Chci koupit Jackson rx10d

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

r0nn!e píše:FUCK YEAH TRAO.... tvůj příspěvek žeru!

Já si myslel že ta Jacksonka bude brutální, protože bych nevěřil že značka/firma jakou Jackson je, nechala odfláknout svoje kytary....

PS.: pro mne (ačkoliv jsem na Cort nikdy nehrál) je to už od pohledu hrozně umělá značka co se týče elektrik.... spíš vzhledem plastová hračka.... ale netuším jak hrají takže tím moje kritika končí :P
porovnavas dve ruzny kytary. Jackson maji ostrej rezavej zvuk aka motorova pila, proto se na ne hraje temer vyhradne v metalovy hudbe. V tom samym se pouziva olse, koukni na ibanezy, taky se delaj z olse nebo lipy - je pozadovanej jinej charakter zvuku nez mahagonovejch tel.

Zajimavy, ja sem teda taky nikdy nespal s Paris, ale od pohledu mi prijde jako plastova hracka :-P Zkus si je nekde, Cort sou pomerne univerzalni. mel sem jich v ruce nekolik, asi 4.. M200 neni zadna slava, ale za 4.000?? ..a M600 na me udelal dobrej dojem. ten feeling v rukou neni takovej, jako treba PRS SE, corty maji rovnej hmatnik a horsi dohmat, ale vzhledem k polovicni cene to neni tak zly a ten zvuk je taky dobrej, za slusny prachy dostanes slusnou kytaru, akorat si vybrat povedenej model ;-)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 12.04.2012 13:52, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Drobák: Tohle ti neberu, snímače tam jsou slušnější než stocky u jinejch značek.

Demilich: Mluvím o tvaru těla, ne o vykládání hmatníku či tvaru PG. Troufám si tvrdit, že jsem v ruce měl za tu dobu co hraju už dost kytar od dosti značek a že můžu tvrdit, jaké jsou (ikdyž to samozřejmě zůstávají názory zcela subjektivní a nikomu je nehodlám cpát).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Kua hodne vas je tu docela OT takze kdyz to nedela moderator tak to udelam ja a rikam..drzte se tematu
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 12.04.2012 13:52, celkem upraveno 1 x.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

To je teda rada...prej jestli chces vypadat jako nouma(jako nouma ted vypadas ty :lol: -delam si srandu)..Ja nevim kterou bych vybral ja mam od Cortu ted Toho explorera z ty VX serie...jestli chces vedet jakej to ma zvuk tak si nekde poslechni alexiho..a rozdil mezi tim expem a Vckem ve zvuku nebude...Rikam predem ze nevyhoda toho corta je ze nema od 12tyho prazce znacenej hmatnik...jenom z boku takovy ty mikro tecky...jinak je to solidni nastroj a tomu Jacksonu se rovna uplne sprehledem..vybral sis silne protivniky takze ted to je jenom o tom vzit obe dve a poradne vyzkouset....Ty tramola u tech cortu se bezproblemovy(nemam z vlastni zkusenosti ale ze skusenosti stastnych majitelu cort kytar)
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Peacemaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peacemaker »

mě můj názor nikdo neveme! Já si koupim toho jacksona a basta.... Teď je to tu příznivci levné značky cort vs. ostaní, které už nebaví poslouchat "kup si cortku!" a nezdá se jim cena.....
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Peacemaker píše:mě můj názor nikdo neveme! Já si koupim toho jacksona a basta.... Teď je to tu příznivci levné značky cort vs. ostaní, které už nebaví poslouchat "kup si cortku!" a nezdá se jim cena.....
Ja ti nic nevymlouvam...bez si to zkusit a vyber lepsi....tot vse
Peacemaker
Kontaktovat uživatele:

ja si jacksona zkusil a padne mi jak ulitej! Cortku jsem taky skoušel, sice né přímo tu za 12k ale mě se moc nelíbí.... jestli cort, tak ten explorer jak máš ty
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Peacemaker píše:ja si jacksona zkusil a padne mi jak ulitej! Cortku jsem taky skoušel, sice né přímo tu za 12k ale mě se moc nelíbí.... jestli cort, tak ten explorer jak máš ty
Ber kytaru tveho srdce...nekdo rad vdolky jiny zase...Jinak ta levnejsi je z neakeho jineho dreve..tusim ze aghatis...
Assassyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Assassyn »

heh. Nu jak jsem řekl už několikrát zkusim a uvidiim :)
Peacemaker
Kontaktovat uživatele:

Assassyn píše:heh. Nu jak jsem řekl už několikrát zkusim a uvidiim :)
To bylo na mě ;-) já taky v posldní době přemýšlel o tom jacksonovi... jdu do něj
besip

Příspěvek od besip »

no jak jsem jich psal na zacatku co clovek to nazor...takze se frajer tady nic nedozvi :lol:

at uz umi hrat na tu kejtu ci nikoli nejllepsi bude jet do shopu a kejty vyskouset :!: omakat si je a pak se rozhodnout :wink:
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Assassyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Assassyn »

Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

nvm :D jackson=lepsi tremolo ale 22 prazcu a Made in Japan
cort=24 prazcu, horsi tremolo a Made in NVM
Assassyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Assassyn »

Jak moc velkej je rozdíl v těch 2 pražců ? A když nebudu používat tremolo a necham udělat na pevnou ?
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Assassyn píše:Jak moc velkej je rozdíl v těch 2 pražců ? A když nebudu používat tremolo a necham udělat na pevnou ?
No nejde stema prazcema o trmolo..ale nechapu proc si koupis kytaru stremolem a pak ho nechas zaspalkovat
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Assassyn píše:Jak moc velkej je rozdíl v těch 2 pražců ? A když nebudu používat tremolo a necham udělat na pevnou ?
pro me je to obrovsky rozdil pac hraju pod oktavou a 22 prazcu by m e proste nestacilo.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Disasterpiece píše:
pro me je to obrovsky rozdil pac hraju pod oktavou a 22 prazcu by m e proste nestacilo.
no ja mam ted 22 a ne ze bych ty dva prazce navic potreboval ale je to take trosku pohodlnejsi
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

2 pražce, to je ten propastnej rozdíl mezi koupit Roadse a koupit Dinky...
Já jdu do Dinkyny... :wink:
Die Hard or Die Home
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“