CRATE FW120

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak trochu moje zážitky s tutim apcem. Efekty:reverb jakš takš, zbytek katastrofa. Ladička-nikdy jsem neladil na horší ladičce, nepřesná, splašená, prostě akorát světýlka navíc. Zvuk-čistej, docela nuda, prostě trand. čistej...overdrive celkem jde, plnej zvuk, hi-gain-když má člověk rozum a nedává gain víc jak za půl, tak se to dá, Celkově ten aparát má dost plnej zvuk, ale já ho pomalu začínam nenávidět, protože občas když si na něj zahraju nerozumí tomu co hraju. Možná by to chtělo trochu tý plnosti toho zvuku ubrat, hraničí to dost se zahuhlaností.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Demilich

Příspěvek od Demilich »

afektband píše:protože občas když si na něj zahraju nerozumí tomu co hraju. Možná by to chtělo trochu tý plnosti toho zvuku ubrat, hraničí to dost se zahuhlaností.
Štelovals ekvalizér overdive kanálu, když jsi hrál přes hi-gain? Ono je to totiž propojené a než jsem to zjistil, měl jsem stejný problém, nyní už ne :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
afektband

Příspěvek od afektband »

Demilich píše:
afektband píše:protože občas když si na něj zahraju nerozumí tomu co hraju. Možná by to chtělo trochu tý plnosti toho zvuku ubrat, hraničí to dost se zahuhlaností.
Štelovals ekvalizér overdive kanálu, když jsi hrál přes hi-gain? Ono je to totiž propojené a než jsem to zjistil, měl jsem stejný problém, nyní už ne :)
Tak to jsem fakt nezkoušel, koho by napadlo, že když chce hrát na high-gainu, tak musí štelovat overdrive :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Demilich

Příspěvek od Demilich »

afektband píše:
Demilich píše:
Tak to jsem fakt nezkoušel, koho by napadlo, že když chce hrát na high-gainu, tak musí štelovat overdrive :D
Je to tak :) Overdrivový ekváč pracuje i s hi-gainem :wink: Když dáš vše na 12 hodin tak pak ten shape funguje krásně + menšíma úpravama si vychytáš zvuk. Já už udělal dost dobrých zvuků :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“