Co je lepsi?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

je, ale za kvalitu se platí. A ještě si k tomu triplu musíš pořídit box kterej bude hrát a ne tam jenom stát. Zabít to Behringerem by byla svatokrádež.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
jaroslav.celujko
last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaroslav.celujko »

na ebay jsem nekolik caliberu nasel, ale jak se da zaridit prepinani cisty/zkresleny zvuk?
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

jaroslav.celujko píše:Ty vole, ale je to drahy jak svine, ja budu mit brigadu za asi 8000 mesicne... :o
tak to sry :) myslel jsem, že jsi pracující, zmátlo mě rozmezí 10-20 tisíc, jinak jak psal Saul bez pořádnýho boxu je na "prd" :) s tím Calibrem v kombu je to asi nej volba, hrál jsem tedy pouze na hlavu DC-5, ale v kombu to nebude žádný rozdíl, krom menšího tlaku bez 4x12 boxu
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Crowley píše:
jaroslav.celujko píše:Muzete jeste poradit nejaky aparat kolem tech 10000-20000, ktery bude mit zkresleni podobneho typu(na tu mesu v takove cene mit asi nebude) :oops:
pokavaď hledáš podobný zvuk jako má Rectifier, tak ti doporučím opravdu trochu přišetřit a recta koupit, já sem taky hledal podobný zvuk a vystřídal jsem hromadu aparátů až si ze mě kluci z kapely dělali srandu, že střídam aparáty víc než trenýrky, ale nakonec jsem stejně došel k Triplovi, protože náhražky je pořád jen náhražka, to je lepší 2-3 měsíce nežrat, neutrácet v hospodě a koupit z ebaye originál
Ne každý když nežere dva měsíce si to může dovolit ty máš určitě větší příjmy nebo bohaté roiče(nic ve zlém) ale kopii si můžeš necha komplet překopat u výrobce....
JEstli budeš mít 16tius tak běž k dodovi zemanovi a nech si udělat recto fire sotjí to za to!
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“