http://youtube.com/results?search_query ... rch=Search
Ctyrlety bubenik xD
Pravidla fóra
Tak to je hustý....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
tony (toni) royster jr. taky hraval uz uplne odmalicka a docela valel, zkuste s ito najit na youtube
Ja nezvladnu 3 ruzny rytmy zaraz udama (ruce a noha. Leda klasickej bumcvacht
), takze mam respekt v podstate ke kazdymu bubenikovi
)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ze začátku mi to taky nešlo, ale prostě jsem to v kapele pochytil a trochu na ty bicí hrát umímWohma píše:tony (toni) royster jr. taky hraval uz uplne odmalicka a docela valel, zkuste s ito najit na youtubeJa nezvladnu 3 ruzny rytmy zaraz udama (ruce a noha. Leda klasickej bumcvacht
)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
No jasne, ja taky naky zakladni rytmy uboucham, ale kdyz mam hrat neco narocnejsiho, tak ani ranuKIWI píše:Ze začátku mi to taky nešlo, ale prostě jsem to v kapele pochytil a trochu na ty bicí hrát umímWohma píše:tony (toni) royster jr. taky hraval uz uplne odmalicka a docela valel, zkuste s ito najit na youtubeJa nezvladnu 3 ruzny rytmy zaraz udama (ruce a noha. Leda klasickej bumcvacht
)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Já nezahruje něco když ej tam hajdka pomalu, třeba jenom čtvrtiny a šlapák rychle....to nee, ale když je hajdka taky rychle tak v poho (v rámci možností nohy)Wohma píše:No jasne, ja taky naky zakladni rytmy uboucham, ale kdyz mam hrat neco narocnejsiho, tak ani ranuKIWI píše:Ze začátku mi to taky nešlo, ale prostě jsem to v kapele pochytil a trochu na ty bicí hrát umímWohma píše:tony (toni) royster jr. taky hraval uz uplne odmalicka a docela valel, zkuste s ito najit na youtubeJa nezvladnu 3 ruzny rytmy zaraz udama (ruce a noha. Leda klasickej bumcvacht
)
Hlavne nohu nedokazu vubec odpoutat od vrsku, kdyz mam v taktu kopnout jednou a v dalsim dvakrat, tak to ukopu tak 3 takty
Re: Ctyrlety bubenik xD
tak ten hraje líp než jádig_dag píše:Tohleto sem si proste nemohl odpustit:
http://youtube.com/results?search_query ... +igor+fale
cki&search=Search
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Všechno je o cviku, já jsem to taky dříve nezvládal, potom jsem začal drtit polyrytmy a a latinu a afrokubánské rytmy, šlo to, zkuste třeba jet levou rukou čtvrtky (4), levou nohou půlky (2), a střídat pravou nohou trioly (3) s pravou rukou pentoly (5). Je to masakr ale dá se to zahrát.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Jo je výborný... doufám že se bude orientovat do alternativních stylů.....latin/jazzpehve píše:někdo ho dobře trénuje, skvělá práce
má kapku náskok, chlapec
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV