cocotte minute -můj čas taby
Pravidla fóra
cocotte minute -můj čas taby
Čau, nemáte někdo taby na můj čas od cocote minute díky moc každýmu

Všechny písničky od cocotů jsou tak jednoduchý, že se daj v pohodě naučit na druhej poslech...takže si to poslechni a nauč se. Jenom-cocoti jsou Drop B, aby ses nedivil, že to zní divně...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Jop. A drop znamená, že první struna je podlazená o dva přažce níž než ostatní. To ladění je od nejtlustčí struny B F# B E G# C#. Jo a musíš mít pořádný (tlustý) struny, kvalitní snímače a chromatickou ladičku.Burimen píše:afektband píše:Všechny písničky od cocotů jsou tak jednoduchý, že se daj v pohodě naučit na druhej poslech...takže si to poslechni a nauč se. Jenom-cocoti jsou Drop B, aby ses nedivil, že to zní divně...
to jako že to mám podladit?![]()
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
No sem asi opravdovej hudební hlušec, ale fakt sem to nedokázal odposlouchat
Vím že je to něco celkem jednoduchého, ale fakt nevím jak na to
Tak kdyby mě někdo aspoň trochu nakopnul 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
souhlasim... může si ale udělat vlastní verzi. Song je to jinak velmi sugestivní. Jinak našel jsem toto http://hudba.hradiste.cz/index.asp?AKCE ... =GMKKMMROJ takže se stačí podlatit, převýst si to v rámci možností do powechordů, zapnout bustr a bude to...pigdestroyer píše:ta jejich verze je hrozna. fakt se me to nelibi