Kytarovy komplet Squier

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
halaly

Kytarovy komplet Squier

Příspěvek od halaly »

Zdarecz, hele nevite jestli je vyhodne a dobre si koupit komplet Squier by Fender Frontman®Pack alebo Squier by Fender Affinity Spec. Strat + Frontman 15G a jaky je mezi temito komplety rozdil? Nebo si mam raci koupit kombo a kytaru zvlast? Chtel bych asi nejakeho Strata nebo tak na Rock asi tak do 7000 i s kombem....... DIky 8)
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytarovy komplet Squier

Příspěvek od rotten77 »

halaly píše:Zdarecz, hele nevite jestli je vyhodne a dobre si koupit komplet Squier by Fender Frontman®Pack alebo Squier by Fender Affinity Spec. Strat + Frontman 15G a jaky je mezi temito komplety rozdil? Nebo si mam raci koupit kombo a kytaru zvlast? Chtel bych asi nejakeho Strata nebo tak na Rock asi tak do 7000 i s kombem....... DIky 8)
Co se týká rozdílu Standart/Affinity, tak topic je tady (někdo říká ve snímačích, někdo zpracování,...):
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=7745

A pak je rozdíl v kombech (15R má reverb, 15G ne):
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=6785

Tyhle kytary i komba se tu na fóru řeší dost, tak zkus pohledat.

Můj názor je ten, že s ani jednou z těch sad neuděláš chybu. Na rock to bude chtít spíš zkreslený kanál, a to Fendery nemívaj nic moc. Ten F15G ma přepínač kanálů Normal/Drive. To by do začátku mohlo být dobrý, abys nemusel přikupovat ještě krabičku.

EDIT: Ale tady ti stejně každej poradí Cort, časem koupíš RM-ka a k tomu nějakej Kustom, nebo Vox :-)
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

nemel bych z toho strach. ovsem neni rock jako rock, takze ten zkresleny nemusi byt az tak potreba :-) ale co ja vim.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Pumlitch

Re: Kytarovy komplet Squier

Příspěvek od Pumlitch »

rotten77 píše:
EDIT: Ale tady ti stejně každej poradí Cort, časem koupíš RM-ka a k tomu nějakej Kustom, nebo Vox :-)
:D tak

Já si taky myslim, že do začátku jsou ty sady ok. Pokud má některá z nich nějaký Distortion apod., tak tu bych bral.
Užiješ si do sytosti.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Oboje vyjde na stejno a myslím, že v začátcích budeš spokojenej :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Rottene máš snad něco proti Cortu?:D Jinak si myslim že v téhle cenové relaci je skoro jedno jestli squier nebo cort, ale cort je značka mého srdce takže proč nezkusit?:)
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Alcarmo píše:Rottene máš snad něco proti Cortu?:D Jinak si myslim že v téhle cenové relaci je skoro jedno jestli squier nebo cort, ale cort je značka mého srdce takže proč nezkusit?:)
Ne, nic, sám mám akustiku Cort. Jenom mi přijde, že to sem teď každej píše jako podle šablony. ...ale to je OT...
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

ten reverb na tom kombu nic nedělá.nebo mě to apson nic neděla.netušim k čemu to je :)
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Rainmaker píše:ten reverb na tom kombu nic nedělá.nebo mě to apson nic neděla.netušim k čemu to je :)
Takže něco takového u tebe nehrozí? http://www.youtube.com/watch?v=fPsjgrJTcGA ?? :P
To je škoda...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Cheebers

sada

Příspěvek od Cheebers »

Muj nazor je, koupit kytaru zvlast a kombo zvlast, treba i bazarove
zalezitosti. Myslim ze tak muzes poridit kvalitnejsi kousky za stejne
penize. Ty sety jsou mozna kus od kusu, ale ja na to treba koukal
v kramech (nebudu jmenovat) a to co jsem videl dost hruza.
Nikomu to necpu, jen pisu o sve zkusenosti.
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

Co treba koupit neco jako prodaval Wohma,nebo jeste mozna prodava (ibanez GAX30 s 2 RM pickups HB) prodaval to tusim za 3500kc a pak mas 3500kc na kombo,myslim ze by se dal sehnat za 3500kc starsi VOX AD15VT nebo pokud trvas na novem, tak kup Roland cube 15x.

Tot moje rady.

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“