Nejlepší činely
Pravidla fóra
Nejlepší činely
Hlasujte ktere jsou nejlepsi cinely
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Mas tu trochu omezeny vyber, chtelo by to pridat třeba Sabian, Istambul, Anatoljan
... ja osobně používám zildoše, jsou fajn
... ja osobně používám zildoše, jsou fajn
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

nejlepší činely neexistujou (jako u všeho ostatního to je o vkusu)..
muj vkus - nejradši jako značku (ne zvuk!) mam Istanbuly; k tem chovám fakt úctu protože to sou plechy s duší, který s váma mluvěj..ale zvukově mi stejně nejvíc seděj Paisty nebo Meinly...
muj vkus - nejradši jako značku (ne zvuk!) mam Istanbuly; k tem chovám fakt úctu protože to sou plechy s duší, který s váma mluvěj..ale zvukově mi stejně nejvíc seděj Paisty nebo Meinly...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
JJ istanbuly dělají činely s velkým Č. Taky bych si je koupil, ale eště na to mít.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV

Re: Meinl
Tak mě poraďte nějakou sadu činelů do 8000 prosiimpehve píše:na cvičení možná budou stačitStýv píše:Hej lidi nemá tady někdo zkušenosti s činelama Meinl MCS nebo tak? Mám jedny vybrany ale potřeboval bych toho vedet víc
pokud hraješ už trochu víc tak bych doporučoval rovnou vyšší level