Posilování prstů...

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

kouknete na www.ball.cz, pripadne na www.powerball.cz do sekce trenink, pripadne jak posilovat. rozhodne to neni jen na zapesti, na prsty ho uzijete taky, kdyz pominu napr. svaly v predlokti a bicaky. napr predlokti me pri pravidelnym toceni opravdu povyrostlo, bicaky se taky zpevnili.. prsty se posilujou docela slozite a neni to tolik zabavny a taky se to da :wink: ze petikilo muzu jen doporucit!
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Hlavně od předloktí se odvíjí síla prstů,protože ty šlachy v předloktí sou šlachy prstů.(Když mačkáš kolečko posiluješ prsty,ale zároveň ti roste předloktí)
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
pehve

Příspěvek od pehve »

MacaFCB píše:a na co je to dobré když máte silne prsty??
8)
abys odehrál celej kšeft (třeba na dvanáctku, ale i na bicí) a neměl pocit že se z toho pos****š bolestí!!! :twisted: :twisted: jo a protahovat šlachy!!!!! po každým silovým cvičením to tady nevidím a je to důležitý :wink:
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No to mi právě říkal učitel, abych než začnu hrát takový ty rozhejbávací cvičení, abych si trochu procvičil šlachy, ale ne vždycky si na to vzpomenu a ne vždycky se mi chce.
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Možná by stačilo si ty šlachy aspoň prohřát(třením),ale zase hezky celé od předloktí po až konečky prstů :!:
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Gynekolog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gynekolog »

něco takovýdleho dostal náš bubeník od svý holky a říkal že to prej mačká a posiluje tim prsty:D

Kód: Vybrat vše

http://www.sextrade.cz/zbozi/523020-nature-skin-mini-vagina
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

tak já posiluju ruce hraním :lol: je to docela dobrý způsob, je k tomu potřeba nejlíp kytary a pak dvě ruce a trochu rozumu a pak jen hrát a hrát až vás chytají křeče :lol: potom přestat dát si pauzu a zase znova, protahování je důležitý ale když hraješ tak se taky protáhneš :) a ve škole se radši uč ;)
Final Frontier
matezz06

Příspěvek od matezz06 »

potrebuju poradit jak posilit ukazovacek, nedokazu zmacknout cele barre (napr F) aby mi znely vsechny struny...l
Frostys

Příspěvek od Frostys »

matezz06 píše:potrebuju poradit jak posilit ukazovacek, nedokazu zmacknout cele barre (napr F) aby mi znely vsechny struny...l
Tohle asi nebude o posilování. Taky mi to zezačátku nešlo a nic zvláštního jsem pro to nedělal.. Jen jediné: Pořád zkoušet :)
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

Frostys píše:
matezz06 píše:potrebuju poradit jak posilit ukazovacek, nedokazu zmacknout cele barre (napr F) aby mi znely vsechny struny...l
Tohle asi nebude o posilování. Taky mi to zezačátku nešlo a nic zvláštního jsem pro to nedělal.. Jen jediné: Pořád zkoušet :)
jj přesně....to se musí naučit :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Kamahl píše:
impact píše:Ten powerball je gyroskop, posiluje celou ruku. Gripmaster je na prsty.
Celou ruku... Spíš jen zápěstí, ne? Párkrát už jsem to v ruce měl, ale jediný výsledek je opravdu jen procvičení zápěstí...

Každý by si prostě na sobě měl vyzkoušet, co mu doopravdy procvičí prsty.
Pokud už točíš hodně, tak se ti třepe a pak i dost bolí celá hnáta... při těch pár začátečních otáčkách to máš jen na zápěstí, ale postupně to rozvalíš a poznáš to dost na předloktí..
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“