Jednou sem neměl co dělat.... Změna repra
Pravidla fóra
Jednou sem neměl co dělat.... Změna repra
Mám crate v-50 a ten reprák tam mám púvodní. jednou sem ten reprák vypojil a do externího repra sem zapojil tuhletu věc. http://cz.europe.creative.com/products/ ... duct=15055 A ten zvuk se strašně změnil. Byl takovej barvitější. No a tak sem se chtěl zeptat, čim to je. Že ten reprák je menší, anebo kvalitnější? A kdybych tam dal třeba tohle http://kytary.cz/celestion-classic-vint ... 47:0:0:1:0 zmenilo by se to?
Taková action by nenapadla ani mě a to někdy zbastlím dobré chcance
A řekl bych že Ano, zvuk by se s tou Vintage 30 změnil. Wohma tady psal jak to měnil na Valvekingovi, prej to znát šlo dost....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To ti klidne vysvetlim i ja, i kdyz genialni nejsem. 2" reprak, kor v teto cenove relaci, nema sanci zahrat cokoli pod nejakych 500 Hz verne. Mimo to je to klasicky reproduktor, ne kytarovy, tudiz ma uplne jinou frekvencni charakteristiku (ne nadarmo jsou v kombech jiny repro nez v normalnich box na PA), impedanci (i kdyz 10 ohmu je uz docela bezpecny cislo) a hlavne pri tomhle vykonu kdyby to pripojil a trochu otocil s potakem volume, tak se mu ty repracky spali.*Twisted.Brother* píše:qwer - vysvetli mi co je na tom tak hloupého??? Nekdo není genialní jako ty ...
Theremin: Doporucuju prehodnotit pristup k tomuto foru. Mozna jsi to jen spatne napsal, kazdopadne tak jak to je to vyzniva jako brutalni cipovina.
A ano, V30 by skoro urcite hral lip nez stock Crate repro. Lepe receno takhle: Urcite bude hrat citelneji a verneji, ale to nemusi vsem vyhovovat.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Nemusis vedet nic o impedanci ani frekvencich, staci selskej rozum - myslis, ze se tam davaji velky 12" repraky jen tak?*Twisted.Brother* píše:Wohma - ja to treba jeste pred rokem nevěděl .. nechte ho být ....
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
twe wohma ma trochu pravdu. vetsinou se lidi o svy aparaty dost boji ..ja precet celej navod a vsechno sem 3x zkontroloval, nez jsem to porpvy zapnul. minimalne by ti melo prijit trochu divny, ze lejes 50 litru do 5 litrovyho kybleWohma píše:Nemusis vedet nic o impedanci ani frekvencich, staci selskej rozum - myslis, ze se tam davaji velky 12" repraky jen tak?*Twisted.Brother* píše:Wohma - ja to treba jeste pred rokem nevěděl .. nechte ho být ....
moc pěkně řečeno.JirkaD píše:twe wohma ma trochu pravdu. vetsinou se lidi o svy aparaty dost boji ..ja precet celej navod a vsechno sem 3x zkontroloval, nez jsem to porpvy zapnul. minimalne by ti melo prijit trochu divny, ze lejes 50 litru do 5 litrovyho kybleWohma píše:Nemusis vedet nic o impedanci ani frekvencich, staci selskej rozum - myslis, ze se tam davaji velky 12" repraky jen tak?*Twisted.Brother* píše:Wohma - ja to treba jeste pred rokem nevěděl .. nechte ho být ....
ale je to zajimavé a hlavně nechapu jak to muze hrát líp. věřím že to bude hrát čitelněji a tak "neplně a neprostorově" ale nechapu jak se to muže někomu libit, šak sou to bednicky od pocitace
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
eugeene píše:já chci na koncert stack ze sluchátek