CRATE FW120
Pravidla fóra
-
Ice.Man001
- Kontaktovat uživatele:
CRATE FW120
Zdravim vsechny...prosim vas mel bych problem,potreboval bych poradit,jesi kupovat kombo CRATE FW120... http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... 92:0:0:1:0 ...nebo jesi ho nekdo mate,tak jak hraje pri kanalu overdrive........jesi nesumi,atd......moc prosim napiste...dekuji,uvazuji o koupi,ale nejsem si jisty
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Správně, přesunuto.
P.S.: Příště to nemusíš dávat tučně, my to vidíme i tak
P.S.: Příště to nemusíš dávat tučně, my to vidíme i tak
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
musím říct že jsem stim to aparátem opravdu spokojenej ... ma to fakt super hi gain
aparát spíš na tvrdši styl se mi zda ....
demilich je takový hovornější necham to na něj xD
Ibanez RG321 MH + SD h6
CRATE - Flex Wave Series FW120 <3
line6-ubermetal
trsátko:GEORGE DENNIS tvrdost: 0,73
Hledáme kytaristu-pm
CRATE - Flex Wave Series FW120 <3
line6-ubermetal
trsátko:GEORGE DENNIS tvrdost: 0,73
Hledáme kytaristu-pm
You have summoned me, me brothers!
Jo jako, je to vklidu stroj, hlavně za ty peníze. Já ho porovnával s Fenderem 212 New (taky 120W trand) a Crate se mi zdál lepší na metal a tvrdší styly, fakt se na něm dá natočit hodně dobrej zvouček.
Overdrive kanál je takový šťavnatější daleko, než Hi-Gain, fakt jiný zvuk, takže luxus, že to není stejné a můžeš si vybrat. Šumět to nešumí, nebo nevím, jak to myslíš. Když to zapneš a nehraješ tak to potichounku hučí, ale to dělaj všechny ampy podle mě, když mají větší hlasitost, ale to není jako šum nebo něco prostě takové klidové tiché hmmmmmmmm kapišto..
Jako za sebe můžu doporučit. Napiš, kolik máš chechtáků a na co to chceš.
Pak ti zbývá laborovat s bazarem a tak dál a koupit něco jetého, to je každého boj, jestli se ti chce......
Už jsem tady do Topicu "Fender 212 do zkušebny" psal report o tomhle kombu atd, kdyžtak si to najdi, není to zas tak dávno.
Hauk
Jo jako, je to vklidu stroj, hlavně za ty peníze. Já ho porovnával s Fenderem 212 New (taky 120W trand) a Crate se mi zdál lepší na metal a tvrdší styly, fakt se na něm dá natočit hodně dobrej zvouček.
Overdrive kanál je takový šťavnatější daleko, než Hi-Gain, fakt jiný zvuk, takže luxus, že to není stejné a můžeš si vybrat. Šumět to nešumí, nebo nevím, jak to myslíš. Když to zapneš a nehraješ tak to potichounku hučí, ale to dělaj všechny ampy podle mě, když mají větší hlasitost, ale to není jako šum nebo něco prostě takové klidové tiché hmmmmmmmm kapišto..
Jako za sebe můžu doporučit. Napiš, kolik máš chechtáků a na co to chceš.
Pak ti zbývá laborovat s bazarem a tak dál a koupit něco jetého, to je každého boj, jestli se ti chce......
Už jsem tady do Topicu "Fender 212 do zkušebny" psal report o tomhle kombu atd, kdyžtak si to najdi, není to zas tak dávno.
Hauk
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Na tvrdší styl ten Crate FW je fakt super.
Zkoušel jsem jej. Ale nakonec jsem si koupil Fender Frontman 212, protože nehraju metal a čistý kanál měl lepší ten Fender, zkreslení mám v krabce, takže mi horší overdrive zas tak moc nevadí. Stejnak si chci koupit Boss SD-1. 
A co se týče přimo toho overdrivu na Cratu FW, tak žádný problém, hraje parádně.
