adonis

Precission, Jazz, Modern, ...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

du-lo píše:a za me: sehnat si Jolanu za par set, nechat si ji seridit .. zjistit jestli te to vubec bude bavit teprve a pak si poridit kvalitni nastroj..
Přesně moje situace. Galaxiska odvedla svojí práci a ted už jen odpočívá. Za ta léta se toho musela nahrát, tak si to zaslouží. :D :D :D
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Adam1992
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adam1992 »

du-lo píše:a za me: sehnat si Jolanu za par set, nechat si ji seridit .. zjistit jestli te to vubec bude bavit teprve a pak si poridit kvalitni nastroj..
moje reč na nauceni ti staci cokoliv ale adoniska je fakt super
Krásná a přepychová věc-Ano to je hudba
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

J.K.R. píše:
KIWI píše:
J.K.R. píše:No nevim, kámoš má Adonis PB za 2 800 a s klidnym srdcem řikám, že něco tak otřesnýho sem neviděl. Snímač zaraženej hluboko do těla, tělo vyrobený snad z drcenýho papíru, ladící mechanika se postupně vyvrací z hlavy, poťáky vypadáváj z těla. Řikám vám, zlatý staggy.
Wow :shock: O adonise jsem moc neslyšel ale to co tu píšeš zní dost otřesně :shock:
Chlape tak jak řikám. Koupil si ji, protože na nic jinýho neměl. Teď šetří na corwettu od WW a srdečně doufám, že se mu Adoniska do tý doby nerozpadne.

Zlatej můj Fokus PB
K těm WW, řekni mu ať se mrkne na Mayonesky, je to podobné jak WW a za slušnou cenu
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“