Hlavne at si koupi tu x2..at sem tu jedninej kdo ma x4...Demilich píše:V tomto případě, ti doporučím jendo.. Kup si z té řady VX toho bílého explorera X2. Má pevnou kobylu = no problemo pro tebe, stojí méně a je to super kytara určitě![]()
![]()
Chci koupit Jackson rx10d
Pravidla fóra
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Já si nejpší koupim tu VX4v , a myslim si že protože neznam dokonale názvosloví ( a myslim že vy ste taky nědy začínaly ) tak nevypovídá o tom jak hraju . snažim se hrát a hlavně mě to baví, a kytaru amma a hraju a chtěl jsem si koupit lepší tak jsem chtěl znát názor a děkuju protože bych šel do týhle.
No jestli ti kámoš vysvětloval co je to "trebute" tak bych si od něj kytaru stříkat nenechal...to neni jenom o to jí zbrousit a stříknout lakem na auto...
Nechceš ještě zůstat u toho LP?tremolo je celkem zásadní věc,když nevíš na co je a co snim tak to bude těžký...Buď ho využiješ nebo fixneš...
Jak dlouho hraješ?to už ti to LP nestačí nebo jen nevíš co s prachama?
Nechceš ještě zůstat u toho LP?tremolo je celkem zásadní věc,když nevíš na co je a co snim tak to bude těžký...Buď ho využiješ nebo fixneš...
Jak dlouho hraješ?to už ti to LP nestačí nebo jen nevíš co s prachama?
Budou to dva roky. Už vim co je to. A ten kluk co to dělá hraje pár let. má i kapelu je tam bassak www.bandzone.cz/incruel a na kreslení je hodně dobrej, a dělá to za money takový vedlejší práce, a už pár kytar sestříkal. A jak jsem řikal myslíš že názvosloví je o hraní ? Nebo když někdo paří na PC a hraje závodně tak potřebuje vědět co má za počítač atd ? nebo že mu to hraje. A ty peníze musim vydělat.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
jak poznas ze v cortu bude ten mahagon lepsi nez olse u Jacksona?Demilich píše:No tak za tyhle prachy bych spíše doporučil právě ten Cort véčko VX-4V, a to z důvodu lepších snímačů (pravé EMG-HZ), spoje krku a těla (lepený krk) a dřeva těla (mahagon) + krásné vykládání hmatníku. Taky jsem na ni hrál a jakože bomba... + kufr k tomu..
Na tohle zapomeň
si myslite ze jestli je tam MAHAGON tak to bude hrat buh vi jak dobre? kouknete se na cenu a od ni si domyslete jak to bude hrat je to proste stejna kvalita dreva.
Nepoznam, ale pro někoho to představuje jasný faktor při rozhodování se, to zaprvé. A potom, to bys mohl rovnou říct, že dobře provedený šroubovaný krk má stejné vlastnosti jako lepený a že zbytek je o uších a je úplně jedno, jakou kejtru si koupíš. Takže je to mimo mísu. Mahagon není olše tečka, kdo to nechápe, ať jde za roh. O kvalitě jsem nemluvil.Disasterpiece píše:jak poznas ze v cortu bude ten mahagon lepsi nez olse u Jacksona?Demilich píše:No tak za tyhle prachy bych spíše doporučil právě ten Cort véčko VX-4V, a to z důvodu lepších snímačů (pravé EMG-HZ), spoje krku a těla (lepený krk) a dřeva těla (mahagon) + krásné vykládání hmatníku. Taky jsem na ni hrál a jakože bomba... + kufr k tomu..
Na tohle zapomeň
si myslite ze jestli je tam MAHAGON tak to bude hrat buh vi jak dobre? kouknete se na cenu a od ni si domyslete jak to bude hrat je to proste stejna kvalita dreva.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
je to porad dookola..jsem take zacatecnik,ale reknu ti jedno tremolo je ta packa na kytareAssassyn píše:co je tremolo ? xD nu asi se přiklánim k tomu cortuzačínáte mě přesvědčovat )) Ale já jsem spíš na HC nebo MC což nevadí ne )) na tuhle kejtru
http://www.youtube.com/watch?v=yReFeqBbOhw
pokud chces tremolo a nemas vic penez radsi bych sel do Jacksona ma podle mne lepsi tremolo a snimace jak jsi uz psal muzes vymenit
pokud koupis kejtu s nedobrym tremolem bude se ti rozlazovat..coz je vetsi problem nez snimace
good luck
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
-
Peacemaker
- Kontaktovat uživatele:
Tohoto jacksona si určo koupím přístí tejden... Ten Cort o něm jsem taky dlouho uvažoval ale vůbec. Jak tam máš nekvalitní tremolo, tak se ti to nebude rozlazovat (zámky na 0 pražci) ale ten spodek, kterej je vlastně v tom dřevě bude na 100% hliníkovej, z čehož usuzuji, že ta jak kolega psal "pacička" to tam po době dosti vyhobluje a nakonec se ti to bude vyklat a v konečně házi to úplně vypadne...
Snímače? Možná tam nejsou žádný super cool ale na základ tam náš ducany, který potom (až budou zase prachy - cca 4 měsíce) vyměnim a budu mít eště lepší jak sou v tom cortoci....
