Co vsetko ku gitare?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Nic proti ale ti spideri zni jak spatne naolejovana cirkularka
besip

Příspěvek od besip »

*Twisted.Brother* píše:Nic proti ale ti spideri zni jak spatne naolejovana cirkularka
jasan mohl by si hned koupit Tube amp ne kdyz vzivote nehral a ma 1-2k slov.korun

ono bude 1000 nazoru vzdy i na kejtu za 2000$ jak je nahovno a jak je dobra...ja si myslim ze pro zacatecnika je to ok deal
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
besip

Příspěvek od besip »

radsi bych sel do toho Payvey..je to znama znacka ale necekej dobrej zvuk ktomu bych pak uz doporucoval ten pedal..jenze myt tohle combo a pedal tak zas radsi uz kupim ten spider 8)

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

No comment :D
manson

Příspěvek od manson »

*Twisted.Brother* píše:No comment :D
Ja by som radsej keby si to okomentoval a poradil...
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

manson píše:
*Twisted.Brother* píše:No comment :D
Ja by som radsej keby si to okomentoval a poradil...
Myslím, že to byla reakce na besipovu češtinu. :wink:
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak na komba soundking je všeobecně dost kritika. Raději to Peavey. Na začátek ti to bude stačit. Ale nevím jestli by třeba nestálo za to kouknou nebo si dát inzerát na bazar na kombo Fender Frontman 15. Je to kvalitka na čistej zvuk a kdyby jsi časem koupil nějako krabku tak máš i docela dobrej zkreslenej.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Jednak na jeho cestinu a jednak na jeho demenci .... Ja nikdy nerekl at si koupi celolampu to za 1. a za druhe , myslis ze novacek vyuzije ty efekty co tam jsou? Uvazuj trosicku prosimte .. lidi neblbnete za takovou cenu se da poridit lip ...
besip

Příspěvek od besip »

*Twisted.Brother* píše:a jednak na jeho demenci .... cenu se da ...
pasli sme snad spolu husy ci co??? dement ses ty!!! porad kecas ale zatim jsi neporadil nic..jinak frajere tak mu neco doporuc ne!!! za 1000sk co bude s dobrym overdrive..ja mel jako prvni combo marshalla mg 15 a znelo to strasne..a trochu sem si polepsil az jsem koupil Digitech df-7..dnes mam Vox vt 30w-xl a jsem ok

dementni ses leda ty mozna po hodne letech stravenejch v usa pisu trochu blbe,ale ty kecas o demenci nekde na foru .kde bys mel spis poradit pokud teda nejses dementni na to nekomu pomoct...

cekam co mu nabidnes za 1-2sk

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
manson

Příspěvek od manson »

Hosi prosim nechte teho dohadovania, hudba nas ma spajat a nie rozvracat!!!
besip

Příspěvek od besip »

manson píše:Hosi prosim nechte teho dohadovania, hudba nas ma spajat a nie rozvracat!!!
ale ja nezacal borec mne nezna..znas to 8) hele pisu blbe sem uz tady v usa dlouho a kvuli nekomu se nebudu snazit psat lepe..snad jsi pochopil co jsem se ti snazil napsat a to nejsi cech... no to je ale jedno to co jsem ti psal ja byl jen muj nazor :wink: pokud ti ten frajer aspon neco doporuci snad :roll: tak ver tomu ze zase najdes mnoho borcu co reknou ze to co doporucil je na nic.....

nejlepsi by bylo koupit neco v shopu kam zajdes a vyskousis si to jakej zvuk se ti libi...... a pokud si pujdes neco koupit do shopu vzit sebou i tvou kytaru nebot pokud ti tam oni streli na vyskouseni treba Gibsona tak ten bude urcite hrat jinak nez tva kejta :wink:

a nebo pak koupe koupe z 2 ruky tam pak sezenes treba combo co stoji normal 3k za 1-2K a ten fender by take mohl bejt dobrej

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Buď toho frontmana a nebo bych doboručil Kustom skusit se ho sehnat jetej má dobrej design zvuk na čistej je hodně dobrej má solidni ovedrive co víc si přát?Hrál jsem na něj u kámoše - prostě dobrej levnej hybrid

Kustom
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

DARTa 10ku http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... 92:0:0:1:0 pro novacka bohate staci ..
kubog

Příspěvek od kubog »

*Twisted.Brother* píše:DARTa 10ku http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... 92:0:0:1:0 pro novacka bohate staci ..
Suhaslim mam to doma velmi prijemne kombíčko za tú cenu :)
manson

Příspěvek od manson »

Prave sa pokusam prepojit tu gitaru s PC. Stiahol som GT player aj Amplitube metal. GT playeri mi zvuk ide no v Amplitube nie. Neviete ako sa to pouziva?
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

manson píše:Prave sa pokusam prepojit tu gitaru s PC. Stiahol som GT player aj Amplitube metal. GT playeri mi zvuk ide no v Amplitube nie. Neviete ako sa to pouziva?
zkus si pohrát s nastavením vstupu...může to být nastavený třeba na mikrofonní vstup... :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
manson

Příspěvek od manson »

Vedel by mi niekto poradit na co su vsetky tie gombiky na gitare? Zistil som len, ze ten preostredny je na hlasitost, ale u ostatnych nepocujem rozdiel. A na co je ta packa uplne vlavo?
besip

Příspěvek od besip »

manson píše:Vedel by mi niekto poradit na co su vsetky tie gombiky na gitare? Zistil som len, ze ten preostredny je na hlasitost, ale u ostatnych nepocujem rozdiel. A na co je ta packa uplne vlavo?
u kazde kejty je to jinak mas ktomu papiry ne :wink: gombiky budou asi jeste na stredy vysky atd a ta packa je na prepinani snimacu

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
manson

Příspěvek od manson »

Jake snimace mas na mysli?
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“