Mjkl píše:To nevím co ještě budu chtít hrát, ale ze začátku určitě nějaké jednodušší songy od metallicy, AC/DC, Judas a dalších, časem bych přitvrdil... třeba SlipKnot hehe, nene nevím co bude dál
no mam trochu v kuli a neprecetl jsem si poradne co chces hrat takze jsem hlasoval pro Strata..nebot sem nevedel jeste otom jakej styl chces hrat a za dalsi pocital jsem ze je to klasickej Fender strat
jinak stim ze nevis co budes nakonec hrat ses jako ja zacinaj se mne totiz libit takove styly ze jsem sam prekvapen
Ok takze tet uz jsem si dal vse do kupy a precetl jsem si co a jak a mne se teda nejvic libi ta 1 LP
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Já bych bral LPčko. To samé mám doma a super. Mám ji 2 roky a jsem naprosto spokojený. Jenom jsem po roce vyměnil snímače, které je asi u fokusu nutnost po čase vyměnit (stějně jako u všech levných kytar). Dal jsem tam snímače R.M. Pohodka.
Fokus-H Les Paul 2 (Pickup: EMG 81)
VOX Valvetronix AD15VT
Maisner píše:Já bych bral LPčko. To samé mám doma a super. Mám ji 2 roky a jsem naprosto spokojený. Jenom jsem po roce vyměnil snímače, které je asi u fokusu nutnost po čase vyměnit (stějně jako u všech levných kytar). Dal jsem tam snímače R.M. Pohodka.