2x12, 4x12 do 8000?
Pravidla fóra
2x12, 4x12 do 8000?
Jsou tyhle levý boxy k něčemu? Třeba na kytarycz ty 4x12 od randallu, crate apod?...
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
Muj box (Framus FR212) do teto kategorie spada a myslim, ze hraje velice slusne. Nemam poneti, jak moc mechanicky odolnej je oproti drazsim boxum, to ani testovat nehodlam, ale zvukove je na tom myslim docela dobre (koneckoncu V30 jsou furt V30, at uz jsou v Randallu, Framusu nebo M/B). Nekteri modove to mohou dosvedcit, meli moznost si vyzkouset muj nynejsi gear a byli vesmes nadseni.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
no, ten framus má celestýny v30, ale tamty maj nějaký rocket a bůhví, co ještě...
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
Toho Bentona sekunduju, chtel jsem si puvodne koupit jejich box 2x12" s V30kama, kterej vyjde cca na 5K (!), zvukove je pry docela slusnej, i kdyz kapku uprdenej, ale co by clovek za ty penize chtel, zejo 
Na druhou stranu na Valveking boxy jsem slysel spis negativni ohlasy, ale nemam osobni zkusenost.
Jinak eugeene, co ti brani koupit si prave ten framus s V30kama? U Thomanna se i s postou do 8K pohodlne vejdes, kdybys vyuzil garance nejnizsi ceny v EU, tak se v musiccenteru pod 8K taky IMHO dostanes.
Na druhou stranu na Valveking boxy jsem slysel spis negativni ohlasy, ale nemam osobni zkusenost.
Jinak eugeene, co ti brani koupit si prave ten framus s V30kama? U Thomanna se i s postou do 8K pohodlne vejdes, kdybys vyuzil garance nejnizsi ceny v EU, tak se v musiccenteru pod 8K taky IMHO dostanes.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
2x12 by stačil, ale já mám zesilovač 170W, tak se bojim, abych to jednou tak nevohulil, že bych to vodpálil....
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
s tím Wohmovým boxem - vypadal vcelku bytelně a tlačilo to opravdu slušně
zvuk čitelný ve všech situacích (ikdyž výše než na 1/2 jsme Peavey Windsora myslím netočili) a opravdu silný
ohledně těch HB boxů - jestli prdí, nestačila by tam dodělat výztuha zadní desky?
ohledně těch HB boxů - jestli prdí, nestačila by tam dodělat výztuha zadní desky?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
no určitě by se to zlepšilo, ale tam je hlavně problem v tom že je z tenký desky , přední deska mám myslim že 1,5 cm a to je strašně málo na v podstatě 120 wattů. Při normální hlasitosti (pokojový) ten rozdíl neni tak velkej ale jak to vohulíš tak už tam vznikaj zvuky co tam nemaj bejt. Jak už tu někdo řikal jsou to prostě 2 V30 a ktomu mizernej box zadarmo. a co sem se na něj koukal co by se tam muselo upravit, tak už by se fakt vyplatilo udělat radši novej.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1