Vox AD Valvetronix XL 2x12 - prosím o radu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Lisnik

Vox AD Valvetronix XL 2x12 - prosím o radu

Příspěvek od Lisnik »

zdarec co říkáte na tohle kombo? http://kytary.cz/vox-ad-valvetronix-chr ... 50:0:0:1:0
a nevíte jestli ma 2 imputy? diky

Edit by Tom49: upraven název
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Co na to říkáme? No je to kombo a má to dva repráky. A když k tomu připojíš kytaru a zapneš tak to bude hrát. Stačí?
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: co říkate ?

Příspěvek od Smrťokvítek »

Lisnik píše:zdarec co říkáte na tohle kombo? http://kytary.cz/vox-ad-valvetronix-chr ... 50:0:0:1:0
a nevíte jestli ma 2 imputy? diky
2 inputy nemá. Jestli myslíš, jako že by na to hráli 2 lidi. Tak na to myslím rovnou zapomeň. Jinak by možná nebylo od věci kliknout na Hledat a zkusit si o něm něco najít. Tyhle VOXy se tady probírají dost často. Ještě to tady nechám a uvidím, jestli to nezamknu.
Mimochodem ten název tématu je také "všeříkající", takhle na to klikne x lidí kteří zjistí, že je to další téma na nic a stejně nepřispějí. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
kubog

Příspěvek od kubog »

Mal som AD60 nedporucam kupovat, kazivéééé a nespolahlivé ale zvukovo OK
Enty™

Re: Vox AD Valvetronix XL 2x12 - prosím o radu

Příspěvek od Enty™ »

prosím o radu, četl jsem tady na fóru hodně rozdílných názorů na valvetronix. potřeboval bych dobrej zkreslenej zvuk, a k tomu nějakej ten chorus a echo.. líbil se mi tento zesík, protože by vyhovoval těmto požadavkům, líbil se mi taky zvuk valvekingu ale blbá je odezva přepínání kanálů. navíc bych potřeboval nějakej spolehlivej, kdyby mi v celolampě odešli elektronky, mám problém to dovalit ze zkušebny dom a přelampovat to... otázka je jestli mám brat ten Vox Valvetronix, nebo bude lepší k lampovýmu, méně kvalitnímu zesíku se zvukem na blues koupit něco jako Line6 POD. jestli ten Vox, tak spíš zesilovač, nebo kombo? kombo se mi líbí víc, protože má 2x repro a 4 banky
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hele, ty v tom máš docela zmatek, co? :D

Kombo vs. zesilovač - co na tom chceš řešit... 2 repra dle mého stačí, box je další investice, kombo by mi stačilo

Vox vs VK - to je jak jablka z hruškama. Nicméně VK bych nebral, nic moc spolehlivost, dle mého nic moc zvuk. Radši toho Voxíka.

Ale jinak bych hledal zcela jinak. Koupil bych kvalitní lampu a k tý dohnal efekty. Kvalitní základ zvuku se neztratí, budeš mít větší variabilitu, víc si s tím budeš moc pohrát. Navíc mám hodně zkušeností, že uživatele voxů pak ten zvuk tronixů docela omrzel.

Nicméně pokud bys řešil lampu + multák, tak zkreslení bych rozhodně nechal na lampě a dle toho ji vybíral. Modulaci at dělá multák, ale zkreslení? To snad u lampy ne...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

já sem takovej hodně nerozhodnej :D takhle já mám lampovej zesík s 1x12'' boxem, ten má pěknej čistej zvuk a upištěnej bluesovej zkreslenej... hrál jsem přes metal muff, pak jsem zkusil ledvinu od Line6, a bylo to daleko lepší než s metal muffem. na lampovej zesilovač se slušným zkreslením, který by mi vyhovovalo bych potřeboval aspoň 3x tolik než mám včilkaj.. :(
ten valveking se mi zvukově líbil, ale jednak mě štve že se kanál nepřepne hned, jednak že tam prej nedávaj moc dobrý lampy, a s přelampováním bych to měl složitější...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Hlavně VK je poruchovej jak kráva celkově. I lidi z kytar.cz ti to pod vousama přiznaj...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

teď mě napadá ještě bazarovej ENGL.. ale na to sem nehrál, a nevim jestli je to zvuk kterej hledám...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

To by byla asi nejlepší volba (na bazáči hlava Thuder za 15, jak tak koukám). Ale jak říkáš, chtělo by to ozkoušet...

PetrPeter 1975 - 2008
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

to jo, tady v Brně to nemají moc na prodejně, jedině že by se našla nějaká hodná duše z Brna, co tento zesilovač vlastní.. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“