nefunguje prvých 6 kláves...
Pravidla fóra
nefunguje prvých 6 kláves...
no takže objednal som si niake tie začiatočnicke klávesy,,,ale nejde mi prvých 6 klaves...čo stym ? da sa to niak opraviť ? nerad by som to posielal zas speť do čiech a tak ak by to bola niaka primityvna vada ktora sa da odstraniť...
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunguje prvých 6 kláves...
A nejsou nějakým způsobem třeba vypnutý nebo něco?jackie47 píše:no takže objednal som si niake tie začiatočnicke klávesy,,,ale nejde mi prvých 6 klaves...čo stym ? da sa to niak opraviť ? nerad by som to posielal zas speť do čiech a tak ak by to bola niaka primityvna vada ktora sa da odstraniť...
Co to je za klavesy? Nektery nastroje nemaji tak hluboky tony, zkus prepnout na jiny rejstrik. V manualu o tom nic nepisou? na konci byva troubleshooting, tam by to mohlo byt, jestli je to problem s nastavenim
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Pripadne to zkus vyresetovat do tovarniho nastaveni. (jestli to tam je)
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
take tlačitko tam nemam...mam klavesy za par supou no ani nie za par SKYTRONIC - SK-200...no a v manuali som nasiel len to že prvych 19 klaves je automaticky doprovod...proste nastavim si typ doprovodu a pustim prvymi 19 klavesami lenže tych prvych 6 abolutne niakosi nereaguje skusal som zmeniť aj setki nastroje nič....
no takže pisal som aj predajcovy ten mi povedal že to mam reklamovať...a jedna vec jeden mini problem že ten model už nemaju takže si musim vybrať medzi tymto http://kytary.cz/casio-ctk-591/6350/?SE4707:0:0:1:0 alebo tymto http://kytary.cz/yamaha-vyukovy-keyboar ... 07:0:0:1:0 lenže fakt neviem čo je lepsie a čo sa viac oplati potreboval by som poradiť...ide mi proste len o to v podstate aby mi to pekne hralo aby to malo dobry zvuk piana a bolo to kvalitne spracovane...