Prepinac snimacu na LP - shanim "krytku"

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Prepinac snimacu na LP - shanim "krytku"

Příspěvek od Farrell »

Posledni dobou se snazim si vzhledove vylepsit svuj LP, moje plany ovsem narazily v poslednim bode na to, ze nikde nemuzu sehnat oranzovej cudlik na prepinac snimacu (viz. http://img161.imageshack.us/img161/2668/cudlikui1.gif). Uz si zacinam rikat ze jsem blazen protoze shanim takovou pitomou malickost, ale kdykoliv se na tu kytaru podivam tak to tam proste chybi :D No, ma otazka zni, nemate nekdo tip kde by se tohle dalo sehnat (klidne i zahranicni webovy obchody)?
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

absolutne zadny problem - na ebay to bude...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jako cely cudlik i "se strevama" nebo jen hlavicku? V tom jednodussim pripade staci koupit cernou hlavicku a prebarvit ne? :)
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

jj na ebay jsou určitě ale jenom ty krytky. Už jsem se po tom taky sháněl :). Ale mě třeba ta krytka nejde sundat. To bych to z toho musel omlátit kladivem. :lol:
Asi si dali v číně záležet. Takže já bych potřeboval celej originál přepínač. :?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no jsou bud narazeci a nebo na zasrubovani.. chtelo by to zjistit co presne mas a podle toho koupit... pocitej ale, ze te ta sranda vyjde tak na 2 stovky :)

(jen ta plastova cepicka)
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

No ja se koukal na nemeckej ebay a tam jsem narazil jen na cerny a bily, i se samotnym prepinacem (coz by mi nevadilo kdyby cudlik byl oranzovej :) ).. Na thomannovi taky jen bila, cerna, kremova.. A z USA se mi to objednavat moc nechce. To prebarveni by asi stalo za zkousku, jen nevim v cem to vykoupat aby to na tom lesklym plastu drzelo..
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

odkaz

Jsou tam i ty oranžový ale končí za pár hodin. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

a proc se ti to nechce objednavat z usa? tyhle male veci chodi jako obyc psota a za tyden to mas doma... navic postovne te vyjde stejne jako z nemecka... a nemecky ebay je asi tak setina toho, co americky... takze na amaerickem to urcite najdes

no a jak se divam na ten odkaz, tak jsem se s tema dvouam stovkama docel prepocital.. cili no problemo.
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

No jo, problem je ten, ze ty na ebayi jsou ty samy co se prodavaj na guitar centre (na Gibsony), a Epiny maji podle vseho mensi sroubovaci zavit (viz. komentare k produktu http://www.guitarcenter.com/Gibson-Togg ... 1129849.gc)..

Nasel jsem jeste tohle http://www.axesrus.com/axeknobs.htm (treti produkt od spoda), tam bych to koupil i s prepinacem.. Kazdopadne budu hledat dal, mezitim to nejak zkusim prebarvit :)
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

Co koupit z bach muzik?
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“