Hughes&Kettner Matrix 100 hlava

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
deafapple

Hughes&Kettner Matrix 100 hlava

Příspěvek od deafapple »

Zdravim,
co si myslite o Hughes&Kettner Matrix 100? Je to prodejny kousek? Muzu mit novou z Nemecka za 9600, jen nevim, jestli si bude rozumet s multakem podle mych predstav. Dala by se tu pripadne za stejny peniz prodat, kdyz by nevyhovovalo? (Nova u nas stoji 12 500)
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Tohle podle mě není vhodná hlava k muťáku. Vždyť tam máš 4 kanály + efekty, přijde mi zbytečný tam cpát ještě mulťák. :idea:
deafapple

Příspěvek od deafapple »

no mam KORG AX3000G a pouzivam kvantum efektu
ale rekl sem si, ze budu zkouset ruzne aparaty, abych vedel, jak co hraje, nez si poridim neco finalniho
otazka je, jestli pude treba po tydenim testovani to prodat za stejnou ci podobnou cenu?
afektband

Příspěvek od afektband »

deafapple píše:no mam KORG AX3000G a pouzivam kvantum efektu
ale rekl sem si, ze budu zkouset ruzne aparaty, abych vedel, jak co hraje, nez si poridim neco finalniho
otazka je, jestli pude treba po tydenim testovani to prodat za stejnou ci podobnou cenu?
A nešlo by to domluvit, že by sis to v tom obchodě jenom pujčil třeba za nějakou zálohu?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Hlava je to suprová mají to nibiru(má to asi jejicj druhý kytarista ten první má engla ale na koncertě s tím hrál ten první :D )s multákem si to bude rozumnět parádně ale necpal bych ho tam zkreslení má super i efekty...
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Mejla

Re: Hughes&Kettner Matrix 100 hlava, poptavka

Příspěvek od Mejla »

taky se rozmýšlim nad touhle hlavou a nad crate fw, nevim co si vybrat z těch dvou...potřebuju pořádnej hi-gain aparát na HCčko v poměru slušnej výkon a zpracování za nízkou cenu
Ondskan

Příspěvek od Ondskan »

MejlaSN píše:taky se rozmýšlim nad touhle hlavou a nad crate fw, nevim co si vybrat z těch dvou...potřebuju pořádnej hi-gain aparát na HCčko v poměru slušnej výkon a zpracování za nízkou cenu
Skôr by som to videl na neaky lampac
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Gear: Godin Progrresion, Schecter C1 w/SD TB4 + SH2 and 10-52 strings, Dunlop 87B Trigger, Laney TT50H, Checha 1x12 Open Back Cab - Celestion GT75; TC Electronic G-Sharp, CarlMartin 2WAH, Korg PitchBlack, Alesis iO2 Express + Amplitube3 + Reaper
https://www.youtube.com/user/Truecrew01 (Band)
http://bandzone.cz/guitarelectrification (Project)
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Ondskan píše:
MejlaSN píše:taky se rozmýšlim nad touhle hlavou a nad crate fw, nevim co si vybrat z těch dvou...potřebuju pořádnej hi-gain aparát na HCčko v poměru slušnej výkon a zpracování za nízkou cenu
Skôr by som to videl na neaky lampac
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
kdybych měl mít lampu, tak chci mesinu, to je jas :D ale na to nejsou finance...taky se mi líbilo docela hrát na Line 6 Valve spider HD 100w, Laney Gh100l a dost si mě zvukem omotala i Crate Blue Voodoo 150w hlava. Randallum moc neholduju. Jenže na ty lampy nejsou peníze. Tak zatim pořídím tranďák. Než jsem přestal hrát na nějakej ten pátek, měl jsem Bugeru 333xl a nemělo to zlej zvuk, ale už bych do ní napodruhý nešel.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“