http://www.youtube.com/watch?v=PgvJg7D6 ... re=related
Tak tady to je prostě pan zpěvák.... to je něco úžasného
(začíná to před půlkou)
jinak eště přihazuju něco na oddech - improvizace s Bonou
http://www.youtube.com/watch?v=iimMKWF7 ... re=related
Bobby McFerrin - To je masakr
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Bobby McFerrin - To je masakr
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

JOjo, to je nářez, absolutní sluchař no. Naši na něm teďka byli v Praze a byli taky dost nadšení.
Máme nhranej koncert, kde je zrovna 0ta improvizace s Richardem Bonou..síla.
Máme nhranej koncert, kde je zrovna 0ta improvizace s Richardem Bonou..síla.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Viděl jsem záznam z nějakýho jeho koncertu, je to pár měsícu zpátky. myslim, že to bylo na ČT2, do tý doby jsem ho neznal, ale asi po půl minuty koukání na jeho koncert mi spadla huba a do konce jsem jí nezavřel.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Jj, to je přesně ten koncert co máme. Máš naprostou pravdu, nááářez.afektband píše:Viděl jsem záznam z nějakýho jeho koncertu, je to pár měsícu zpátky. myslim, že to bylo na ČT2, do tý doby jsem ho neznal, ale asi po půl minuty koukání na jeho koncert mi spadla huba a do konce jsem jí nezavřel.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...