"customshop" les paul

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Hansen

Příspěvek od Hansen »

r0nn!e píše:...
Fajn jen otazka, zkousel si nekdy lepsi kytary nez mas ted toho "gibsona" ?
Pokud ano a takhle je srovnatelna, tak to mozna nebyla spatna koupe, ale velmi spatna investice penez se zpetnou prodejnosti. Protoze sem tam narazim na vybornyho fendera/gibsona co se prodava na barazu tady za neskutecne smesne penize na dnesni dobu (jak uz par lidi postovalo...).

Pokud si nezkousel kvalitnejsi kytary, ano tvoje kytara je ted lepsi nez ty levne, nicmene myslim si, ze za ty penize bys mohl koupit daleko lepsi kytaru a kvalitnejsi.

Pisu to takhle obecne hlavne proto, ze nevim jak ten explo hraje.

A pokud se ti libi vzhledove, tak uprimne, s*r na vzhled a nejaky ymage. Jedna vec je umet uzasne hrat a pak si budovat svuj vzhled a udelat si kytaru "signature by r0nn!e", naopak na nase celkove ceske pomery kupovani kytaru kvuli vzhledu uplna zbytecnost na ukor kvality.

Osobne sem zastancem, ze kdyby hello kity od squieru hralo uzasne, nemel bych problem si ho koupit a hrat s tim zivaky :p

Btw: vis jake mas nanem snimace, z jakeho je dreva atd ?

K topicu: Nebrat.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 3.04.2012 9:58, celkem upraveno 1 x.
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Kdyz se ted vyskytly tak dobre lpcka za tak dobre ceny na bazaru, Gibsona studio 94 nebo Chevy Customku dvacetiletou(vypada hezci :) )???
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
tallicaman

A jeje, to studio ma lepenou hlavu a vypada dost zalostne :?
kubog

Příspěvek od kubog »

Aj ja mám na specialy zlomenú a profesionálne zlepenú hlavu a žiaden problém. Keby si o tom nevedel ani na to neprídeš :wink: (myslím zvukovo vidieť to samozrejme je)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 3.04.2012 9:59, celkem upraveno 1 x.
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Nezalezi jestli "JE" to slepene ale "JAK" je to spelene, pokud to hraje vyborne a drzi ton tak bych to neresi.
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Kdyz je hlava slepena kvalitne, neni se ceho bat..
tallicaman

r0nn!e píše:Jojo.... PapaHet z Metallicy má na jednom ESPčku Explorerovi na několikrát zlomenou hlavu a teď je ta kytara v rockový síni slávy :P Takže směle do toho :D
Pochybuju, ze by ju tam dal, kdyby se nani dalo slusne hrat...

Tady je obrázek, no:
[img=http://img73.imageshack.us/img73/8734/head1mn0.th.jpg]
kubog

Příspěvek od kubog »

tallicaman píše:
r0nn!e píše:Jojo.... PapaHet z Metallicy má na jednom ESPčku Explorerovi na několikrát zlomenou hlavu a teď je ta kytara v rockový síni slávy :P Takže směle do toho :D
Pochybuju, ze by ju tam dal, kdyby se nani dalo slusne hrat...

Tady je obrázek, no:
[img=http://img73.imageshack.us/img73/8734/head1mn0.th.jpg]

Tak isto ju mam zlomenu ja len do opačného smeru. Koľké prekvapenie že? Všetky gibsony sa lámu úplne tak isto :lol:
tallicaman

To sou porad komrpomisy :? :( Neni lepsi si nasetrit na novou? Ja nevim, ale nechce se mi jit do odrbane kytary... Zas u tech kopii clovek nikdy nevi, z ceho to je... :( A neni mahagon jako mahagon aj kdyz uz tam nejake kousky budou. V kopie proste nemam duveru, jednu mam doma... Kupovat neco na Slovensku je taky na prd, clovek to musi jet vyzkouset a ty prachy za cestu radsi dam do kejtry...
lada.relax

Příspěvek od lada.relax »

Tak tuhle kopii o kterí je řeč jsem měl v ruce.Vůbec nejdeo logo Gibson,ale o celkový dojem kytary. Mám Les Paul Standard a tahle kytara ač to nerad říkám je na dost dobré úrovni.Mechanika bez chyby a sound ala Gibson.V každém případě srovnatelná s Les Paul studio.Myslím si že člověk by si měl brát věci které se mu zvukově líbí.Tady se o tom dají vezt dlouhé debaty,ale asi ji nikdo nezkoušel.Zpracování nádherné,je to dělané podle modelu Gary Moore kterou měl na jednom koncertě.Co jsem vlastně chtěl říct,nikdy bych neodsuzoval něco o čem vůbec nic nevím.
tallicaman

No, taky mi to jeste vrta hlavou... ale uz je zrejme pozde :) Vzhled se mi taky hodne libil. Kdy, kde jsi ji zkousel, ty mas primo Gibsona? Skoda, ze borec tak spechal...
lada.relax

Když někdo spěchá s prodejem a tak ho asi něco tlačí.To je nejlepší moment na smlouvání ceny.Když tam nechceš toho Seymoura tak bych mu napsal nějakej cenovej návrh :wink: Snímač se dá vyměnit a to by měl jít alespoň o 2500,- dolů.Zkus navrhnout 13000,- buď a nebo. Když na to přistoupí bude to vlastně za 9tku+ kufr+mechanika.To už se myslím dá,ne?
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

HA, alespon uz vime, kdo ji prodava :lol:
lada.relax

Kluci,já nic neprodávám.Tyhle začátky jak co hraje,komu se co líbí,co si má kdo koupit už mám za sebou.Sem na forum občas kouknu,ale nic chytrého tu nepochytím.Tisíc lidí-tisíc názorů.Já dávám přednost tomu co se líbí mě a ne co mi doporučuje nějakej Franta Opršálek.Tuhle kytaru jsem prostě jednou držel v ruce a náhodou jsem našel tuhle diskuzi.Klidně to tu dál rozebírejte,od toho forum je. :roll:
lada.relax

A když už tu tak komunikuju,ten Tokai by taky nemusel být špatnej.
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

JJJ ten tokai za 12, toho bych bral hned! Pocti si nekde o lawsuit kopiich. Navic je ze strednich cech, takze si ho muzes i jet vyzkouset :)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 12.04.2012 13:42, celkem upraveno 2 x.
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

lada.relax píše:Tak tuhle kopii o kterí je řeč jsem měl v ruce.Vůbec nejdeo logo Gibson,ale o celkový dojem kytary. Mám Les Paul Standard a tahle kytara ač to nerad říkám je na dost dobré úrovni.Mechanika bez chyby a sound ala Gibson.V každém případě srovnatelná s Les Paul studio.Myslím si že člověk by si měl brát věci které se mu zvukově líbí.Tady se o tom dají vezt dlouhé debaty,ale asi ji nikdo nezkoušel.Zpracování nádherné,je to dělané podle modelu Gary Moore kterou měl na jednom koncertě.Co jsem vlastně chtěl říct,nikdy bych neodsuzoval něco o čem vůbec nic nevím.
Ale uznej, že podle popisu té kytary to nevypadalo na dobrou nabídku. At je sebelepší
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“