Nie, eben sa dáva stále. Iba niektoré modely zo 70. mali javorový, palisander nikdy, ten sa dáva bežne na R7, R8, R9, R0 atd. pretože taký hmatník mali tie gitary pôvodneJirkaD píše:ja mel za to, ze posledni ebenovy hmatniky byly na '93?kubog píše:Palisander hmatnik namiesto ebenu
! Fake Gibson Custom Bazar!
Pravidla fóra
A dokonca som to ja napisal uz vo svojom prispevkusimonwalker píše:Dokonce to i v popisu rika FAKE.kubog píše:Troska OT : ale nechapem ako mozu byt ludia taky jebnuty a vysolit 700 EUR za fake Gibson aj napriek tomu ze to je napisane v aukcii![]()
![]()
![]()
. Btw velmi nepodarena kopia
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... NA:DE:1123
Dalsi Fake hmm ideme nahlasovat
http://cgi.ebay.com/Gibson-Les-Paul-Sup ... dZViewItem
Tak to je moc. tady jsem fakt neměl problém poznat, že je to fake. Stačí už jenom ten nápis, ten je fakt krutejkubog píše:Dalsi Fake hmm ideme nahlasovathttp://cgi.ebay.com/Gibson-Les-Paul-Sup ... dZViewItem
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- tallicaman
- tallicaman
Jaky "Gibsun" ? Ta medzera v "o" hore tam ma byt. A v podstate ste to uhadli. Hmatnik, zly tvar hlavy, kobylka, potenciometre sú uuuuplne mimo, a taka prkotina z hentakej kože sa nevyrabaju gibson kufre (pokial viem)tallicaman píše:Jee, toho jsem si taky nevsiml. To je nadhera, oni delaji stejne "fejky" na hadrach aj na kytarachDark Axel píše:aa, Gibsun jsem si nevšim, to jsem lehce přeletěl očima
- tallicaman
Stačí se jenom podívat na nápis a hned je ti to jasný.r0nn!e píše:Prosimtě kubog to jen takhle celý dny sedíš a čekáš až někdo dá na aukce fake Gibsony abys to mohl nahlásit? Platí ti za to alespoň někdo?
Jinak co je špatně na tom posledním LP? Kromě 2 jinejch poťáků? A toho že nevyfotil sériové číslo? A koukám že i na tý hlavě jsou ty sarapatinky až moc málo zlaté... ale nevím... pouč nás pls
Stejně se mi ten nápis zdá takovej nedomrdlej. Strašně tlustý písmenka, nebo nevim.kubog píše:Jaky "Gibsun" ? Ta medzera v "o" hore tam ma byt. A v podstate ste to uhadli. Hmatnik, zly tvar hlavy, kobylka, potenciometre sú uuuuplne mimo, a taka prkotina z hentakej kože sa nevyrabaju gibson kufre (pokial viem)tallicaman píše:Jee, toho jsem si taky nevsiml. To je nadhera, oni delaji stejne "fejky" na hadrach aj na kytarachDark Axel píše:aa, Gibsun jsem si nevšim, to jsem lehce přeletěl očima
Hlava ma zlý tvar, logo je +/- v pohode (až nato že nieje z perlete, je tam asi len vytlačené)afektband píše:Stejně se mi ten nápis zdá takovej nedomrdlej. Strašně tlustý písmenka, nebo nevim.kubog píše:Jaky "Gibsun" ? Ta medzera v "o" hore tam ma byt. A v podstate ste to uhadli. Hmatnik, zly tvar hlavy, kobylka, potenciometre sú uuuuplne mimo, a taka prkotina z hentakej kože sa nevyrabaju gibson kufre (pokial viem)tallicaman píše: Jee, toho jsem si taky nevsiml. To je nadhera, oni delaji stejne "fejky" na hadrach aj na kytarach