A co se týče přimo toho overdrivu na Cratu FW, tak žádný problém, hraje parádně.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
urcite jde na to hrat i mekci, prijde mi, ze u tranzistoru zalezi nejvic na kytare.
obcas pres nej hravam, kdyz nechci zhavit lampy. mam teda dost silny snimace, ale kanal overdrive s drive na 10 je zvuk, kterej se zacina uz lehce podobat tomu lampovymu. za 7k lepsi nesezenes, vykon je dostatecnej na zkousky i na koncerty, zabudovana ladicka je dobra vec a zadarmo mas k tomu kovovej footswitch. kolecka se daji jednoduse nandat / sundat, ten multiefekt na tom funguje slusne, da se na tom vyladit i pomerne presne, ale nejak sem tomu neprisel na chut.
edit: a kdyby sis tohle kombo poridil, tak se vubec neboj krajnich nastaveni, v tom je sila tyhle bedny - jak sem psal vys, kanal overdrive s drive na 100% a lehce vytazenym vyskama je na pomer tranzistoru parada
obcas pres nej hravam, kdyz nechci zhavit lampy. mam teda dost silny snimace, ale kanal overdrive s drive na 10 je zvuk, kterej se zacina uz lehce podobat tomu lampovymu. za 7k lepsi nesezenes, vykon je dostatecnej na zkousky i na koncerty, zabudovana ladicka je dobra vec a zadarmo mas k tomu kovovej footswitch. kolecka se daji jednoduse nandat / sundat, ten multiefekt na tom funguje slusne, da se na tom vyladit i pomerne presne, ale nejak sem tomu neprisel na chut.
edit: a kdyby sis tohle kombo poridil, tak se vubec neboj krajnich nastaveni, v tom je sila tyhle bedny - jak sem psal vys, kanal overdrive s drive na 100% a lehce vytazenym vyskama je na pomer tranzistoru parada
Pravdu díš !!JirkaD píše:urcite jde na to hrat i mekci, prijde mi, ze u tranzistoru zalezi nejvic na kytare.
Ten Overdrive s gainem na FULL je fakt dobrej, docela jsem si ho oblíbil, je to fakt jiné než ten Hi-Gain a každý je na něco dobrý!
Ty efekty JO, ujdou. Akorát mě štve, že ten delay moc nastavit nejde
Reverb je luxusní řekl bych. Na čistém kanálu uděláš normálně tvrdě vintage surf zvuk, když si pohraješ s korekcema, mazec
Jinak flanger jsem zatím nějak nevymyslel, moc mi to nelahodí, a phaser myslím že ujde. Chorus taky nějak nemusím, zdá se mi umělý šíleně...
A ladička má někdy problém chytnout moje hluboké áčko
EDIT: Teď mě tak naapdla jedna věc. Nevím, jestli je to snímačema EMG na mojí kejtře, nebo kombem, popřípadě obojím, ale zatím se mi nikdy, ani když jsem chtěl
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
-
Ice.Man001
- Kontaktovat uživatele:
jezis omlouvam se ze sem to spatne napsal,do basovych komb.....sem se asi preklik heh
.......nom tak ja bych do new komba chtel vrazit tak maximalne 7-8 klacku ......na vic nemam......a s kapelou hrajeme spis punk-rock nebo skate punk......ve stylu Billy Talent,SUM 41,Blink 182 atd........tak neim,co sem teda tak cetl,takze to je spis kombo na metal jio?nom chtel sem si puvodne kupovat Behringer GMX212 ,kvuly jeho efektovimu procesoru.....ale na to kaslu,radsi osvecenou kvalitu......takze,podle vas dobre zpracovane kombo,asi do nej pujdu,zatim se mejte
Jestli vam do toho muzu kecat - pokud bys byl ochoten priplatit si trosicku, tak
http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=345359
+ nejakej box, klidne do zacatku 1x12"
Ale pokud chces kombo anebo z nejakyho duvodu nechces celolampu, pak je ten FW dobra volba
http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=345359
+ nejakej box, klidne do zacatku 1x12"
Ale pokud chces kombo anebo z nejakyho duvodu nechces celolampu, pak je ten FW dobra volba
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
ten pedal od bosse je skvelej.. mne crate neda ani hluboky C, ladim drop C .. musim podle ucha. jinak ta ladicka funguje.Demilich píše:A ladička má někdy problém chytnout moje hluboké áčkoVždycky projede tak 3* všechny tóny a někdy se zastaví na jiném hehehe, musím to ladit podle flažoletu na dvanaáctém, to už dává. Jinak je dobrá. Ale na moji Boss ladičku nemá samozřejmě....
