si to rozbil ... to uz nema cenu , to vyhodr0nn!e píše:No takhle - jak jsem si hrál s tou výztuhou tak se povedlo že mi nehrál ani jeden pražec u tenkého E a B (H). Nebo hrály jen ty vysoké pražce.... 17 a výš.... a když je ten krk zkroucenej což se mi teda už od pohledu nezdá tak co s tím?
Nestačily by ty pražce zabrousit? Ta struna se utlumí i když zabenduju... třeba se rozezní náhodně dobře ale jakmile ji protáhnu tak konec....
Elektrické kytary Stagg
Pravidla fóra
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Tak znamej si koupil nedavno stagg strat S200 v setu s kombem stagg 10W a reknu to jednim slovem
HRŮŮŮŮZA
snad ani do začátků teahle kytara neni hrozna,okamzite o 2 dnech hrani mu praskla dolni struna, a potaky + switch byli naprosto volne, jeste mu zacali padat srouby od mechaniky.To ten muj tenson je alespon udelanej celkem kvalitne,vsechno bylo paradne dotahli, ale STAGG jsou lajdaci.
Naposledy upravil(a) Guitarbob dne 19.06.2008 14:37, celkem upraveno 1 x.
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
-
Peacemaker
- Kontaktovat uživatele:
mám doma stagga, přístí tejdem měním ale k věci:
Celkově to není špatná značka ale musíš vyčekovat dobrej kus (třeba mě přišel na podruhý, pač ten první byl špatnej - pražce a vibrapáka). Jediný co mě tu zlobí je vintage tremolo - vršek železnej a spodek hliník
vibrapá se mi po půl roce už vyklá. Snímače taky žádnej zázrak ale pro začátečníka dobrá volba s tím, že si po nějaký době koupí něco lepšího třeba s tremolem, což je na začátek nezprávná volba (můj názor)
Celkově to není špatná značka ale musíš vyčekovat dobrej kus (třeba mě přišel na podruhý, pač ten první byl špatnej - pražce a vibrapáka). Jediný co mě tu zlobí je vintage tremolo - vršek železnej a spodek hliník
Co to je za kecy???
"Celkově to není špatná značka ale musíš vyčekovat dobrej kus"
takže když je každej desátej kousek celkem slušnej, tak to znamená že to ujde???
"Snímače taky žádnej zázrak ale pro začátečníka dobrá volba s tím, že si po nějaký době koupí něco lepšího"
a proč si nekoupit něco lepšího než debilní Stagg hned? To mě fakt rozsekalo

takže když je každej desátej kousek celkem slušnej, tak to znamená že to ujde???
"Snímače taky žádnej zázrak ale pro začátečníka dobrá volba s tím, že si po nějaký době koupí něco lepšího"
a proč si nekoupit něco lepšího než debilní Stagg hned? To mě fakt rozsekalo
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Protože třeba pro někoho jsou velké prachy i dva litry a ta chuť hrát je prostě větší a nechce to řešitSaul píše:Co to je za kecy???
a proč si nekoupit něco lepšího než debilní Stagg hned? To mě fakt rozsekalo![]()
![]()
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Pravda.Saul píše:já jsem napsal "lepšího" ne "dražšího" a za tu cenu jakou stojí dřevotříska od Staggu koupíš určitě mnohem lépe.
Někdo ale prostě není ten typ, že by do toho moc kutil, vyzkouší stagga, docela to hraje, problém není a jde domů kotlit = pohoda.. Pak jsou tu lidi, co tady třeba napíšou (ale kolik lidí to procentuálně je?) a pak to třeba dopadne úplně stejně a stejně tu koupi nějak podrbou
Já mám Tensona, a ten jsem si ozkoušel v hudebninách a je to dobrej kousek. Vytunil jsem ho výbrusem a hraje dobře, lépe než Dimaverky a Behringery od kámošů. Na naučení to bylo úplně vklidu, ale prostě jsem si na to předem zahrál a věděl, do čeho jdu.
Teď mám z bazáče sedmu a to jsem dle mého dobře vyhmátl, jsem velice spokojen, protože jsem koukal na bazar atd.
Kámoš má basu taky z druhé ruky a super stroj vcelku..
Někdo to holt chce mít zasebou, něco koupí a lituje až potom
PEACE
(nějak jsem se rozepsal.. hah)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem