Vox AD Valvetronix XL 2x12 - prosím o radu
Pravidla fóra
Vox AD Valvetronix XL 2x12 - prosím o radu
zdarec co říkáte na tohle kombo? http://kytary.cz/vox-ad-valvetronix-chr ... 50:0:0:1:0
a nevíte jestli ma 2 imputy? diky
Edit by Tom49: upraven název
Edit by Tom49: upraven název
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: co říkate ?
2 inputy nemá. Jestli myslíš, jako že by na to hráli 2 lidi. Tak na to myslím rovnou zapomeň. Jinak by možná nebylo od věci kliknout na Hledat a zkusit si o něm něco najít. Tyhle VOXy se tady probírají dost často. Ještě to tady nechám a uvidím, jestli to nezamknu.Lisnik píše:zdarec co říkáte na tohle kombo? http://kytary.cz/vox-ad-valvetronix-chr ... 50:0:0:1:0
Mimochodem ten název tématu je také "všeříkající", takhle na to klikne x lidí kteří zjistí, že je to další téma na nic a stejně nepřispějí.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Re: Vox AD Valvetronix XL 2x12 - prosím o radu
prosím o radu, četl jsem tady na fóru hodně rozdílných názorů na valvetronix. potřeboval bych dobrej zkreslenej zvuk, a k tomu nějakej ten chorus a echo.. líbil se mi tento zesík, protože by vyhovoval těmto požadavkům, líbil se mi taky zvuk valvekingu ale blbá je odezva přepínání kanálů. navíc bych potřeboval nějakej spolehlivej, kdyby mi v celolampě odešli elektronky, mám problém to dovalit ze zkušebny dom a přelampovat to... otázka je jestli mám brat ten Vox Valvetronix, nebo bude lepší k lampovýmu, méně kvalitnímu zesíku se zvukem na blues koupit něco jako Line6 POD. jestli ten Vox, tak spíš zesilovač, nebo kombo? kombo se mi líbí víc, protože má 2x repro a 4 banky
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hele, ty v tom máš docela zmatek, co?
Kombo vs. zesilovač - co na tom chceš řešit... 2 repra dle mého stačí, box je další investice, kombo by mi stačilo
Vox vs VK - to je jak jablka z hruškama. Nicméně VK bych nebral, nic moc spolehlivost, dle mého nic moc zvuk. Radši toho Voxíka.
Ale jinak bych hledal zcela jinak. Koupil bych kvalitní lampu a k tý dohnal efekty. Kvalitní základ zvuku se neztratí, budeš mít větší variabilitu, víc si s tím budeš moc pohrát. Navíc mám hodně zkušeností, že uživatele voxů pak ten zvuk tronixů docela omrzel.
Nicméně pokud bys řešil lampu + multák, tak zkreslení bych rozhodně nechal na lampě a dle toho ji vybíral. Modulaci at dělá multák, ale zkreslení? To snad u lampy ne...
Kombo vs. zesilovač - co na tom chceš řešit... 2 repra dle mého stačí, box je další investice, kombo by mi stačilo
Vox vs VK - to je jak jablka z hruškama. Nicméně VK bych nebral, nic moc spolehlivost, dle mého nic moc zvuk. Radši toho Voxíka.
Ale jinak bych hledal zcela jinak. Koupil bych kvalitní lampu a k tý dohnal efekty. Kvalitní základ zvuku se neztratí, budeš mít větší variabilitu, víc si s tím budeš moc pohrát. Navíc mám hodně zkušeností, že uživatele voxů pak ten zvuk tronixů docela omrzel.
Nicméně pokud bys řešil lampu + multák, tak zkreslení bych rozhodně nechal na lampě a dle toho ji vybíral. Modulaci at dělá multák, ale zkreslení? To snad u lampy ne...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
já sem takovej hodně nerozhodnej
takhle já mám lampovej zesík s 1x12'' boxem, ten má pěknej čistej zvuk a upištěnej bluesovej zkreslenej... hrál jsem přes metal muff, pak jsem zkusil ledvinu od Line6, a bylo to daleko lepší než s metal muffem. na lampovej zesilovač se slušným zkreslením, který by mi vyhovovalo bych potřeboval aspoň 3x tolik než mám včilkaj.. 
ten valveking se mi zvukově líbil, ale jednak mě štve že se kanál nepřepne hned, jednak že tam prej nedávaj moc dobrý lampy, a s přelampováním bych to měl složitější...
ten valveking se mi zvukově líbil, ale jednak mě štve že se kanál nepřepne hned, jednak že tam prej nedávaj moc dobrý lampy, a s přelampováním bych to měl složitější...
- Nero
- Rádce
Hlavně VK je poruchovej jak kráva celkově. I lidi z kytar.cz ti to pod vousama přiznaj...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
teď mě napadá ještě bazarovej ENGL.. ale na to sem nehrál, a nevim jestli je to zvuk kterej hledám...
- Nero
- Rádce
To by byla asi nejlepší volba (na bazáči hlava Thuder za 15, jak tak koukám). Ale jak říkáš, chtělo by to ozkoušet...
PetrPeter 1975 - 2008
to jo, tady v Brně to nemají moc na prodejně, jedině že by se našla nějaká hodná duše z Brna, co tento zesilovač vlastní..