Na začátek dobrý ne?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Já jsem se asi špatně vyjádřil, nemyslel jsem klasického strata, ale superstrata, takovýho toho typu ibanez...

http://www.fokuskytary.cz/151-kytara-ky ... 299&typ=IB
tahla se mi mrtě líbí... Jinak focusy fakt masec jsou celkem pěkné... Co jinak říkáte na warlocka od B.C.? je to dobrý na učení ten tvar, nebo není? Taky se mi hodně líbí a teď mi hodně utkvěla v paměti
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 12.04.2012 13:49, celkem upraveno 1 x.
Brizik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brizik »

warlocka určitě ne, když jsem začinal, tak sem si myslel kdo vi co, huste vypadajici kytara a tak, ale na hrani na učeni nic moc teda, když sediš proti počitači a tak, fakt na učeni nějayho strata nebo takovejhl tvar. I ty od Cortu nejsou vubec špatny a maj taky snimače H-S-S
Ibanez RG370DX, Laney LX120TWIN, Zoom 707II
Akustika SX DG1K
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

ok ok ok porozhlídnu se... jednu dobu se mi líbil jackson V na učení... to asi taky nebude dobrý ne? Nebo LP?

http://kytary.cz/jackson-js30rr-rhoads/ ... 49:0:0:1:0
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

tyhle sestavy nee. bohužel jsem k 18 jednu stagovskou dostal a dneska když už něco malo umim a hraju konečně i trochu sola tak zjištuju že to je děs.

tohle se kupuje zvlašt.tak jako si nekoupiš počitač z tesca ale koupiš si komponenty zvlašt nechaš si to popř. sestavit od kamoše nebo v obchodě tak tohle plati i pro kytary a komba

navic ten kabel jestli tam nějakej je bude shitozni. a na kabelu taky zaleži.

kua to novy album od judasu je skvělý! :)
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Kolik by jste mi doporučili minimální wattáž na kombo? 15w bude to stačit, asi sem pevně rozhodlej pro nějakou focusku buď tu co jsem posílal:
http://www.fokuskytary.cz/151-kytara-ky ... 299&typ=IB
this sh*t nebo nějaký LP, je LP dobrý na učení?
http://www.fokuskytary.cz/154-kytara-ky ... 238&typ=LP
Jinak kombo asi nějakýho Rolanda 15w co vy na to? Kabely, popruhy a tak to už jsou maličkosti (co se týče ceny teda)...
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Jestli superstrata tak toho Jaksona, co je na bazaru za 3500, toho bych se fakt nebal. Ten fokus s tune-o-matic kobylou, to k sobe vubec nejde..
A kdyz LP tak tohle
Je o litra levnejsi a ta barva je proste klasika. http://www.fokuskytary.cz/125-kytara-ky ... p=nevybran

Jinak na doma by ti mel stacit i ten 4W microcube, myslim ze to tu psal Pavel, ale nekdo si stezoval, ze mu nestaci, ale myslim ze bydlel na statku :D . Oproti ty 15W verzi ma i efekty, ktery jako zacatecnik urcite vyuzijes na experimenty a hledani svyho zvuku. Me by mela za par dni dojit 30W verze, tak jsem zvedavej..
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

no fuj ta oranžová se mi nelíbí to je hnus :oops: upa mě to natahuje, já radši custom kopie :) hehe... no a proč ne tune-o matic kobylu? nechci tremolo takže mě to bohatě stačit bude :)
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

proti gustu.... Me se libi vic tahle nez chemicky modra, navic mel podobnou Jimmy Page. Ale pokud chces hrat metal, tak je jasny, ze se ti tahle nehodi, ale az z metalu vyrostes, tak se budes treba chytat za hlavu, ze sis koupil Warlocka.. Proti ty kopii ibanezu nic nemam, jen se mi tam ta kobylka k superstratu vubec nehodi. Zeptej se sam sebe proc kupovat kopii, kdyz si muzes koupit original Jaksona?
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Teď sem se asi rozhodl, že stejně pudu asi do kytary z tremolem...
http://www.fokuskytary.cz/151-kytara-ky ... u=3&typ=IB
tahle se mi mrtě líbí, má sice tremolo, ale má zase dva hambáče a singl, který se hodí i na nějaké vybrnkavací věci... Kámoš co hraje na kytaru nějakej ten pátek řikal že singly se spíš hodí na nějaké melodické věci, nevím co je na tom pravdy, ale asi má pravdu. A to tremolo... no má zámky ta kajtra, takže nemám strach že by se to rozlazovalo a navíc když mě přestane tremolo bavit tak sundám fofrklacek a bude... Navíc má pěknou barvu, takže není co řešit

A jak kendy podotkl... no zapoměl jsem dodat, že bych chtěl hrát rock a metal takže radši nějaké tmavší barvy asi budu chtít...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Tak tu bejt tebou bych nebral ze dvou duvodu...

1.-jako zacatecnik nebudes vedet jak s foydem zachazet-neni tremolo jako ttremolo...tohle je jina kategorie nez tremola co se davaj treba na straty atd...

2.- na levny kytare floyd ...no to pujde za chvily do hajzlu a budes kupovat jinou kejtru
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

sak kdo řikal že na něm budu hrát furt? Já to vidím takhle parkrat to skusim buď mě to bude chytne nebo ne, ale stejně ze začátku budu hrát bez tremola, protože nebudu vědět jak stim zacházet a nebudu pořádně ani umět hrát nějaké ty sóla či něco podobného... na začátek na lítačku dobré podle mě... neřikam že to tremolo chytnu do ruky a budu s tim valit furt... Já tremolo ani na kytaře nechci mě se na ní akorát líbí ten další singl snímač, který využiju 10x tak víc jak to tremolo...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 12.04.2012 13:48, celkem upraveno 1 x.
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Nemas paru jak funguje dvojzvratne floyd rose tremolo... Nejde ho jen tak "odpojit" a hrat bez tremola. Zmenis ladeni - musis slozite doladovat, vymenis struny - musis slozite doladovat.. a to nez se naucis, navic ty potrebujes kytaru na nauceni, zatim nevis jaky struny a ladeni ti bude vyhovovat. Mas tam proti sobe tah strun a pruzin, ktery se musi rovnat, aby bylo tremolo v rovine. Zadny zamky u nultyho prazce te nezachranej. Navic tenhle hardware made in china se dela z blata. zapomen na to a koukni se treba po ibanez DX170 nebo po nejakych cortech, treba EVL serii.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

To eLPíčko vidím je o krapet lepší... Lepený krk... Mahagon... nooo popřemýšlím... Ale nevim jak to bude na učení ten tvar?
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Mjkl píše:Ale nevim jak to bude na učení ten tvar?
V pohodě. :wink:
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Já to vidím takhle, že do obchodu, kde berou běžně focusy si nechám dovézt obě kytary a rozhodnu se na místě... jinak to nevidím... Takhle podle obrázku posuzovat to není ono chce to chytit do ruky a vyzkoušet...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

hele, vezmi toho Kirkova Randalla....to by mohlo bejt slušný. A když ne, tok to bude určitě hodně hezký :D

http://kytary.cz/randall-kh15-kirk-hamm ... E1:0:0:1:0
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“