Myslím, že by se tím kabelem i ubránil, kdyby s ním začal švihat kolem sebe a kabelu by se nic nestalo. Ty neutriky jsou heftovní a těžké a opravdu pořádné..
Takže pohoda no
jojo, tímhle děkuju Wohmovi za dobrý tipDemilich píše:Tož Axelův kabel Sommer s neutrikama na koncích má moc pěkný zvuk, je odolný jak sviň a vzdoruje i pokusům o krájení![]()
![]()
Myslím, že by se tím kabelem i ubránil, kdyby s ním začal švihat kolem sebe a kabelu by se nic nestalo. Ty neutriky jsou heftovní a těžké a opravdu pořádné..
Takže pohoda no
Tak sjem zjistil že se nic nerozbilo ani neprasklo, jednoduše pjsem ztratil to černá kolečko co drží ty dvě části u sebe, oblepil jsem to izolačkou černou, není poznat rozdíl ani ve zvuku ani ve vzhledu. Nicméně jsem zrovna zkusit kabely Klotz, takže kdyby ho někdo chtěl, at mi napíše, nechci to zbytečně dávat do Tržiště...KIWI píše:Včera na konciku se mi rozbil kabel, respektive jen konektor na PW - prostě praskl vejpůl...vubec nevim jak to...
No mám 15cm a ten funguje dobřeWohma píše:Adam Hall nebrat, ani metraz, ani konektory, ani hotovy kabely.