Chci koupit Jackson rx10d
Pravidla fóra
Chci koupit Jackson rx10d
Zdravim, chtěl bych si koupit tuhle kytaru, tak bych chtěl vědět co by ste mi řekly na ní
a jeslti máte někdo zkušenosti.. tak napsaly.. A jestli je dobrej skok, momentálně hraju na les paula
tak jestli nebudou razantni problemy
thx za příspěvky
http://kytary.cz/jackson-rx10d-rhoads/9 ... 49:0:0:1:0
sem zapomněl poslat )
sem zapomněl poslat )
možná floyd by mohl bejt překážka, navíc ty snímače asi taky nebudou kdo ví jaký.
můj 2000 příspěvek.
můj 2000 příspěvek.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
No tak za tyhle prachy bych spíše doporučil právě ten Cort véčko VX-4V, a to z důvodu lepších snímačů (pravé EMG-HZ), spoje krku a těla (lepený krk) a dřeva těla (mahagon) + krásné vykládání hmatníku. Taky jsem na ni hrál a jakože bomba... + kufr k tomu..
Na tohle zapomeň
Na tohle zapomeň
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Odkaz zde (snad bude fungovat, kdyztak si to dopln, skopni):Assassyn píše:A hodil bys mi nákej odkaz ? Nu tak ty snímače vyměnit časem neni problém
http://www.musiccenter.cz/Cort-VX4V-WP- ... erie:28641
Jinak jako jasně, můžeš koupit jiné véčko, nechat si vybrousit lože krku, vyměnit snímače, mechaniky, elektroniku
Když máš ty prachy a tu možnost mít lepší osazení hned, tak bych JÁ nad tím neuvažoval. Jestli se ti Jacksona líbí, tak proti tomu žádná, na vzhledu záleží každému jinak ale víš co se říká "image je nanic, následuj žízeň" (po dobrých snímačích minimálně)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Jestli nevíš, co je tremolo, tak na tu kytaru honem rychle zapomeň, radši si kup nový hadry...když nevíš, k čemu je tremolo, jsi nejspíš hodně velkej začátečník a myslim, že pro tebe je taková kytara zbytečná.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.