No vidis ted kdyz se tu nekde jinde resej ty Vcka tak to od kortu ho ma chytre posazenej na hore takze ti ten kabel neprekazi...Peacemaker píše: posadit si ho na nohu, protože výstup pro kabel je tam... úplně klasickej
B.C Rich
Pravidla fóra
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
-
Peacemaker
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že to je mazané ale většina Rhoadsů má výstup na kebel v té delší a horní straně... To jen ty Wilow (bno jak se ten tvar kterej má obě strany stejně dlouhý jmenuje) to má tak negrovskyMartin656 píše:No vidis ted kdyz se tu nekde jinde resej ty Vcka tak to od kortu ho ma chytre posazenej na hore takze ti ten kabel neprekazi...Peacemaker píše: posadit si ho na nohu, protože výstup pro kabel je tam... úplně klasickejtim nechci nic propagovat
To ja bohuztel nevim pac sem na to hral davno a ve stoje...:Dtakze sem se nevsimal kde to ma vstup..ale v sede sem hral na tu levnou alexiho od ltd a to byl hovadsky jak svine...Peacemaker píše:Je fakt, že to je mazané ale většina Rhoadsů má výstup na kebel v té delší a horní straně... To jen ty Wilow (bno jak se ten tvar kterej má obě strany stejně dlouhý jmenuje) to má tak negrovskyMartin656 píše:No vidis ted kdyz se tu nekde jinde resej ty Vcka tak to od kortu ho ma chytre posazenej na hore takze ti ten kabel neprekazi...Peacemaker píše: posadit si ho na nohu, protože výstup pro kabel je tam... úplně klasickejtim nechci nic propagovat
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Omlouvám se ,že se vracím zpátky k tématu
Osobní zkušenosti s B.C.Rich nemám. Je neodiskutovatelný že drsné tvar neudělá drsné zvuk. B.C. z nikoho neudělá metláka. B.C. se mi osobně hrozně líbí, ale myslím že stojí za úvahu proč vyměnil Mick Thomson B.C. za IBANEZ.
to RED BULL:
"Proč by měl jako házet struny co jsou sedmu?HCG tvoje příspěvky nemaj většinou hlavu a patu "
Myslím že je lepší natáhnout si tam Hčkovou strunu, než aby ti tam plandala Ečková podladěná do H. Todle podle má jak hlavu tak patu.
Osobní zkušenosti s B.C.Rich nemám. Je neodiskutovatelný že drsné tvar neudělá drsné zvuk. B.C. z nikoho neudělá metláka. B.C. se mi osobně hrozně líbí, ale myslím že stojí za úvahu proč vyměnil Mick Thomson B.C. za IBANEZ.
to RED BULL:
"Proč by měl jako házet struny co jsou sedmu?HCG tvoje příspěvky nemaj většinou hlavu a patu "
Myslím že je lepší natáhnout si tam Hčkovou strunu, než aby ti tam plandala Ečková podladěná do H. Todle podle má jak hlavu tak patu.
- Hiddenplate
- Kontaktovat uživatele:
Par měsíců zpátky jsem sliboval, že nahraju ukázku s kytarou píchnutou rovnou do kompa. Tak jsem si na to dneska vzpomněl a asi 20 minut jsem zkoušel blbnout a něco jsem vymyslel.
Je to krátký. Má to asi minutu, ale jako ukázka to stačí.
Hodil jsem k tomu bicí a basu. Btw celý jsem to nahrával v FL Studio 8.
http://hiddenplate.wz.cz/recording.mp3
EDIT: Klidně mi to můžete zkritizovat. Rád uvítám názory ohledně zvuku jestli někde něco přidat, ubrat nebo jestli je něco moc apod. Díky
EDIT2: Přihazuju další soubor: http://hiddenplate.wz.cz/recording2.mp3
je to to samé, ale bez bicích a basy, aby bylo lépe slyšet kytaru.
http://hiddenplate.wz.cz/recording.mp3
EDIT: Klidně mi to můžete zkritizovat. Rád uvítám názory ohledně zvuku jestli někde něco přidat, ubrat nebo jestli je něco moc apod. Díky
EDIT2: Přihazuju další soubor: http://hiddenplate.wz.cz/recording2.mp3
je to to samé, ale bez bicích a basy, aby bylo lépe slyšet kytaru.
Naposledy upravil(a) Hiddenplate dne 22.08.2008 14:10, celkem upraveno 2 x.
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
dneska valim do mesta brna do hudebnin tak si nejakyho BCricha vyzkousim a mohl bych o nem trochu poreferovat.mam rad jejich tvary vim ze na ne hraje kerry king ze slayera ale jinak o nich moc nevim
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Tak běž do Musiccentra nikde jinde sem v Brně B.C.Rich nevidělAlienW píše:dneska valim do mesta brna do hudebnin tak si nejakyho BCricha vyzkousim a mohl bych o nem trochu poreferovat.mam rad jejich tvary vim ze na ne hraje kerry king ze slayera ale jinak o nich moc nevim
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Hiddenplate
- Kontaktovat uživatele:
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
no kdyztak slysim u krabku a ten zvuk premejslim ze bych do ni taky selHiddenplate píše:Ano, snímače mám původní. Jinak jsem to nahrával přímo z krabičky do kompa. Ono se to nezdá, ale i Behringer někdy umí udělat krabičku s pěkným zvukem.
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
- Hiddenplate
- Kontaktovat uživatele:
Jo málem jsem zapomněl, že jsem sliboval i clean nahranej přímo do počítače. Tak teda, aby jste měli představu jak to zní, tak sem přihazuji soubor. Jinak nahrané v FL Studio 8 a přidán reverb.
http://hiddenplate.wz.cz/recording_clean.mp3
http://hiddenplate.wz.cz/recording_clean.mp3
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
JJ nevidel jsem teda nazivo ale na fotkach a vypadaj zajimave, ikdyz BC se mi libi prece jen o neco vicDirX píše:Znáte kytary Moser?Je prej bývalý spoluvlastník B.C.Rich....
edit: tady jsem vyhrabal jednu fotku
[/img]Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Nevím detaily, jenom komentuju ten tvar... Jinak se mi docela líbí. (Na kýč já si potrpím)DirX píše:Popravdě kdyby si ted měl ty prachy koupil by sis ji?LAMA píše:Tak té brutus kytra!
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
U nás se sehnat nedají že?co sem se dívalLAMA píše:Nevím detaily, jenom komentuju ten tvar... Jinak se mi docela líbí. (Na kýč já si potrpím)DirX píše:Popravdě kdyby si ted měl ty prachy koupil by sis ji?LAMA píše:Tak té brutus kytra!
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!