př:
Mirek píše: Vintage zvuk: bass-0
middle-0
treble-10
Piste na ruzne styly nastavení EQ....Ondra píše:Pridal bych stredyMirek píše: Vintage zvuk: bass-0
middle-0
treble-10
bass-0
middle-5
treble-10
middle-0
treble-10
Piste na ruzne styly nastavení EQ....Ondra píše:Pridal bych stredyMirek píše: Vintage zvuk: bass-0
middle-0
treble-10
bass-0
middle-5
treble-10
nemyslim si.... to ti mění charakter zvuku a jestli seš ve starý továrně, nebo v pokojí tvý máti, to je jedno....Caggan píše:jak už tu říkal tbrother už to tu je a musí si to každý udělat sám, nevím kde kombo máš ted, ale nech ho stejně nastavený a hod ho na postel nebo na stul, prostě o pul metru víš, a uvidíš ze zvuk se nebude chovat navlas stejně, nebo ho odnes do obyvaku a budeš muset ekvalizovat uplně jinak. akustika je věda
Nesouhlasim...a to ani trochu...60'Rock_N'_Roll píše:nemyslim si.... to ti mění charakter zvuku a jestli seš ve starý továrně, nebo v pokojí tvý máti, to je jedno....
No a co aparáty??? Některý sou basovější, jiný zas do výšek, to je různý.Alcarmo píše:Nutno dodat že i každý nástroj hraje jinak, univerzální ani polouniverzální nastavení eq imho neexistuje.
Aparáty už byly zmíněny tak jsem o nich mlčel, jinak samozřejmě pravda:) Těch aspektů je takové množství že se teoreticky může stát že se sejdou dva muzikanti s úplně jiným nastavením eq a stejným zvukem nebo se stejným nastavením eq a jiným zvukem. Ta první možnost je asi 0,01% a ta druhá asi 99,99%:)Joey píše:No a co aparáty??? Některý sou basovější, jiný zas do výšek, to je různý.Alcarmo píše:Nutno dodat že i každý nástroj hraje jinak, univerzální ani polouniverzální nastavení eq imho neexistuje.
a už si to kombo zapnul?60'Rock_N'_Roll píše:jestli seš ve starý továrně, nebo v pokojí tvý máti, to je jedno....

nemělo to být setření, a nemělo to být nic jakože "já to vím, ty to nevíš tak si hnup" ale tohle jsem bral jakože mám pár skušeností a asi o něco víc než on, a to že ho poučím se mu bude někdy hodit. určitě to neber tak že jsem tě chtěl nějak shoditLAMA píše:Ste ho teda zetřeliAle je to pravda
Já dát na valvekingovi 10 0 0 tak fakt nevim, jestli to bude vintage zvukAdamz Asah píše:Tento topic nemá smysl prostě, že napíšeš 10 0 0 že je vintage zvuk ...
každé kombo je jiné, kytara je jiná, takže zvuk si musí každý naštelovat sám , jaký se mu líbí a ne že si to natočí podle někoho ...
middle-0
treble-10
Jo, a co když mám grafický eq?eugeene píše:Mirek píše: Vintage zvuk: bass-0
middle-0
treble-10
na kamaradove staggu ca-10 to nejde![]()
![]()
![]()
![]()