Vyber kytary Fender

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Vyber kytary Fender

Příspěvek od Guitarbob »

Nazdar kytaristi,
za neceli 3 tydny si budu kupovat novou kytaru,chtel bych na 100% strata, dam vam tady 3 kytary, a napiste mi prosim kterou z nich bych si mel vzit a proc,jinak si k tomu koupim i Roland micro tube :wink: a jelikoz jedu do anglie, tak vam tam vzdy k tomu modelu napisu cenu ty kytary v anglii. Vsem diky

1 kytara:
http://kytary.cz/fender-standard-strato ... 43:0:0:1:0
Cena v anglii 8900kc

2 kytara
http://kytary.cz/fender-lite-ash-strato ... 50:0:0:1:0
Cena: 10000kc

3 kytara
http://kytary.cz/fender-classic-50s-str ... 35:0:0:1:0

cena: 10 300kc

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Ten classic 50ka je nadherna!!
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

'50 ma dost maly radius krku a k tomu !V" krk... pro dnesni dobu je to trochu neprirozene a nemuselo by se ti to libit... ten krk se dost blbe drzi...

lite ash je super kytara - hlavne snimace jsou PARADNI. neni to ale uplne typicky stratik.

stand. mexiko ma sh*t keramicke snimace - ktere bych hnedko vymenil, jinak je to bez vymeny zvukove tak na urovni squieru.

a ty nechces na stratikovi humbac? ja myslel ze jo... pokud chces hrat greenday jak jsi me kdysi psal, tak je to temer nutne (navic mas ten Pearly gates, ktery je velka skoda nevyuzit... udelas na stratikovi rozpinani a mas singl, nechas si to predratovat, abys mel clonu i na kobylkac a bude to super kejtra)

hlavne tu kejtru pak prohlidni... na zvuk bych se skoro ani nezameroval, po vymene snimacu to bude hrat uplne jinak

osobne bych volil mexiko fat stand. s celojavorovym krkem :)
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

jj jak říká qwer. Buď Lite-ash nebo standard.
Nechápu jak si někdo ten 50's může koupit. Malý radius a navíc výztuha krku přístupná jenom ze spodu. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Já bych vzal tu Classic 50'. Hlavně bych určitě nevzal tu Standart, protože ta není moc pěkná barveně. 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ta modrá je fakt surférní juhůů :P
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

http://kytary.cz/fender-standard-fat-st ... 43:0:0:1:0

Takze bych si mel koupit tuhle jo???A je velky rozdil v tomhle a lite ash??Tedy krom snimacu.

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)

framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Little Ash je z jinyho dreva, ktery neni uplne klasicky pro Straty.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

tak nevim, ale me se treba tyhle stand. libi hodne...

rozdil je hlavne ve dreve... stand. je olse, lite ash podle nazvu jasny :)
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

a jak to mas s tim snimacem? ten budes davat kde?
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

qwer píše:a jak to mas s tim snimacem? ten budes davat kde?
Ten snimac se chystam dat tam,chtel jem puvodne SSS a pak si ho predelat na SSH ale aso koupim rovnou SSH, chci se zeptat jestli by se ty snimace na tom standartovy dali srovnat treba se singlama RM???

qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

nene snimace na stand. jsou tak na urovni squier affinity a je to bes nejhorsi... to uz i alnico od mighty mite, ktere ti dotahnu za litr celou sadu hraji o poznani lepe :D

hodil bych na kobylu pearly gates co uz mas, ke krku a na stred vintage noiseless a nebo lace sensor a bude to dost namakana kejtra :)
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Jasan by ale taky nemusel hrat spatne .... Ale neni nad klasicky strat zej o?
dvorakluk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvorakluk »

qwer píše:hodil bych na kobylu pearly gates co uz mas, ke krku a na stred vintage noiseless a nebo lace sensor a bude to dost namakana kejtra :)
hele hele, jako pomalu jo? tuhle kombinaci mam ja :twisted: (jako SD a FLS) zatim teda jen někde v obálce mezi amerikou a čechama ale to neva :wink:
hehe, doufám že to bude dost namakaná kejtra, jak píšeš... já se ke kobyle rozhodoval mezi Pearly Gates a SSH-4 a vyhrál ten druhej... jsem na to zvědav :) jo a nemám to na tak drahym těle :) mám právě tu affinity serii...
co se týče těch Lace sensorů, jsem schopnej ti je sehnat celkem levně asi... kdyžtak napiš, o jaký by jsi měl zájem...
Naposledy upravil(a) dvorakluk dne 18.06.2008 20:51, celkem upraveno 1 x.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

tak ten lite ash hraje fantasticky... je to skvela kytara. akorat ze bob chce hrat i greenday a tam by se se single moc nechytal... a predalavat lite ashe mi prijde zbytecne...
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Covece doporucil bych ti koupit nejakej hss deluxe lonestar novou radu co mam ja, mas tam dva texasy a pearl humbucker.. zvukove se ten muj vyrovnal, v nekterych subjektivnich ohledech dokonce predcil zvuk americkych stratu co sem v obchode zkousel (jediny strat co hral lip byl s aktivama za nejakych 19+- ).. Ikdyz muj nazor je hodne subjektivni, chtel sem univerzalni kytaru na crossover.. cili proste superstrata.
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

qwer píše:tak ten lite ash hraje fantasticky... je to skvela kytara. akorat ze bob chce hrat i greenday a tam by se se single moc nechytal... a predalavat lite ashe mi prijde zbytecne...
Já nevim, já si občas zavzpomínám na mládí(cca rok zpátky:D) a nějaký ty greenday si zahraju, a musim říct že na takovej ten "nasranej singl" zvuk(max voulme, jemně dist, kobylkovej singl) zněj taky dost dobře. Oni taky (teď) hrajou na p90.
Musí vědět sám jakej chce zvuk, ale pokud chce singly a bojí se že by na ně nemoh hrát greenday, tak myslim že by moh.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

tak na ten lone star cumim jak puk! za 16700 neuveritelne osazeni... to sem ani netusil ze existuje... jen ty snimace by mel u nas clovek problem sehnat do nejakych 5-6t.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

No co sem slyšel tak classic 60' je docela našlápnutej, čet jsem na něj někde recenzi. Ale jako samo se musí počítat s tim rádiusem. Jinak pokud chceš humbáč tak ten lone star je ideální. Jako koukal jsem se po roadhouse stratu a všude si ho chválili, je to v podstatě to samý akorát SSS jinak je to stejný jako lone star.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Hansen

Příspěvek od Hansen »

qwer píše:tak na ten lone star cumim jak puk! za 16700 neuveritelne osazeni... to sem ani netusil ze existuje... jen ty snimace by mel u nas clovek problem sehnat do nejakych 5-6t.
presne tak, myslim ze cena pude jeste casem (prekvapive) nahoru... ja ho koupil za 15.000 den po tom co se k nam do CR dostal do prodejen (je to nova edice tyhle rady u nas, tedka se vyrabi jen mexico - minula rada, cca 2003 se vyrabel i american) a jakoze nejlepsi (a opravdu si nedelam srandu) serizeni fender kytar co sem videl, snimace parada vsechno kompletne hned funkcni a to okamzite z linky (pro me u fenderu nevidane).. navic ten zvuk :p nemuzu si vynachvalit :p

Timhle smerem sel jednoznacne fender dopredu...
Naposledy upravil(a) Hansen dne 18.06.2008 21:22, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“