struny!!!

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

rasomaso píše:No lol mě se to nevejde ani do nulťáku. :shock: Tak teď babo raď. :?
Kamarád si takhle kupoval signature BB Kinga. Taky to nedal do nultáku, tak vzal rašpli a vypiloval to... :D Ale byla to dimaverka, takže to zas tak tolik nebolelo... Chlapče, hodně štěstí, asi budeš muset pilovat... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Tak to je paráda. :? Se jim na to můžu rovnou vysrat. :!: :arrow:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Wardog

Příspěvek od Wardog »

A co struny Stagg? Jsou snad nejlevněší co jsem viděl.Zkoušel jste to někdo? Nebo slyšel jste někdo na to nějaký ohlasy?
Fokus-H Les Paul Standard / Ibanez EX Series EX170 * ENGL E330 Screamer 50 Combo
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Wardog píše:A co struny Stagg? Jsou snad nejlevněší co jsem viděl.Zkoušel jste to někdo? Nebo slyšel jste někdo na to nějaký ohlasy?
radší ne :D

warwick rulezzz ! :D
btw: robi warwick struny na kytaru asi ne, že ? :D
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

u kytar dela struny Framus. je to vlastne sesterska firma Warwicku, jestli se nepletu.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Cliff

Příspěvek od Cliff »

framikoin píše:u kytar dela struny Framus. je to vlastne sesterska firma Warwicku, jestli se nepletu.
aha a jaka je kvalita ?
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Tak to mám nakonec takhle:

nový:

GHS:
.011, .014, .018

starý:

kusovka déčko:
.026

DR:
.036, .046

nemám to nějak blbě nebo co, jako že mám ty tenčí struny v podstatě z 11 sady a ty tři tlustší z 10... ?

ještě můžu vyměnit to áčko DR .036 za déčko z GHS .036 a dát to jako A a to se mi nechtělo, takhle tam aspoň mám tři nový bez vynutí a tři opotřebovaný s, ale pak už je tam jen 52 a 70 a těch 52 nenarvu ani jako E :x :cry:

Co si o tom myslíte? :idea:

A daj se sehnat GHS Boomers i jako kusovky že bych si koupil ty tři zbývající abych tam měl jako 11 sadu?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

raso - ghs boomers kusovky sem ještě nikde neviděl a docela mě to štve
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Hosi a co struny welton mate s nima zkusenosti ? mam je zhruba mesic a zatim se ani nesjeli a necinkaj spatne
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

používá tady někdo nějakou banjovou strunu?
já svýho času používal G (shodou okolností jako Eric Clapton)...protože jsem banjo prodal a zbylo mi asi deset G strun :-D
Die Hard or Die Home
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Trao píše:používá tady někdo nějakou banjovou strunu?
já svýho času používal G (shodou okolností jako Eric Clapton)...protože jsem banjo prodal a zbylo mi asi deset G strun :-D
Byl v tom nějakej znatelnej rozdíl?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

chovala se úplně jinak, než normální g, jednak byla jiná tloušťka, jinej materiál, ale hlavně ten zvuk byl oproti ostatním strunám totálně odlišnej...
vůbec s géčkem se dobře experimentuje, možná proto, že nejčastěji praská, takhle jsem na westernovku napnul mezi kovovky nylon (Martiny - s kolečkem na konci, jinak by to nešlo :-D ), taky to bylo úplně o něčem jinym :-D
EDIT: ještě jsem zapomněl říct, že se to daleko líp vytahovalo, a to byla tlustší, než normál géčka
Die Hard or Die Home
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Chtěl sem se zeptat jestli je napodladění lepší vzít Ernie bally 12-56, nebo GHS 12-52, jestli je ta tloušťka Ečka lepší asi větší,ne?
a mimochodem, co říkáte na Yamahácké struny?10-52
Naposledy upravil(a) Y06hurt dne 18.06.2008 14:58, celkem upraveno 2 x.
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

Já používám D´addaria hybridy 10/11, sem s nima hodně spokojený. Vyzkoušel jsem různý značky, ale D´addario mi vyhovují nejvíc. I ty ZW Boomers jsem zkoušel, ale musel jsem upilovat kousek nulťáku, páč se mi tam nevešlo tlusý E + A. Ale šly rychle pryč, nedalo se na to hrát, bolely mě z toho strašně prsty.

Zkoušeli jste už struny DUNLOP? Delší dobu po nich pokukuju na netu, ale zatím jsem je nikde v obchodě neviděl.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Y06hurt píše:Chtěl sem se zeptat jestli je napodladění lepší vzít Ernie bally 12-56, nebo GHS 12-52, jestli je ta tloušťka Ečka lepší asi větší,ne?
a mimochodem, co říkáte na Yamahácké struny?http://www.musiccenter.cz/Yamaha-EN11-řada-C:17498
Na podladění určitě čím tlustší, tím lepší...

PetrPeter 1975 - 2008
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

to Zakk:No nezkoušel do teď sem hrál jen se standartním laděním nanejvíš drop D, co sem ladil podle guitar pro, a tak sem si říkal, že bych to mohl trošku podladit, ať to nezní tak jak to zní...Nějaký tvrdší zvuk(i když se stratem :lol: )
Tak nevím jestli ty 12-54 budou fajn, ale 13 bude asi už moc, teda hlavně pro nulťák asi...
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Wardog píše:A co struny Stagg? Jsou snad nejlevněší co jsem viděl.Zkoušel jste to někdo? Nebo slyšel jste někdo na to nějaký ohlasy?
jo zkousel jsem Staggy 10.vydrzeli u me 3dny pak prasklo tenky E a za dalsi 2 dny i tlusty E
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Pravě jsem natáhl 9ky Gibson Les Paul. A hraje to parádně. Stály mě 260 kč. Takový krásný cinkavý jemný zvuk mají.

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Adamz Asah píše:Pravě jsem natáhl 9ky Gibson Les Paul. A hraje to parádně. Stály mě 260 kč. Takový krásný cinkavý jemný zvuk mají.
Lol tolik za struny :lol:
Já kupoval Darca za 100 Kč a neřešička.. Stejně mi to zkoroduje/zčerná a zhnusí, aji celonerezovky a bůhvíjaké jiné, všechny stejně...
Teď jsem se plácl přes kapsu a koupil za 180 Kč Dean Markleye 11ky na sedmu, abych jí udělal radost.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Demilich píše: Já kupoval Darca za 100 Kč a neřešička.. Stejně mi to zkoroduje/zčerná a zhnusí, aji celonerezovky a bůhvíjaké jiné, všechny stejně...
Teď jsem se plácl přes kapsu a koupil za 180 Kč Dean Markleye 11ky na sedmu, abych jí udělal radost.
Prvni vec.. kupovat cistice na struny, nejenom cisti ale i ty struny napusti a ochrani chvilkove pred mastnotou a agresivnim potem + pokud mas palisandrovej hmatnik, tak nektery dunlopy jsou docela mastry, takze ti to drevo nevysycha a nedelaji se praskliny.

Druha vec.. koupit si bud potitko nebo si pracky utirat pri hrani do kalhot...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“