R.M.Pickups RMCUSTOM
Pravidla fóra
-
seblble
- Kontaktovat uživatele:
R.M.Pickups RMCUSTOM
Co si myslíte o tomto snímači http://www.musiccenter.cz/R.M.-Pickups- ... dium:23413 ,má to cenu to dávat na takovoule kytaru a ještě jak je to tam s tím zapojením já tomu moc nerozumím a nebo mi doporučíte jiný?
Za tyto penize ti tezko nekdo doporuci jiny. Rozhodne tim svou kytaru vylepsis, prepajet ti to muze treba otec nebo nejaky znamy, starsi rocniky vesmes pajet umi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
No já mám stejnou kytaru a dal jsem si tam RM bridge a podle mě to má cenu, je to takový čitelnější a ostřejší. Navíc ty tam chceš keramiku, což se pro tenhle typ kytary asi hodí ještě víc, takže bych do toho šel. To zapojení najdeš na stránkách http://www.rmpickups.cz/index.html
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Já budu kupovat RM pickupy, ale s Alnico V magnety. Pořád nevím co vybrat. Hraji tak Red Hot Chili Peppers nejčastěji, takže fakt nevím. Zatím jsem si vybral přibližně asi RM Neck a RM Bridge. Nevíte, které by si mému stylu asi nejvíce hodily? 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Napiš Panu MachoviAdamz Asah píše:Já budu kupovat RM pickupy, ale s Alnico V magnety. Pořád nevím co vybrat. Hraji tak Red Hot Chili Peppers nejčastěji, takže fakt nevím. Zatím jsem si vybral přibližně asi RM Neck a RM Bridge. Nevíte, které by si mému stylu asi nejvíce hodily?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Na cem to ma? Komprimovanej vystup to muze byt tezko, civka je civka a komprimace se tam zadna nedeje, vinil bych spis kreslitko. Na moji kytare Custom velice dobre, oproti stock Ibanez snimacum nebe a dudy.eugeene píše:custom má kamarád a je to děsný - moc vejšek, komprimovanej silnej výstup....
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
nechci řikat, že na nic, ale slyšel jsem 3 alnica, ty hrály krásně a pak 2 keramiky a obě stály za h**** strašně převejškovanej a silnej výstup a docela znatelná komprese ve zvuku
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
mám ve stejné kytaře Customa a je to hodně znát. Když to přepnu na ty původní stock snímače, tak se mi trochu zvedne kufr z toho zvuku. Kolikrát si říkám jak jsem na to mohl vůbec hrát 
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
to bude tezky, kdyz Frusciante hraje hlavne na strat.Adamz Asah píše:Já budu kupovat RM pickupy, ale s Alnico V magnety. Pořád nevím co vybrat. Hraji tak Red Hot Chili Peppers nejčastěji, takže fakt nevím. Zatím jsem si vybral přibližně asi RM Neck a RM Bridge. Nevíte, které by si mému stylu asi nejvíce hodily?
to pavel2: ktery RMka doporucujes na SG? urcite AlNiCo.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
no to by me taky zajimalo... mam v planu dat aspon ke kobyle nejaky RM a zatim mam v hledacku R.M.custom AlNiCo. tak doufam ze to neni az tak zcestnej napadframikoin píše: to pavel2: ktery RMka doporucujes na SG? urcite AlNiCo.
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
R.M. jsem si kdysi dávno koupil(rm custom alnico + rm bridge alnico) do své Epi SG a můžu říct, že ty snímače jsou úpně na h.... Původní Epi se mi zdály lepší, živější. Raději něco přišetřit a koupit pořádné SD nebo Gibsony.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
No to je jasné, protože Epiphone Les Paul Custom už jsou kvalitní dražší kytary, takže tam už jsou snímače good. R.M. Pickups bych kupoval jen na levnější kytary jako mám třeba já.
Příští týden ke mně dojdou R.M.ky AlNiCo. Přesně to jsou
Classic Neck a R.M. Bridge, už se těším.
Příští týden ke mně dojdou R.M.ky AlNiCo. Přesně to jsou
Classic Neck a R.M. Bridge, už se těším.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
jo tááák ... sry .. já dneska nasadil ty RMky a hrajou vyborne oproti zakladnim snimacum