda MGcko protoze chce marshall a po roce prijde na to, ze hraje na srace...
kolik lidi si asi koupi neco z te handwired serie a nebo apec za 50 tisic... kazdy si v dnesni dobe koupi radsi mesu, protoze je to proste "in" a ten zvuk ted jede, tak jak jel pred patnacti lety marshall... ta firma se musi nejak uzivit, nerikam, ze na to nemaji pravo, ale at mi tady nekdo nerika, ze znacka marschall je nejaky skvost na trhu... jo, dela zesiky, nad kteryma slintam, ale to jsou zesiky, na ktere nema penize naprosta vetsina z nas...
mimochodem kdybysme se bavili o cene apcu na bazaci, tak je tam ted acoustic 100w hlava za nejakych 12-13 tisic myslim - a to je teprv pan ZESIK.
kolik lidi si asi koupi neco z te handwired serie a nebo apec za 50 tisic... kazdy si v dnesni dobe koupi radsi mesu, protoze je to proste "in" a ten zvuk ted jede, tak jak jel pred patnacti lety marshall... ta firma se musi nejak uzivit, nerikam, ze na to nemaji pravo, ale at mi tady nekdo nerika, ze znacka marschall je nejaky skvost na trhu... jo, dela zesiky, nad kteryma slintam, ale to jsou zesiky, na ktere nema penize naprosta vetsina z nas...
mimochodem kdybysme se bavili o cene apcu na bazaci, tak je tam ted acoustic 100w hlava za nejakych 12-13 tisic myslim - a to je teprv pan ZESIK.
Lanýž , sám ho vlastni akorat 35d a musim říct že je to lepší a to vo dost , ale furt je to ten hnuj z tranzistoruAsanoth píše:je lepsi laney lx20 nebo marshall mg 15w?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Tim chceš říct co? Že je to taky sh*t? Ne že bych se ho zastával je kvůli tomu že "je muj", ale hrál si na něj někdy? Je stavěnej částečně na základech JCM 800. A ono vlastně taky nezáleží jen na zesíku nebo na kytaře, klidně můžeš mít celou aparaturu zakky wylda, ale stejně nemusíš hrát jako on...jonas1 píše:No nevim, nevim..900 bych sem radsi netahal;)goldenhat píše:..JCM 900 ..
Cruiser by Crafter Les Paul
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
Je to sh*t, klidne priznam svuj nazor:)goldenhat píše:Tim chceš říct co? Že je to taky sh*t? Ne že bych se ho zastával je kvůli tomu že "je muj", ale hrál si na něj někdy? Je stavěnej částečně na základech JCM 800. A ono vlastně taky nezáleží jen na zesíku nebo na kytaře, klidně můžeš mít celou aparaturu zakky wylda, ale stejně nemusíš hrát jako on...jonas1 píše:No nevim, nevim..900 bych sem radsi netahal;)goldenhat píše:..JCM 900 ..
A kupodivu jsem na to i hral..kombo JCM900 Dual Reverb(2x12) jsem mel asi rok a pul, nasledne pak JCM900 hlavu s boxem asi pul roku (dyl jsem to nevydrzel - da se z toho pouzit akorat tak cisty kanal) - kupodivu se mi to kombo libilo vic..
Zaklady JCM800 myslis asi predni panel s napisem Marshall?? No a jako Zakk Wylde bych nikdy ani hrat nechtel, a asi ani neumel, to priznavam..(hlavne kvuli stylu)..
Dneska muzu otevrene priznat, ze JCM900 smete i Blackheart za 3k, natoz napr.Orange TT..
Ale jak sam pises, je to o stylovy vyhranenosti a proti gustu...
Psal jsem že je ČÁSTEČNĚ stavěnej na základech JCM 800, ne že je tam veškerá tachnologie z 800. Zajímalo by mě co si měl k tý hlavě za box a nezapominej že u lamp každej detail hraje celkem velkou roli... btw s tim blackheartem si mě rozesmál jako svinějonas1 píše:Je to sh*t, klidne priznam svuj nazor:)goldenhat píše:Tim chceš říct co? Že je to taky sh*t? Ne že bych se ho zastával je kvůli tomu že "je muj", ale hrál si na něj někdy? Je stavěnej částečně na základech JCM 800. A ono vlastně taky nezáleží jen na zesíku nebo na kytaře, klidně můžeš mít celou aparaturu zakky wylda, ale stejně nemusíš hrát jako on...jonas1 píše: No nevim, nevim..900 bych sem radsi netahal;)
A kupodivu jsem na to i hral..kombo JCM900 Dual Reverb(2x12) jsem mel asi rok a pul, nasledne pak JCM900 hlavu s boxem asi pul roku (dyl jsem to nevydrzel - da se z toho pouzit akorat tak cisty kanal) - kupodivu se mi to kombo libilo vic..
