zoom FP 02

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Nauthizar

zoom FP 02

Příspěvek od Nauthizar »

Zdravím potřeboval bych od někoho zjistit hodnoty potenciometru v tomhle pedálu díky
Naposledy upravil(a) Nauthizar dne 18.06.2008 10:04, celkem upraveno 1 x.
B.C.Rich jr.V body art skull pile , 10.struny D´addario , trsátka jim dunlop jazz III , Peavey studio pro 112 65W , zoom g2 , zoom 505 I , ibanez soundtank chorus .kabely Proel homemade a warwick
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Rozdělat a změřit to nemůžeš?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Nauthizar

Příspěvek od Nauthizar »

já ten pedál nemám a přemejšlel sem jestli tam šel dát třeba jinej volume pedál
B.C.Rich jr.V body art skull pile , 10.struny D´addario , trsátka jim dunlop jazz III , Peavey studio pro 112 65W , zoom g2 , zoom 505 I , ibanez soundtank chorus .kabely Proel homemade a warwick
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Tak tohle nechápu... Asi jsem moc brzy vstal :shock:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Nauthizar

Příspěvek od Nauthizar »

orig. zoom pedál stojí 1340,- zatímco bespeco 437 ,- mě jde o to najít náhradu za toho zooma .. může tam bejt rozdíl v hodnotách těch potenciometrů a nemuselo b yto fungovat tak jak má
:?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Urcite je oznacenej FS02? Ja nasel akorat FS01. A to je hlavne footswitch, tedy prepinac, zadnej potenciometr tam neni.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nauthizar

Příspěvek od Nauthizar »

Wohma píše:Urcite je oznacenej FS02? Ja nasel akorat FS01. A to je hlavne footswitch, tedy prepinac, zadnej potenciometr tam neni.
Jo sry už jsem to opravil je to FP ne FS ..jsem se přepsal :oops:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

být tebou, tak si radši připlatím a vykašlu se na Bespeco, kvalita odpovídá ceně (doma mi furt leží, kdybys moc chtěl, tak ti ho můžu za symbolickou cenu poslat :D )
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nauthizar

Příspěvek od Nauthizar »

Dark Axel píše:být tebou, tak si radši připlatím a vykašlu se na Bespeco, kvalita odpovídá ceně (doma mi furt leží, kdybys moc chtěl, tak ti ho můžu za symbolickou cenu poslat :D )
cokoliv lepší než to co mám teď .. volum epedál někdy z počátku 90 let nemísto potenciometru je tam je fotorezistor clona a žárovka ale funguje to :) ... kolik bys za něj chtěl ?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já osobně mám kombinovaný Wah/Volume Michalík, takže ho fakt nevyužiju... ten Bespeco je model s ovladatelnou nulovou hlasitostí, ale být tebou na ten poťák moc nešahám, je tam zřejmě jen na ozdobu :D

hej, netuším, stál mě řekněme těch 500, moc jsem ho nepoužíval... řekněme že se domluvíme na 200? S tím, že se podělíme o poštovné, takže aza pedál samotný zaplatíš 150kč

akorát mám dotaz - na co ten volume pedál používáš? čistě na "volume swell"?
Nauthizar

Příspěvek od Nauthizar »

Dark Axel píše:já osobně mám kombinovaný Wah/Volume Michalík, takže ho fakt nevyužiju... ten Bespeco je model s ovladatelnou nulovou hlasitostí, ale být tebou na ten poťák moc nešahám, je tam zřejmě jen na ozdobu :D

hej, netuším, stál mě řekněme těch 500, moc jsem ho nepoužíval... řekněme že se domluvíme na 200? S tím, že se podělíme o poštovné, takže aza pedál samotný zaplatíš 150kč

akorát mám dotaz - na co ten volume pedál používáš? čistě na "volume swell"?

akorát na zesilování na začátku skladby nebo na nezlabení na konci nic víc .. hele ještě uvidim ale kdyžtak se ozvu
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

kdyžtak napiš SZ :-)
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“