Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Lol to je teda zas hlasování Já ani nevím, který používám nejvíc, asi ukazovák, tím držím powery a prostě vždycky určuje polohu kde hraju stupnici atd
Jo jinak takhle to oloupané mám taky, ale daleko méně, jen trochu a z toho je ten bordel na strunách!! Vidím, že nejsem sám a hlavně že plno lidí říkalo že jim to nedělá Si to zkuste nečistit ty struny, když se vám takhle loupou prsty (stačí trochu) a uvidíte za jak dlouho budete měnit
PEACE
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Asi nejvíc ukazovák a prsteník, ale používám všechny 4...
Jinak prsty jsou tvrdé, jen jednou za uherskej rok, když je rozmáčím ve vaně, vlezu si do bazénu, nebo strávám delší dobu u vody, tak se vodrbou a muse se tvrdit znova
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Ja nejvíc ukazovák a vyborny je , že ho mam v haji protože kdyz sem byl malej hral sem si u cirkularky a mam ho takovej retardovanej proste nehet mi prerusta prst
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.