Dřevo? Mahagon je určitě super, ale olše MĚ zatím stačí....
Snímače? Možná tam nejsou žádný super cool ale na základ tam náš ducany, který potom (až budou zase prachy - cca 4 měsíce) vyměnim a budu mít eště lepší jak sou v tom cortoci....
Dřevo? Mahagon je určitě super, ale olše MĚ zatím stačí....
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
jasny ze zvukove srovnavat mahagon a olsi nejde je to nekde jinde.Demilich píše:Nepoznam, ale pro někoho to představuje jasný faktor při rozhodování se, to zaprvé. A potom, to bys mohl rovnou říct, že dobře provedený šroubovaný krk má stejné vlastnosti jako lepený a že zbytek je o uších a je úplně jedno, jakou kejtru si koupíš. Takže je to mimo mísu. Mahagon není olše tečka, kdo to nechápe, ať jde za roh. O kvalitě jsem nemluvil.Disasterpiece píše:jak poznas ze v cortu bude ten mahagon lepsi nez olse u Jacksona?Demilich píše:No tak za tyhle prachy bych spíše doporučil právě ten Cort véčko VX-4V, a to z důvodu lepších snímačů (pravé EMG-HZ), spoje krku a těla (lepený krk) a dřeva těla (mahagon) + krásné vykládání hmatníku. Taky jsem na ni hrál a jakože bomba... + kufr k tomu..
Na tohle zapomeň
Ja mluvim o tom mahagon nemusi bejt vzdy to nejlepsi drevo.
Na ty tremola jsem se ptal v shopu (a musím podotknout, že mi tam ještě nelhali) a říkali, že Cort tremolo ještě nikdo nereklamoval, nebo nenechal spravovat u nich.
Už tam těch Cortek prodali dost btw.
Taky jsem ho měl v ruce, a působilo na mě solidně.
Takže
Vaše strachy = můj smích
+ Jak říkáte "můžete" třeba dokoupit kvalitnějšího floyda, ale dřevo kejtry si nevyměníš.
Už tam těch Cortek prodali dost btw.
Taky jsem ho měl v ruce, a působilo na mě solidně.
Takže
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Assassyn: My tady melem pantem a ty pak nevíš... U takové kejtry už je vhodné aji třeba někam zajít a ohmatat/poslechnout !!!!!
Pak se rozhodneš určitě vpohodě, ať už tak, nebo tak
Tak hop
Tak hop
nevim proc je v CR takova Cort manie..tady v usa jsem ty kejty moc nevidel..nerikam ze jsou spatne,ale hodne lidi nalakaj prave treba dobre snimace a cena kytary,ale vse neco stoji a pokud ma kejta dobre snimace a nestoji moc..jak pak natom bude asi treba tremolo a nebo material nedobreAssassyn píše:Řikam že už vim co to je )) Nu mě se ten Cort asi libi vic, na pohled se mi zda čim dál hezčí, ale ten jackson neni špatnej ale spoustu lidi mě přesvědčilo a kufr neni k zahozeni )
je to je muj nazor ale v stejne cenove relaci jako je Cort bude podle mne Jackson lepsi kejta..jinak vetsinou uz v stredni cenove relaci pokud sahnes at uz po Ibaneze ci Jacksonu ci Esp tak asi neprohloupis
Jinak par Cortu jsem videl a i vzhledove supr kejty ale cenova relace uz byla jinde nez to co chces dat ty
a jak rikal Demmilich
GL
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Hrál jsem na tuhle http://kytary.cz/jackson-king-v-js30kv/ ... 00:0:0:1:0 a jakože nic moc, za ty prachy bych do ní nešel ani omylem.....
Jinak ESP za tyhle prachy asi těžko, na to bacha, není ESP jako LTD
Taky si myslím, že dobré kejtry u LTD začínají tam, kde cenová relace top modelů Cort končí.
+Nedělejte z toho Cortu takovou vědu, asi to vypadá, že se je snažím podporovat za každou cenu, ale není to tak. Já na ni prostě hrál a říkám to, co jsem z toho vyvodil = zkušenost. Toť vše, snažím se poradit.
Proč by ta kvalita za ty prachy nebyla možná?
Mi řekněte, jak jinak byste se Vy chtěli prosadit na trhu, kde je X značek, které lidi žerou, ikdyž o nich pendrek ví !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak ESP za tyhle prachy asi těžko, na to bacha, není ESP jako LTD
+Nedělejte z toho Cortu takovou vědu, asi to vypadá, že se je snažím podporovat za každou cenu, ale není to tak. Já na ni prostě hrál a říkám to, co jsem z toho vyvodil = zkušenost. Toť vše, snažím se poradit.
Proč by ta kvalita za ty prachy nebyla možná?
nu každopádně mě přesvědčily názory demilicha ) a jsem pro tu cortku. Sice se mi jackson libil vic, ale jak řikam začíná se mi líbit i ta cortka a ten kufr neni špatnej
) Nu ještě bych se chtěl zeptat jak to probíhá s tim hraní v těch shopech ? já jsem z menšího města a máme hudebiny menší byt než 1+1 ) takovej malinkej. a je tam prd.. A tam to zkusit nejde..
a kam by ste mi doporučovaly