To je ten největší paradox. Kytaru určitě vyhraje nějaká 13-ti letá nána co ani neví jakou to má cenu a jakou to může pro někoho mít hodnotu.Skipper píše:Brizik píše:Jahhahahaha, tak jsem taky zasoutěžil;) jsem zvědavej koho z nás vylosujou:)![]()
![]()
Nebo třeba nikoho z nás
![]()
![]()
Gibson Flying V - Lenny Kravitz
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Tak tomu většinou bývá, aspoň tady my pak posakrujem a budem si vážit našich nástrojů, nebudem si závidět a budem se snažit borce dokázat, že to není v kytaře ale rukách !!Smrťokvítek píše:To je ten největší paradox. Kytaru určitě vyhraje nějaká 13-ti letá nána co ani neví jakou to má cenu a jakou to může pro někoho mít hodnotu.Skipper píše:Brizik píše:Jahhahahaha, tak jsem taky zasoutěžil;) jsem zvědavej koho z nás vylosujou:)![]()
![]()
Nebo třeba nikoho z nás
![]()
![]()
Takže se nebojte, každý neúspěch nás semkne, natočíme vidka, vydeptáme borku a ona kapituluje a kytaru odevzdá na účet fóra !!!
(pěkná utopie že?)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Tak to jsem teda zvědavej jak tohle dopadne:)Demilich píše:Tak tomu většinou bývá, aspoň tady my pak posakrujem a budem si vážit našich nástrojů, nebudem si závidět a budem se snažit borce dokázat, že to není v kytaře ale rukách !!Smrťokvítek píše:To je ten největší paradox. Kytaru určitě vyhraje nějaká 13-ti letá nána co ani neví jakou to má cenu a jakou to může pro někoho mít hodnotu.Skipper píše:![]()
![]()
Nebo třeba nikoho z nás
![]()
![]()
![]()
Takže se nebojte, každý neúspěch nás semkne, natočíme vidka, vydeptáme borku a ona kapituluje a kytaru odevzdá na účet fóra !!!![]()
(pěkná utopie že?)
Red Bull:Upraven počet citací na tři dle kodexu uživatelů
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
ZmetkuSaul píše:vyhraju jí já, už jsem byl na pivu s notářem
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
- Skipper
- Kontaktovat uživatele:
Ja tenhle topic založil ja sem vás informoval takže pokud ji nevyhraju a vyhraje ji někdo z vás tak mi ji daruje za info - nebo aspoň to tělo - struny, kobylku, snímače si nechte 
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Jak říkal Smrťovítek, všechny tři výherci sou slečny, teď de o to kolik jim je a jestli ví co to vůbec vyhrály. Sakra, a já už se doma viděl s tim, že to Véčko prodávám a kupuju za to Mesu 
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
- Skipper
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim jak ty ja bych ho neprodal - přeci jenom apec mi zatim stačí, ale kytara by se mi šikla.Banan58 píše:Jak říkal Smrťovítek, všechny tři výherci sou slečny, teď de o to kolik jim je a jestli ví co to vůbec vyhrály. Sakra, a já už se doma viděl s tim, že to Véčko prodávám a kupuju za to Mesu
Jináč myslím že to vyhrály 13letý holky a ani nevěděj jakou to má cenu
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak chtěli vyhrát setkání se čtyřicetiletým černochem a lístek na koncert. Kytaru strčí za skříň nebo do sklepa protože na to stejně doma nikdo hrát neumí....Skipper píše:Ja nevim jak ty ja bych ho neprodal - přeci jenom apec mi zatim stačí, ale kytara by se mi šikla.Banan58 píše:Jak říkal Smrťovítek, všechny tři výherci sou slečny, teď de o to kolik jim je a jestli ví co to vůbec vyhrály. Sakra, a já už se doma viděl s tim, že to Véčko prodávám a kupuju za to Mesu
Jináč myslím že to vyhrály 13letý holky a ani nevěděj jakou to má cenu
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Je to smutný, ale je to tak, škoda toho nástrojeSmrťokvítek píše:Přesně tak chtěli vyhrát setkání se čtyřicetiletým černochem a lístek na koncert. Kytaru strčí za skříň nebo do sklepa protože na to stejně doma nikdo hrát neumí....![]()
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Saul píše:já spíš doufám, že nevěděj jakou cenu to má, švihnou to na aukro za "kup teď za 5000" a já budu první kdo to uvidí
Tyjo, to mě nenapadlo, du číhat na všechny mně známý hudební bazary