Hele je to na tobě, zkus to...Nedá se vařit z vody...hardcore guitarist píše:Ty si tady psal něco jako kam se na ESH hrabe mesa a majitel co mi ho chce prodat mi říkal že si ted koupil mesu a že ta mesa je o 2třídy výš takže ty předešlé budou asi určitě horší...takže mám jít radši do toho SHARK?Maples píše:těžko,to není jen o designu, jak jsem psal, on pořád ty svoje zesíky vychytává a kdybys mu dal starej na úpravu, vyšlo by finančně i časově líp rovnou koupit nějákou novější verzi
značka ESH..
Pravidla fóra
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
no pozor, jedinej jeho model, o kterým tohle můžu svědomitě říct, je Class A Tube Rectifier...to je vážně skvělej kus a třída, jenže stojí nová samotná hlava 30 000,-
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
tohle je naprostej unikát, snad jen něco podle vzoru M/B preampem - zvládá nádhernej čistej zvuk, crunch, i hi-gain, ale libůstka je koncák - má 2x6L6 zapojený do 30W Class A s obrovskou usměrnovací lampou 5U4, která ty 2 koncový musí neustále zásobovat velkym proudem...takže je to lepší, jak ústřední topení a eště líp to hraje.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
chlape... ty si přesně ten typ vychovalého fóraře... Místo abys hledal praktické žkušenosti jen teoretizuješ... zajímá tě furt názor lidí na něco jiného ale furt nemůžeš pochopit že je to stejný jako se všech začít vyptávat jaká zmrzlina je nejlepší...hardcore guitarist píše:A to je nějaká universální hlava jak na tvrdé styly tak na rockové?Nebo něco jako VOX?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Ne je to uplně to samí, každýmu chutná jiná.hardcore guitarist píše:Zmrzlina a aparáty je něco jiného....
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
přesně já rád vanilkovou, pistaciovou, oříškovou, kokosovou, marshallovou, voxovou, a peavay calssick.... kdyby to šlo dám si všech 7 kopečků
afekt má rád valvekingovou, ale maplesovi nechutná a i když se budou dohadovat celej život stejně furt bude jednomu chutnat a druhýmu ne
afekt má rád valvekingovou, ale maplesovi nechutná a i když se budou dohadovat celej život stejně furt bude jednomu chutnat a druhýmu ne
a pak příjde hardcore kopeček, poslechne si, jak se 2 jiný dohadujou a řekne si, aha, tak tohle teda je dobrý, ale tenhle rejpal říká že ne, co s tím? půjde a ochutná? ne, nepůjde...bude přemýšlet, ke komu se přiklonit.
Si tu připadam jak ve školce "a paní učitelko, jak se rodí děti", "no víš, to tatínek měl rád maminku a ona jeho až z toho bylo miminko"....

ale kulový, děti přece nosí čáp! nezačínej něco s tím, že někdo má někoho rád, sem chodí nezletilí! abys někoho mravně neohrozil.(
Už jsme silně OT,ale imho to bylo takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=lvfR1n_Q_PE
http://www.youtube.com/watch?v=lvfR1n_Q_PE
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nebuďte zase na Hardcora tak zlý...Jasný, souhlasím s tím že máte pravdu, ale debil to není. Podle mě bys to neměl tak hrotit... já bych to vyzkoušel. Hlavní ej jak se bude hrát tobě a ne to jestli to bude mít někde na instrumentu 11z10 od lidí co to viděli na fotkách. Např. Sami hraje a propaguje tranďáky.... někdo má hold těhotencký chutě celej život (to se pak místo zmrzlini lížou zdi)
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Zpátky k těm zmrzlinám kdyby ten aparát stál tolik co zmrzlina tak jich mám plný barák a zahradu a neptám se na vaše názory....stejně půjdu asi do toho DORD(Zeman)ve středu tam jedu tak vám sem hodím report....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jasný, ale použitou zmrzlinu už nemůžeš prodat dál aby sis koupil novou. Kolik aparátu lidi vystřídaj? taky dost než nejdou ten pravej....hardcore guitarist píše:Zpátky k těm zmrzlinám kdyby ten aparát stál tolik co zmrzlina tak jich mám plný barák a zahradu a neptám se na vaše názory....stejně půjdu asi do toho DORD(Zeman)ve středu tam jedu tak vám sem hodím report....