mam prs snimace a vazbi to. byl bych z toho takovej nesvuj, kdyby to nervaloDemilich píše: EDIT: Teď mě tak naapdla jedna věc. Nevím, jestli je to snímačema EMG na mojí kejtře, nebo kombem, popřípadě obojím, ale zatím se mi nikdy, ani když jsem chtělnepodařila chytnout zpětná vazba. A to to někdy v pokoji kotlím dost!! S Tensonem bych na takovou hlasitost pištěl kdykoli bych pustil struny.. K tomuhle nacpu kejtru před repra na Hi-Gain kanálu a ani ťuk, ticho.......
a co se tyce wohmy, ja nevim no, tem malejm boxum moc neverim
JirkaD: Nemám pedál, mám tohle: http://kytary.cz/boss-chromaticka-ladic ... 50:0:0:1:0
v pedálu není metronom

v pedálu není metronom
JirkaD: 1x12" box s kvalitnim repro bude hrat lip nez drtiva vetsina komb, ktery se tu probiraji. Pokud se teda necim slusnym vybudi, zejo, ale myslim, ze ten Crate by nemusel byt tak zlej. Silu kvalitniho repraku jsem poznal pri vymene Valveking repro za Celestion V30 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
mno kdyz mas box 1x12", tak zvuk nema dostatek mista na poradnou rezonanci a vyzniva vetsinou trochu plose, neni to jenom o repraku, kdyz narves greeenback do stary dubovy skrine z kuchyne, nebude to uplne ono, ze ... i kdyz ty ESH 1x12" maji prej nejakou odrazovou desku na zadni stene, myslim. takze by to mohlo byt lepsi - z rozhovoru s P. Faiereislem pro muzikus "U těch nejmenších dělám basreflex, takže mají dostatek basů i přesto, že je v nich jen jedna dvanáctka. Tyhle dva do sterea pak hrají výrazně lépe, než jeden dvoudvanáctkový."Wohma píše:JirkaD: 1x12" box s kvalitnim repro bude hrat lip nez drtiva vetsina komb, ktery se tu probiraji. Pokud se teda necim slusnym vybudi, zejo, ale myslim, ze ten Crate by nemusel byt tak zlej. Silu kvalitniho repraku jsem poznal pri vymene Valveking repro za Celestion V30
Aha, a proto treba Ampeg dela spickovy aparaty jenom s jednim reprakem, co?
Anebo ENGLovsky 1x12" bedny... Neni to jenom o poctu repraku. Samozrejme, 2x12" nebo 4x12" od stejne znacky vetsinou hraje lip, protoze vic tlaci, ale ja osobne bych spis bral jeden kvalitni reprak nez dva horsi. Kor kdyz je to navic rozdil kombo x hlava+box
Jinak bass reflex je jenom chytre umistena dira, opravdu to s ni lip basuje.
Jinak bass reflex je jenom chytre umistena dira, opravdu to s ni lip basuje.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ja vim, ale i levny boxy muzou hrat dobre
Koneckoncu ten muj Framus zas extremne drahej neni a zvuk ma myslim dost slusnej. Ale to je jedno, jen jsem to nahodil jako zajimavou alternativu, nechame to byt
Treba to nekomu pomuze.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Teď jsem na tom Cratu udělal tenhle zvuk http://youtube.com/watch?v=BnIbvOMweYA (od 0:16)
Úplně přesně... Zítra to okotlím aby to hrálo pořádně a zapařím tenhle song
To jen tak abyste měli představu co to zvládne
Úplně přesně... Zítra to okotlím aby to hrálo pořádně a zapařím tenhle song
To jen tak abyste měli představu co to zvládne