jak "otřískat" kytaru?
presne takMjkl píše:u nějaké levné kytary, třeba u staggu by mě to nebolelo ale co třebě u nějakýho drahýho fendra nebo ibaneze??? No by mě srdíčko rozbolelo tohle dělat...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
S nitrolakem se to nedá srovnávat.Martin656 píše:vechno se da osoupat ale jde o to jestli to pak bude vypadat oldschuuloverasomaso píše:dá se vůbec ošoupat polyurethanovej lak?
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
já se nejdu vyvstekat, jsem naprosto klidnej, ale už se to 1000x řešilo, a tenhle byl u toho.Ragnar píše:Takovýhle lidi miluju, co se chodí na netový fora vyvztekat, zanadávat si a tak....DwPetr píše:...
Dyť se normálně ptá... co je na tom...
Občas tu padaj mnohem větší kraviny, vyslovený pomalu jako kytarový dogmata...
Příště se uklidni a až pak di na forum, dík.
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
lol ty vole klidni hormon, nikdy sem nic nepískoval ale vim že jeden týpek si takhle "vintage kytaru" dělal tak nevim vo co ti de. Normálně se ptám a pochybuju že víš kdo tu ze sebe teď dělá kreténa.DwPetr píše:rasomaso - sory, ale jsi blbto už se nedá jinak. Víš vůbec o čem mluvíš? pískoval si někdy něco? podle tvých přízpěvků usuzuju že o barvách víš úplný hov.no. Nedělej ze sebe kreténa a přestaň tady mazat takový srač.ky o nějakým polyuretanu a celulóse. Uvědomuješ si vůbec, že tohle můžou číst i jiní lidi, než ti, kteří ti odpoví? Co si potom takovej člověk pomyslí o kvalitě tohoto fóra??
![]()
Přemejšlej o sobě
Přestaň tady plácat takový zhulený žvásty.
Pro adminy: Kluci, vzhledem k obsahu a výrazům v textu, ho po přečtení adesátem můžete smáznout, nebo vyškrkat.
ne nesmazáno, protože chci aby to všichni viděli
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
panové diky za rady, už jsem se do toho pustil a ikdyž mi srdce krvacelo tak to vypada presne jak jsem chtel...proste se mi nove veci a to nejen kytary nelibi... :(chtel jsem si tu kytaru už tak koupit ale na to bych musel setrit prave tech 50 let o kterych se tady bavite...a to uz tady ani byt nemusim tak jsem si svuj sen splnil takhle.
..tak se na me nezlobte ze jsem prznitel kytar ale ja to tak proste neberu...cao a diky
tele 52
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1