Výběr 1. Kejtry
Pravidla fóra
smejdeMcFish píše:Tak tohle téma je už hoodně OT, ale snad mi prominete, když tu je vše vyřešené. Musim se pochlubit, ted se mi povedl dalsi dobry kauf. Jak sem o tom Bossovi mluvil, tak ted zrovna na bazáči jeden je za 600,-. No rpostě dobrej den. Jenom se nojim tý dobírky
tak at slouzi
a s kejtrou ti to taky dopadlo paradne
Pánové, tak to mam doma. Je to nádhera. Musim Tomu pánovi poděkovat. Za 3 tisíce mam úplně super SG, úplně nový ještě s folii, a úpplně bez škrábance. Seřízenou jí mám taky. Nevim kluci proč se říká že SG je lehký. Tohle je rozměrama standartní SG a váží úctihodná 4 kila.
. Kombo Kustom 12Gaude je taky super. Čistej zvuk je brilantní, skreslenej je takovej spíš Crunch ale mě se hodně líbí, a vždycky to můžu dokrmit krabičkama.
A teď mi poraďte, jak se mam prstama vejít do mezery mezi strunama?
. Hrůza hrůzoucí, vždycyk zavadim i o vedlejší strunu. A nevěřil sem, jaká je věda zmačknout strunu (na spravnym miste na pražci) aby to znělo jak má. NO uplet jsem si na sebe bič
. Čeká mě hodně práce a hodně bolavejch prstů. Zatím trénuju vybrnkávání trsátkem prázdnejch strun, aby sem se při hře mohl věnovat jenom prstokladu. A zkouším se naučit nothing else od metalici
. Nemáte nějaký rady co mám začít trénovat jako první?
Děkuju všem
A teď mi poraďte, jak se mam prstama vejít do mezery mezi strunama?
Děkuju všem
Tak gratuluju! No, já když začínal, tak mi učitel dával cvičení zvlášť pro levou a pravou ruku, pak se to postupně začalo víc prolínat. No a co se týče těch strun, co nemají znít, ty prostě budeš muset tlumit - buď pravou nebo levou rukou, to podle situace, to se naučíš 
Fender Standard Jazzbass (Mexico)
Jesus rocks!
Jesus rocks!