Schecter diamond damien 7

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Demilich

Schecter diamond damien 7

Příspěvek od Demilich »

Zdarec
Tak jsem včera brouzdal po bazáči a tahle kráska mě praštila do očí! Koukejte na tu cenu. Co si o tom myslíte? Docela to rozbilo mé vize o Cortce s tremolem, už jsem týpkovi psal, má ji, je jako nová a krásná!
Snímače jsou EMG HZ.
Myslíte si, že je to dorbej kup? Já myslím, že luxusní, co vy?! :shock: :)

EDIT2: obrázek (inzerát už není) :arrow:
http://www.guitariste.com/produit/photo ... 77-big.jpg
Naposledy upravil(a) Demilich dne 29.05.2008 22:00, celkem upraveno 1 x.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

ano, bude to super megová koupě.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Píšu sem, abych nemusel otvírat novej topic. Dají se Schectery koupit i u nás nebo je to jen otázka zahraničí (pro mě připadá v úvahu Rakousko, to mám za kopcem)? Zakoukal sem se do pár modelů a určitě bych je někde rád vyzkoušel

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Kdyby tam nebyly ti skaredi netopiri, tak uz je moje :)
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Demilich

Příspěvek od Demilich »

tallicaman píše:Kdyby tam nebyly ti skaredi netopiri, tak uz je moje :)
V tom případě je dobře, že tam jsou + mi se líbí. Money mám, rodiče přispějí na 20tiny a už se jen domluvit s týpkem KDY tam zajedu :) Držte palce, to bude kup století 8)

NEWS: Zítra mi ji borec veze na test... Tipl bych, že už u mě zůstane :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Tak ji mám doma !! :twisted: :twisted:
Je to kua stroj... Parádní kejtra, týpek ji měl dobře seštelovanou, dohmat na 12. tak 2mm možná míň o kousek, fakt málo! A moc to nedrnčí, docela to nechápu :) Krk má překvapivě tenký do ruky tak, jak jsem zvyklý a šířka, to si zvyknu. Čekal jsem větší problém, ale je to vklidu! :D
Zvuk mají ty horní struny hodně takový basový, možná ta nejtlustší až příliš zahuhlaný, ale ty struny jsou tam hodně staré říkal i týpek a je to na nich i vidět (a hlavně slyšet) takže až koupím nové, tak kdyžtak dopíšu. Se zkreslením se z toho ale line stejně pořádně nízký marast jak má bejt :twisted:
Zatím spokojenost! Hlavně za ty money.
SEEYA later
sliver20

Příspěvek od sliver20 »

Banan58 píše:Píšu sem, abych nemusel otvírat novej topic. Dají se Schectery koupit i u nás nebo je to jen otázka zahraničí (pro mě připadá v úvahu Rakousko, to mám za kopcem)? Zakoukal sem se do pár modelů a určitě bych je někde rád vyzkoušel
No tady v ČR moc ne. Jediný co vim, tak si jí nechat dovést přes www.boogiestan.com, ty to sem vozí. Jinak z ciziny. Bohužel
TheNail

Příspěvek od TheNail »

Demilich:pošli nějaký fotky,jak jsi to koupil tak tam ten inzerát neni :wink:
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

sliver20 píše: No tady v ČR moc ne. Jediný co vim, tak si jí nechat dovést přes www.boogiestan.com, ty to sem vozí. Jinak z ciziny. Bohužel
Takže se bude konat vejlet do Rakouska

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

S tím zahraničím to není zrovna pravda :wink: něco málo mají ve zlínském BDDEY http://www.vltava2000.cz/bddeyshop/defa ... tmentID=40 :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Joey píše:S tím zahraničím to není zrovna pravda :wink: něco málo mají ve zlínském BDDEY http://www.vltava2000.cz/bddeyshop/defa ... tmentID=40 :wink:
Tak to čumím!Dneska jestli bude čas tak ji tam zajdu vyskoušet...jěště že je to ve Zlíně uuuuffffffffffffffff :P
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Omrkni jestli tam mají jen to co maj na webu nebo i něco ze serie C (konkrétně C-1 lady luck v šedý barvě, na tu mám zálusk, ikdyž pochybuju, že ji tam budou mít) nebo Stargazer

Demilich

Příspěvek od Demilich »

Fotky nafotím, dejte mi čas :-)

Jinak teď jsem zjistil zajímavou věc, co mě trápí !!!
Můj Tenson strat hraje dvakrát hlasitěji než ta Schecterka! Zapojím Tensona, dám čistý kanál, volume na 1/4 a sóluju, zvuk vytavený, uřvaný, skoro trhá uši, ale pěkný - prostě zvuk singlů. Aji humbucker dost řve.
Pak zapojíj Schecterku a ta na plnou hlasitost je proti tomu taková kultivovaná slušná kytara, nič uřvaného, čistý zvuk pěkný vyvážený, ale prostě nevim, sem myslel že ty EMG HZ budou mít silnější dravější výstup !! A ony ty moje Tenson snímače derou o hodně víc??
Čím to je? Dřevem obou kytar (schecterka má basswood - lípa ne?) a strat asi něco jiného. Nebo řeším blbost a prostě to tak má být a něco mi uniká??

PLS help
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Řek bych že sílou snímačů. Myslim že tyhle snímače na podlaďení sou slabší, nebo ne? Skus je zvednout kdyžtak.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Singly sou lepší na čistý zvuk a hambuckery na zkreslený takže je to v pořádku....teda jestli na tom stratu máš singly ale myslím že tenson má jenom singly na stratech.
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Banan58 píše:Omrkni jestli tam mají jen to co maj na webu nebo i něco ze serie C (konkrétně C-1 lady luck v šedý barvě, na tu mám zálusk, ikdyž pochybuju, že ji tam budou mít) nebo Stargazer
Mají tam většinou použité kytary ale zitra tam zajdu znova o omrknu to podrobněj když sem tam byl naposůedy tak sem si toho schectera nevšiml...
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

hardcore guitarist píše:Singly sou lepší na čistý zvuk a hambuckery na zkreslený takže je to v pořádku....teda jestli na tom stratu máš singly ale myslím že tenson má jenom singly na stratech.
Vubec nechápu cos mu tim jako vysvětlil?
Ptá se proč je jedna kytara hlasitější...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

to že mu to hraje potichu protože na schecteru má HB a ty víc basujou a sou na zkreslený zvuk a singly na čistý je to jako by kuchař roznášel v luxusní restauraci pití a čísník vařil....chapito?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Taky si myslim, ze to bude snimacema, ale zkontroloval bych elektroniku. Nemas treba stahlou clonu? :) Drevem to urco nebude, leda by ten tenson byl semiakustika :) Zkus tam hodit snimac z teho Tensona (potaky tam nech secky puvodni), pokud to teda nema jen singly a uvidis :wink:

Sakra, ja si neuvedomil, ze to je sedma, tak to asi nezkusis :D
Naposledy upravil(a) tallicaman dne 29.05.2008 18:20, celkem upraveno 1 x.
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

tallicaman píše:Taky si myslim, ze to bude snimacema, ale zkontroloval bych elektroniku. Nemas treba stahlou clonu? :) Drevem to urco nebude, leda by ten tenson byl semiakustika :) Zkus tam hodit snimac z teho Tensona (potaky tam nech secky puvodni), pokud to teda nema jen singly a uvidis :wink:
To bude na sto snímačema ty na scheckeru budou hodně silné tím pádem to hodně zkreslí.....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“