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
A nevíš jáhodou co to bylo za serii?Jestli to mělo mřížky tak je 2000...r0nn!e píše:Dneska jsem byl u chlápka co mi prodával Gibsona a ten mi ho předváděl mimojiné i na ESH hlavě a domácím 2x12'' boxu s Celestionama. Musim říct že to hrálo fakt parádně. Pán to měl nastavený na takovej rock jak má být a fakt paráda.... i čistej kanál super....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
leta s ESH
Kazdej zesilovac ma svoje, kazdej clovek ma svuj nazor, kazdy poslechovy podminky jsou jiny. Presto existuje nejaka objektivita, pokud porovnavaj lidi na stejnym miste ve stejnej cas a o svoje nazory se podeli a sjednoti, pokud popisou co jim na zvuku konkretne vadi...
Ja i druhej kytarista s ESH 2000+ESH box hrali leta naprosto spokojene. Muzu o svym rict:
+Kvalita a custom servis vyborny
+S LesPaulem nejvic masakr zvuk
+Ve zvuku se ztrati chyby = prehmaty
+V kapele zvuk vali a je mu rozumet, ne vsak prehnane = ne suše
+Hraje obstojne i pri nizsich hlasitostech, oproti jinym znackam s lampou
+Ma hodne paradnich basu, tlaci, zaplnuje mistnost
-Nezvlada moc crunch s mensim mnozstvim gainu
-Neplati u nej, ze sice je tezky na nej hrat, ale za to se odmeni zvukem
-Mesa, Marshall, Fender aj v kapele vic vylezou (az prekvapive), asi prave tim, ze nejsou tolik ponoreny do tech hutnych basu
-Ekvalizacne byva docela jinde nez vetsina zahranicnich aparatu
-Sola (vyssi stredy) maji pleskave chrcici vejsky, nejsou tak zakulaceny = vyplyva z toho, ze uz u mensiho gainu (nakrapnutyho) jim chybi nabuzenost a plnost
Toto vyjmenovany jsou vlastnosti, kterych jsem se nezbavil i po jakymkoliv prestelovani knofliku. Nevim,jak zni novy veci!!!
Pres minusy, kdyz jsem misto nej kupoval starsi Mesu, hoodne jsem vahal v primym porovnani, jestli nedelam chybu!!
+ a - jde dat u kazdyho zesilovace ve stejnym pomeru, presto jsem v porovnani Mesa a ESH nyni spokojenejsi v prospech Mesy.
Ja i druhej kytarista s ESH 2000+ESH box hrali leta naprosto spokojene. Muzu o svym rict:
+Kvalita a custom servis vyborny
+S LesPaulem nejvic masakr zvuk
+Ve zvuku se ztrati chyby = prehmaty
+V kapele zvuk vali a je mu rozumet, ne vsak prehnane = ne suše
+Hraje obstojne i pri nizsich hlasitostech, oproti jinym znackam s lampou
+Ma hodne paradnich basu, tlaci, zaplnuje mistnost
-Nezvlada moc crunch s mensim mnozstvim gainu
-Neplati u nej, ze sice je tezky na nej hrat, ale za to se odmeni zvukem
-Mesa, Marshall, Fender aj v kapele vic vylezou (az prekvapive), asi prave tim, ze nejsou tolik ponoreny do tech hutnych basu
-Ekvalizacne byva docela jinde nez vetsina zahranicnich aparatu
-Sola (vyssi stredy) maji pleskave chrcici vejsky, nejsou tak zakulaceny = vyplyva z toho, ze uz u mensiho gainu (nakrapnutyho) jim chybi nabuzenost a plnost
Toto vyjmenovany jsou vlastnosti, kterych jsem se nezbavil i po jakymkoliv prestelovani knofliku. Nevim,jak zni novy veci!!!
Pres minusy, kdyz jsem misto nej kupoval starsi Mesu, hoodne jsem vahal v primym porovnani, jestli nedelam chybu!!
+ a - jde dat u kazdyho zesilovace ve stejnym pomeru, presto jsem v porovnani Mesa a ESH nyni spokojenejsi v prospech Mesy.