zoom FP 02
Pravidla fóra
zoom FP 02
Zdravím potřeboval bych od někoho zjistit hodnoty potenciometru v tomhle pedálu díky
Naposledy upravil(a) Nauthizar dne 18.06.2008 10:04, celkem upraveno 1 x.
B.C.Rich jr.V body art skull pile , 10.struny D´addario , trsátka jim dunlop jazz III , Peavey studio pro 112 65W , zoom g2 , zoom 505 I , ibanez soundtank chorus .kabely Proel homemade a warwick
orig. zoom pedál stojí 1340,- zatímco bespeco 437 ,- mě jde o to najít náhradu za toho zooma .. může tam bejt rozdíl v hodnotách těch potenciometrů a nemuselo b yto fungovat tak jak má

B.C.Rich jr.V body art skull pile , 10.struny D´addario , trsátka jim dunlop jazz III , Peavey studio pro 112 65W , zoom g2 , zoom 505 I , ibanez soundtank chorus .kabely Proel homemade a warwick
Urcite je oznacenej FS02? Ja nasel akorat FS01. A to je hlavne footswitch, tedy prepinac, zadnej potenciometr tam neni.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jo sry už jsem to opravil je to FP ne FS ..jsem se přepsalWohma píše:Urcite je oznacenej FS02? Ja nasel akorat FS01. A to je hlavne footswitch, tedy prepinac, zadnej potenciometr tam neni.
cokoliv lepší než to co mám teď .. volum epedál někdy z počátku 90 let nemísto potenciometru je tam je fotorezistor clona a žárovka ale funguje toDark Axel píše:být tebou, tak si radši připlatím a vykašlu se na Bespeco, kvalita odpovídá ceně (doma mi furt leží, kdybys moc chtěl, tak ti ho můžu za symbolickou cenu poslat)
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já osobně mám kombinovaný Wah/Volume Michalík, takže ho fakt nevyužiju... ten Bespeco je model s ovladatelnou nulovou hlasitostí, ale být tebou na ten poťák moc nešahám, je tam zřejmě jen na ozdobu 
hej, netuším, stál mě řekněme těch 500, moc jsem ho nepoužíval... řekněme že se domluvíme na 200? S tím, že se podělíme o poštovné, takže aza pedál samotný zaplatíš 150kč
akorát mám dotaz - na co ten volume pedál používáš? čistě na "volume swell"?
hej, netuším, stál mě řekněme těch 500, moc jsem ho nepoužíval... řekněme že se domluvíme na 200? S tím, že se podělíme o poštovné, takže aza pedál samotný zaplatíš 150kč
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Dark Axel píše:já osobně mám kombinovaný Wah/Volume Michalík, takže ho fakt nevyužiju... ten Bespeco je model s ovladatelnou nulovou hlasitostí, ale být tebou na ten poťák moc nešahám, je tam zřejmě jen na ozdobu
akorát na zesilování na začátku skladby nebo na nezlabení na konci nic víc .. hele ještě uvidim ale kdyžtak se ozvu