floyd-rose -barva
Pravidla fóra
floyd-rose -barva
čuste..nevíte co je to za barvu ,kterýma se stříkaj černý floydy? ten můj už je celý otřískaný,je to fakt hnus a je to origo floyd! díky
Tak ho nech otřískaný nebo si zajdi do nejbližšího obchodu s barvama a kup si barvu na železo.
Lidi nehledejte ve všem takovou vědu i když jde o kytaru. Používejte selskej rozum
Prostě barva je barva a železo je železo. A je jedno jestli je to branka v kravíně nebo tremolo na kytaře.
Lidi nehledejte ve všem takovou vědu i když jde o kytaru. Používejte selskej rozum
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Nikdy jste neviděli floyda? Ještě mu poraďte, ať to nejdřív natře tlustou vrstvou základovky.
Na černém FR jsou všechny díly niklované, a pak je na tom velmi tenká zapečená černá vrstva. Detaily o technologii např. na www.kovolesk.cz
Pokud je jen otřená ošahaná ta černá vrstva, neřešil bych to. Pokud to rezaví, loupe se i s niklem, pak to asi chce zásah. Ale při normální běžné údržbě by se to nemělo stát.
Na černém FR jsou všechny díly niklované, a pak je na tom velmi tenká zapečená černá vrstva. Detaily o technologii např. na www.kovolesk.cz
Pokud je jen otřená ošahaná ta černá vrstva, neřešil bych to. Pokud to rezaví, loupe se i s niklem, pak to asi chce zásah. Ale při normální běžné údržbě by se to nemělo stát.
- Jens Ludwig
- Odborník
přesně tak - hlavně nechodit do "drogerky" pro kladívkovou...
jak zmínil kolega - jestli to nerezaví, tak nechat bejt a jestli jo, tak vyměnit celý FR - smiřte se s tim, že stejně jako struny, i kobyla je spotřební materiál...
jak zmínil kolega - jestli to nerezaví, tak nechat bejt a jestli jo, tak vyměnit celý FR - smiřte se s tim, že stejně jako struny, i kobyla je spotřební materiál...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....