Zaklady JCM800 myslis asi predni panel s napisem Marshall?? No a jako Zakk Wylde bych nikdy ani hrat nechtel, a asi ani neumel, to priznavam..(hlavne kvuli stylu)..
Dneska muzu otevrene priznat, ze JCM900 smete i Blackheart za 3k, natoz napr.Orange TT..
Ale jak sam pises, je to o stylovy vyhranenosti a proti gustu...
Red Bull: Upraven počet citací na tři dle kodexu uživatelů
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
- tallicaman
Nooo, neni to teda sice marshall(ani do 10000
,ale skoro), ale ted se na guitarshopu objevily Bugery a jsou celkem levne, na to, ze jsou to celolampy. Sice jsou tam od vyroby 6L6 ale jde to prehodit na EL34, mozna by to stalo taky za hrich...
check it out
http://www.musiccenter.cz/kytarov%E9-ap ... 300:1191:2
check it out
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Jen ti preju, aby ti ten smich dlouho vydrzel..alespon do doby, nez ti to natre nejakej Obrik;)goldenhat píše:detail hraje celkem velkou roli... btw s tim blackheartem si mě rozesmál jako svině :D :Djonas1 píše:No nevim, nevim..900 bych sem radsi netahal;)goldenhat píše:..JCM 900 ..
za hrich kazdopadne , akorazdne sou hodne problemy s dovozem co vimtallicaman píše:Nooo, neni to teda sice marshall(ani do 10000,ale skoro), ale ted se na guitarshopu objevily Bugery a jsou celkem levne, na to, ze jsou to celolampy. Sice jsou tam od vyroby 6L6 ale jde to prehodit na EL34, mozna by to stalo taky za hrich...
check it out![]()
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Bude ti stát za hřích stejně, když budeš vědět, že je to Behringer pod jiným názvem?Ginie píše:za hrich kazdopadne , akorazdne sou hodne problemy s dovozem co vimtallicaman píše:Nooo, neni to teda sice marshall(ani do 10000,ale skoro), ale ted se na guitarshopu objevily Bugery a jsou celkem levne, na to, ze jsou to celolampy. Sice jsou tam od vyroby 6L6 ale jde to prehodit na EL34, mozna by to stalo taky za hrich...
check it out![]()
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- tallicaman
Aaaa, ja si rikal, ze to musi mit nejaky hacekNero píše: Bude ti stát za hřích stejně, když budeš vědět, že je to Behringer pod jiným názvem?
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
- Nero
- Rádce
- tallicaman
Hmm třeba s Blackheartem co?jonas1 píše:Jen ti preju, aby ti ten smich dlouho vydrzel..alespon do doby, nez ti to natre nejakej Obrik;)goldenhat píše:detail hraje celkem velkou roli... btw s tim blackheartem si mě rozesmál jako svinějonas1 píše: No nevim, nevim..900 bych sem radsi netahal;)![]()
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
- Nero
- Rádce
Mám dojem, že 50W A-classu musí zcela stačit na cokoli... Maximálně ke kombu ještě přikoupit externí box a je to.tallicaman píše:No jo, musim priznat, ze zni lip crate, ale tady tazatel chtel 100W...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Treba..Ja si tady nepotrebuju nic hadkou dokazovat - proste vim, ze BH hraje, zatimco o 900 to rozhodne rict nemuzu..goldenhat píše:Hmm třeba s Blackheartem co?jonas1 píše:Jen ti preju, aby ti ten smich dlouho vydrzel..alespon do doby, nez ti to natre nejakej Obrik;)goldenhat píše: detail hraje celkem velkou roli... btw s tim blackheartem si mě rozesmál jako svině :D :D
co říkáte na zvuk tohodle(Marshall MG15 CD): http://www.youtube.com/watch?v=jJEwezH_ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=bYhjrwzM ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=bYhjrwzM ... re=related
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop