Schecter diamond damien 7

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Může tam bejt někde ztráta po cestě ze snímačů - neblbnou ti tam poťáky?Možná bych je přepájel a dal nový 500 kohm, možná ještě mrkni na kabel.A zkus dát ty snímače vejš :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Tenson je H-S-S ! I ten humbucker tam je hlasitější než EMGčák!
Jako říkám, to právě ten Tenson jako by více nakresloval a řval..
Ale asi to je tím, že prostě jak někdo říkal, snímy na sedmě asi budou slabší, aby právě ten zvuk byl vyrovnanější v celém pásmu, ony ty EMG mají jako lepší zvuk! Ale prostě tichší :-) Kapišto? Když řežu do Tensona tak je to prostě drive i na čistý, zatímco Schecter ne..
Myslím, že je to docela vklidu :) Taky, až na schecteru sundám struny, tak se nejspíš podívám pod krk, nedá mi to :wink:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Red Bull píše:Může tam bejt někde ztráta po cestě ze snímačů - neblbnou ti tam poťáky?Možná bych je přepájel a dal nový 500 kohm, možná ještě mrkni na kabel.A zkus dát ty snímače vejš :wink:
Kabel je vpohodě a poťáky fungují, nezdá se mi na nich nic zvláštního.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Hele a nemaj snímače na sedmistrunkách nižší výstup prostě? Pokud vim tak právě na 7strunky se používaj low-output humbuckery protože pobíraj nižší frekvence...
Prostě ty snímače co máš na tensonovy maj silnější výstup než tyhle...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no, nějak tak :-) zkus kdyžtak nahrát nějaké videjko s Schecterem a Cratem, dost by mě to zajímalo :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Dark Axel píše:no, nějak tak :-) zkus kdyžtak nahrát nějaké videjko s Schecterem a Cratem, dost by mě to zajímalo :-)
Jojo chci nahrát! Ale doma nevim nevim :lol: Asi by mě sousedka hnala metlou, ikdyž jsou už trénovaní, ale pořádně to ohulit mi stejně tady v bytě moc svědomí nedovolí. Hraju dost nahlas, ale tak přiměřeně. Fajn zvuk to bude, až to bude válcovat víc, a to snad bude teď v sobotu, snadnezapomenu foťák! :P

Jinak dík za uklidnění s těma snímačema. Je to fakt, že je to docela o něčem jiném, jen mě to tak zarazilo a hned jsem to musel napsat :lol: znáte to...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

OK, budu se těšit :-)

a zítra se tě na ni možná budu vyptávat... a kdybych po pár pivech začal dorážet, že bych ji někdy chtěl vyzkoušet, tak bud´v klidu, já bych to dělal i za plného střízliva :P
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Dark Axel píše:OK, budu se těšit :-)

a zítra se tě na ni možná budu vyptávat... a kdybych po pár pivech začal dorážet, že bych ji někdy chtěl vyzkoušet, tak bud´v klidu, já bych to dělal i za plného střízliva :P
JEstli pak pujdem nakalení k tobě domů probořit zdi k sousedům ,tak já ji jako vezmu!! O tom žádná :lol: :lol: :twisted:
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Demilich píše:
Dark Axel píše:OK, budu se těšit :-)

JEstli pak pujdem nakalení k tobě domů probořit zdi k sousedům ,tak já ji jako vezmu!! O tom žádná :lol: :lol: :twisted:
:lol:
Jinak ty low puty by vysvětlovali to že hrajou hutněj ne?Kromě strun samozdřejmě....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Demilich

Příspěvek od Demilich »

HCG: Low puty? to je co?
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Demilich píše:HCG: Low puty? to je co?
Promin out put...
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Demilich

Příspěvek od Demilich »

hardcore guitarist píše:
Demilich píše:HCG: Low puty? to je co?
Promin out put...
Jo tak :-) heh, jasně
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Jo někdo říkal, že není už ten inzerát, kde byla fotka, tak tady je kdyžtak prozatím odkaz jinde, než budou fotky.
http://www.guitariste.com/produit/photo ... 77-big.jpg
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Demilich píše:Jo někdo říkal, že není už ten inzerát, kde byla fotka, tak tady je kdyžtak prozatím odkaz jinde, než budou fotky.
http://www.guitariste.com/produit/photo ... 77-big.jpg
JJ tu má ISACHS ne?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Já mám Black Jacka, tohle je damien, stejný tvar, jiný použitý materiály na dřevu a jiný snímače, já mám Duncany, matroš je mahagon/javor s ebenovým hmatníkem... zvukově je to mazec, tohle co jste tu postli je nižší řada, ale asi taky nebude uplně špatná... i přesto bych přemýšlel o snímači Seymour Duncan SH8/7 ... s tím to bude mazec :)
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Isachs píše:Já mám Black Jacka, tohle je damien, stejný tvar, jiný použitý materiály na dřevu a jiný snímače, já mám Duncany, matroš je mahagon/javor s ebenovým hmatníkem... zvukově je to mazec, tohle co jste tu postli je nižší řada, ale asi taky nebude uplně špatná... i přesto bych přemýšlel o snímači Seymour Duncan SH8/7 ... s tím to bude mazec :)
Nojo parádička! :-) To už je jak vidno vyšší verze, taky podle toho asi stála :wink: Zatím jsem spokojen a je to ve fázi zvykání/ladění atd :-) Takže úpravy možná až budou zapotřebí :)
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Demilich píše:
Isachs píše:Já mám Black Jacka, tohle je damien, stejný tvar, jiný použitý materiály na dřevu a jiný snímače, já mám Duncany, matroš je mahagon/javor s ebenovým hmatníkem... zvukově je to mazec, tohle co jste tu postli je nižší řada, ale asi taky nebude uplně špatná... i přesto bych přemýšlel o snímači Seymour Duncan SH8/7 ... s tím to bude mazec :)
Nojo parádička! :-) To už je jak vidno vyšší verze, taky podle toho asi stála :wink: Zatím jsem spokojen a je to ve fázi zvykání/ladění atd :-) Takže úpravy možná až budou zapotřebí :)
Udělej to jak to udělali cotr si nechali nabušit RM cutom na osmičky a to co jim z toho leze je masakr!!!!!!!!!!
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:
Demilich píše:
Udělej to jak to udělali cotr si nechali nabušit RM cutom na osmičky a to co jim z toho leze je masakr!!!!!!!!!!
Maj tam F1, ne customy, navíc ten zvuk dělá to podlazení, ne snímače.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Kdes přišel že mají F1?Mě psali že mají Custom....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Já někde četl že taky mají F1čky, někdo to tu postoval ne? Možná jestli tě nespletlo, že mají custom dělané F1čky :lol: custom made = dělané na míru :wink:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“