hardcore guitarist píše:Psal si něco o kombu ale nenapsal si jaké máš...?
no tak teď už docela dobrý
dneska jsem si pro něj byl, je to fender blues junior a hraje teda fakt mazácky no tak jsem to otestoval a ty humbuckery - krkovej mám původní a ten nezní nic moc fakt je to bída, ten RM bridge co mám u kobylky zní teda skvěle (překvapivě) a ten singl uprostřed má taky docela dobrej zvuk, hlavně s tim fenderem - když na něj hraju něco ala SRV tak to vážně válí... můžu sem pak hodit ukázku jestli to někoho zajímá
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
dneska jsem si pro něj byl, je to fender blues junior a hraje teda fakt mazácky no tak jsem to otestoval a ty humbuckery - krkovej mám původní a ten nezní nic moc fakt je to bída, ten RM bridge co mám u kobylky zní teda skvěle (překvapivě) a ten singl uprostřed má taky docela dobrej zvuk, hlavně s tim fenderem - když na něj hraju něco ala SRV tak to vážně válí... můžu sem pak hodit ukázku jestli to někoho zajímá
JO!
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
JO!
Přídávám se!
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
rasomaso píše:
JO!
Přídávám se!
Zejtra nejdřív sorry. Dneska sem to nahrával, ale byly tam moc slyšet samotný úhozy o struny a navíc se mi to nepovedlo. Teď vyrážim na kalbu se třídou takže dneska to asi fakt už nestihnu. Ale z letmýho pozorování je krkovej (původní snímač) na krajní poloze nepoužitelnej - je to hrozně zastřený a huhlá to, druhá poloha zní už celkem jasně a je docela ok. Každopádně zatim asi vyhrává ten singl, když hraju jen se zkreslením na kombu. Ten RM bridge předposlední poloha zní zvláštně ale o něco líp než druhá u toho krkovýho, krajní poloha dělá hodně nabuzenej sound.
Ještě napište jestli chcete abych projel ty polohy všechny nebo spíš abych prostě něco zahrál jak to zní, dejme tomu na tom singlu.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Tak jsem to nahrál a předem se omlouvám za kvalitu zvuku - je to přes mikrák na mp3 a měl jsem to nastavený na moc zkreslení (pre-amp volume na 12 master na 2) takže to není až tak poznat ty rozdíly mezi těma jednotlivejma snímačema jako kdybych to dal trochu čistší.