Výběr 1. Kejtry

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No na mě nekoukej, já ne :D
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

McFish píše:Tak tohle téma je už hoodně OT, ale snad mi prominete, když tu je vše vyřešené. Musim se pochlubit, ted se mi povedl dalsi dobry kauf. Jak sem o tom Bossovi mluvil, tak ted zrovna na bazáči jeden je za 600,-. No rpostě dobrej den :D. Jenom se nojim tý dobírky :?
smejde :lol: byl jsi rychlejsi, chtel sem ji k pathfinderovi at nemusim porad odpojovat rata od ac15 :lol:

tak at slouzi :)

a s kejtrou ti to taky dopadlo paradne
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

To jo no, to já koupil celkem výhodně akorát kombo. Ale zas moje kytara není špatná ani za plnou cenu :)

Jesus rocks! ;)
McFish

Příspěvek od McFish »

Pánové, tak to mam doma. Je to nádhera. Musim Tomu pánovi poděkovat. Za 3 tisíce mam úplně super SG, úplně nový ještě s folii, a úpplně bez škrábance. Seřízenou jí mám taky. Nevim kluci proč se říká že SG je lehký. Tohle je rozměrama standartní SG a váží úctihodná 4 kila. :shock: . Kombo Kustom 12Gaude je taky super. Čistej zvuk je brilantní, skreslenej je takovej spíš Crunch ale mě se hodně líbí, a vždycky to můžu dokrmit krabičkama.
A teď mi poraďte, jak se mam prstama vejít do mezery mezi strunama? :D. Hrůza hrůzoucí, vždycyk zavadim i o vedlejší strunu. A nevěřil sem, jaká je věda zmačknout strunu (na spravnym miste na pražci) aby to znělo jak má. NO uplet jsem si na sebe bič :lol: . Čeká mě hodně práce a hodně bolavejch prstů. Zatím trénuju vybrnkávání trsátkem prázdnejch strun, aby sem se při hře mohl věnovat jenom prstokladu. A zkouším se naučit nothing else od metalici :lol: . Nemáte nějaký rady co mám začít trénovat jako první?
Děkuju všem
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Tak gratuluju! No, já když začínal, tak mi učitel dával cvičení zvlášť pro levou a pravou ruku, pak se to postupně začalo víc prolínat. No a co se týče těch strun, co nemají znít, ty prostě budeš muset tlumit - buď pravou nebo levou rukou, to podle situace, to se naučíš ;)

Jesus rocks! ;)
Kvaki

Příspěvek od Kvaki »

Ja mam squier by fender a myslim ze je to to nejlepsi co si muzes za ty penize koupit :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“