chci si postavit si svůj nástroj

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

rasomaso píše:A co to udělat jako tenhle typ?
http://www.youtube.com/profile_videos?user=rolijen

Kdybych to koupil všechno a dal kytarářovi, vyleze mi z toho za 15 k lepší kytara než Fender mexiko?

Ještě stále je aktuální! :evil:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Je tu nějakej filtr na moje příspěvky či co? :?
Jde mi o to, jestli bych dostal za 15 k lepší kytaru kdybych si dovez komponenty od Fendera (buď z e-bay nebo třeba od http://www.warmoth.com/ - podle ceny) a nechal si to sestavit u kytaráře, než kdybych si koupil mexiko strata rovnou v krámě. Může mi tu někdo odpovědět nebo aspoň zareagovat na můj čtyřnásobný dotaz??? :cry: :?: :?:

vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Já tvoje dotazy vidím a reaguji, ale odpověď nevim :?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

rockparadise
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od rockparadise »

no panove...potrebujete nejak poradit? neco sehnat? treba hotovy krk nebo jen hmatnik s radiusem a narezanymi dirami na prazce? no problem :-)

mrknete na www.rockparadise.estranky.cz

zabyvam se vsim moznym...kouknete do sekce fotek na co vas zajima...
rockparadise
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od rockparadise »

a v pripade dotazu...piste na mail :-)
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

nejvetsi mazec.....fakt kruty jako prase
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

Martin656 píše:
nejvetsi mazec.....fakt kruty jako prase[

to je kruty

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

uplne sem se u toho poslintal... fakt nejvic onemujici! :D
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Boom! píše:jj frezovan bych se zas tolik nebal to ve spolupraci se zkusenym truhlarem myslim pujde zvladnout ... no dneska s jednim snad budu mluvit tak uvidime jak to dopadne uz se na to chci vrhnout ... jen porad nemam nakres na tu Satrianiho kytaru :/ asi to dopadne tak, ze zajdu do kytar a obkreslim si ji xD
JS tvar obsvihnes i z fotky, ale neobsvihnes bombirovani tela, to musis udelat podle oka...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

rasomaso píše:Je tu nějakej filtr na moje příspěvky či co? :?
Jde mi o to, jestli bych dostal za 15 k lepší kytaru kdybych si dovez komponenty od Fendera (buď z e-bay nebo třeba od http://www.warmoth.com/ - podle ceny) a nechal si to sestavit u kytaráře, než kdybych si koupil mexiko strata rovnou v krámě. Může mi tu někdo odpovědět nebo aspoň zareagovat na můj čtyřnásobný dotaz??? :cry: :?: :?:
Myslim, ze z komponentu od Warmotha (spasovanych k sobe) bys za 15k dostal lepsi kytaru nez mexico strata.... A pokud by ti to tu daval dohromady kytarar, tak urcite...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

edwardsebastian píše:Mám dobrý dřevo, Snímače kupuju za 6-ku, dobrou kobylku, kluka , kterej to už dělal. Když budou všechny rozměry sedět , dá se na tom něco zkurvit? Děkuji!!
Da se zku*vit vsechno... Na kytare je dulezita kazda jeji cast. Jak uz tu nekde bylo jednou receno, retez je pevny tak jako jeho nejslabsi clanek, takze co "odrbes", to se projevi na vysledne celkove kvalite, tedy nemuzes odflaknout naprosto nic. A zkazit se da hodne veci, daji se opravit, ale neni to uz ono. Krk budes treba prazcovat na trikrat a z 6mm tlustyho hmatniku ti tam po prebrusovani zustanou 3mm :) - doporucuju obetovat 0.5m pr. dratu a nacvicit si to na jinym krku.
Malokdo ma paru o tom, ja se pekne neprijemne palisandr stipe, a jak neprijemny je jeho jemny prach po brouseni v pruduskach :lol:

Neni to o rozmerech. Je to predevsim o rukach...
A vykresy, plany... - kytary jsem delal i bez toho (pravda, neopakovatelne originaly)

Prostuduj si peclive StewMaca, je tam spousta rad,
http://www.stewmac.com/shop/Tools/Speci ... uting.html
stejnej tak Warmoth http://www.warmoth.com
Naposledy upravil(a) petrpeter dne 29.06.2008 6:14, celkem upraveno 2 x.
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Disasterpiece píše:
mrkendy píše:
Disasterpiece píše:a co treba koupit hotovy veci jako telo a krk pak naky HW a snimace a poskladat to jako lego to by slo ne a nebylo by s tim nak hodne prace...si myslim ^^
A co by si z toho mel? Kvalita by byla tak mozna jako fokus, kdyz koupis treba telo a krk Drparts (telo jiny asi nesezenes, mozna pres ebay) k tomu hardware, obycejny snimace, tak ses na 5000 a to uz si muzes koupit fokuse za 1500. Navic z toho nebudes mit pocit jako kdyby sis ji udelal sam..
to je sice hezky ale priznejme se kdo tady ma tu frezovaci masinu na drevo?pocitacem ovladana atd....?asi nikdo a patlat se s tim rucne ja osobne nebudu a ani nemam nervy pak uklizet ten bordel po praci s drevem...ja uz o tom se s petrem bavil a udelat to jako lego to by slo i kdyz to bude drazsi jak fokus ci co to je...ale jde o to ze to smontujes doma a das tam veci co chces mit. ja uvazuju o mahagonovem teleti s mahag krkem 2xHB pevna kobyla struny skrz telo, svetly hmatnik a fender hlava

:lol: :lol: :lol: Disasterpiece po me chce furt nejaky "silenosti" :lol:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

jo tak kdy se vrhnem na to telatko? :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“