Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
besip

Příspěvek od besip »

Atkins píše:besip: K podání či interpretaci se nechci vyjadřovat (nebylo by to hezké) a není to šálek mého čaje. :cry:
Ale máš tam jednu tonální zhůvěřilost - jestli pak poznáš kde :?: A případně zreviduješ :?:
nejsem nak dobrej v Muzikalnich nazvech a teorii,ale snad tonalni zhuverilost muze bejt ke konci kdyz hraju na oktave D strune 12 prazci malej lick :?: :twisted: ..jinak to ze mne neskritizujes mne nepomuzes ja kritiku snesu takze klido ikdyz to bude hrozne to klidne napis jak jsem spatnej a vcem :wink: ..sam vim ze to neni perfektni ale na nekoho kdo nehraje ani rok a podle not a stupnice si to slozil sam a je to je prvni zakladni verze to az uplne nejhorsi neni..ikdyz hrozne to je to jo 8)

takze smele do toho :!:

jinak koukal jsem ze klukum tady radis...mohl bys sem prism neco pasnout i ze sve tvorby :?: at vime{vim skym mam tu cest}
jinak uz jsem tu byl odsouzen mimo hrani za magora kvuli pravopisu..takze pokud tam budou chyby sorry :lol: v cestine sem nebyl nikdy dobrej a 7 let v usa uz je take znat
Naposledy upravil(a) besip dne 27.06.2008 5:09, celkem upraveno 1 x.
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Poslal sem do tohoto vlákna jeden kousek, určitě jej najdeš. Já nejsem ten typ, co by si nutně potřeboval honit triko zasíláním tun nahrávek někam na fórum, to rád přenechám Vám mladším.
A nyní zpět k Tvé skladbičce resp. k Tvé úpravě skladbičky:
Problém je, že jsi v jednom místě zcela opustil správnou tóninu (i když ani začátek není v tónině správné ale to je podružné) - prosím, poslechni si originál, několikrát, určitě na tu chybu příjdeš.

Podle mého sis nezvolil správný hudební námět a ve spojitosti s dalšími atributy to ve mě nevyvolává zrovna libé pocity - ale to už jsem v podstatě napsal v předešlém postu. A je to pouze můj interní pocit, takže si samozřejmě hraj co chceš.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
besip

Příspěvek od besip »

Atkins píše:.
no ja si honit triko taky nepotrebuji..skousel sem hledat tve video ci ukazku ale nenasel jsem 8) jinak pokud bys mel byt muj otec a chtel mne to prenechat jako mladsimu..tak by ti muselo bejt pres 50 let :lol: ..no a pokus si to myslel jako mladsi kytarista tak to jo nebot nehraju ani 1 rok..jinak nahravky sem davam ne kvuli tomu aby mne nekdo obdivoval ale kritizoval abych byl lepsi nebot vim ze nejsem dobrej..ja zase nejsem typ co bude cekat 3 roky az neco pasnu aby to bylo super..davam to sem proto abych byl kritizovan jinak pokud to nebyla ta chyba co jsem jichz psal...tak nevim a koukam ze mne to nereknes :oops: :lol:

ps-myslim si ze jsem toninu nemenil nak zasadne..nebot sem se to ucil podle not z stranek Hrad.cz a podle Time signature je to cele v E-Major scale a toho sem se snazil drzet

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Besip: na této stránce už to najdeš určitě: :lol:
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... &start=880

Tak a teď k té chybě, je v čase 0.47, kde slezeš na D12 a tonálně jsi zcela "mimo šachovnici" /cimrman/. Správně máš pokračivat H10-H12-H9...atd.

Tys to opravdu meslyšel? Poslechl sis vůbec ten originál, jak jsem Ti radil v předešlém postu? :cry:

A nakonec malá drobnost - státní hymna je v originále v Eb-Dur, nikoli v E-Dur, takže ani "hradní" notový zápis není zcela korektní. Ale to není tak důležité.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Eldanar: Zdar, je to v pohodě, máš správně našlápnuto - několik ne úplně správných tónů v sólové kytaře a občas drobné neladění. Ale jinak, jak říkám - "gut". :)
besip

Příspěvek od besip »

Atkins píše: Tak a teď k té chybě, je v čase 0.47, kde slezeš na D12 a tonálně jsi zcela "mimo šachovnici" /cimrman/.důležité.

:lol: :lol: a ty sis cetl muj prispevek z
čt červen 26, 2008 7:54 pm je to asi prvni veta :lol: ja nato prisel hned brzo a ty se mne porad dokola ptas jestli jsem nato prisel....

jinak ja to hral posle toho zapisu z Hrad.Cz..tam je vyznacenej E-dur tusim..ale i pokud by nebyl..chtel jsem tomu dat originalnost aby to bylo moje a proste jsem nato vybiral noty z e-duru....takze jak to mam presne hrat je spatna otazka a odpovet nebot ja to presne hrat nechtel :!: ...jinak jestli si to uz konecne prectes..asi 2-3 predesle pripspevky tak jsem opravdu prisel sam natu takzvanou tonalni zhuverilost :lol: ..jinak ten lick co jsem pak zahral na D12 nebyl zamer ja to prvne hral na HI-e strune kde to znelo dobre ale ten slide mne sel az k 24 prazci a spatne se to delalo..a proto tohle bylo rychle nahradni reseni :wink:

jinak zahrat se dal kazdej lick uplne jinde..kdyz sem kouukal na stupnici..ja proste po 1 vzivote sem mrkl na noty sedl ktomu a za 2h slozil tohle zakladni video..ktere nema reprezentovat moje supr hrani,ale spis to ze ukazu znamejm co se da naucit za cca 9 mesicu..kdyz jsem predtim nikdy nedrzel kejtu v ruce :twisted:a snad nekteri i pochvalily kdyz videli muj heavy metal1 a pak heavy metal 2 take..ze zlepseni tam pomalicku je videt :lol: doufam

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

chtel jsem tomu dat originalnost
Podle mého mínění, dát něčemu "originálnost", rozhodně neznamená (a prosím, neuraž se) něco zprasit. A už vůbec nechápu, proč sis tu "originálnost", nutně potřeboval zkoušet na státní hymně :?:
Povšimni si, že hymnu si neupravují ani vážení muzikanti - možná tak nějací zamrzlí náckové někde na "soukromé" oslavě, někde v hospodě u Plzně.
Nakonec, už po první kritice, jsem očekávál, že jako soudný člověk tu věc z "tuby" ztáhneš a nahradíš něčím funkčním.

A už prosím ponechme hymnu hymnou - vyber si prosím, poněkud méně exponovaný kousek, nahrej a můžeme diskutovat.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 11.05.2012 14:39, celkem upraveno 1 x.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

No zrovna druhej Jimi to není, ale tak dyť je to jedno. Je to jeho věc jak to hraje...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Atkins píše:
Podle mého mínění, dát něčemu "originálnost", rozhodně neznamená (a prosím, neuraž se) něco zprasit. A už vůbec nechápu, proč sis tu "originálnost", nutně potřeboval zkoušet na státní hymně :?:
Povšimni si, že hymnu si neupravují ani vážení muzikanti - možná tak nějací zamrzlí náckové někde na "soukromé" oslavě, někde v hospodě u Plzně.
Tohle jsi prehnal. Asi neznas Hendrixe, Wylda a SRV(sice hrajou to same :D ...). Mimochodem, Atkinsi, k tvemu vytvoru bych se vyjadril jako ke komunisticke patlanine (taky se prosim neuraz, kazde mu se libi neco)...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

ke komunisticke patlanine
= tak to bylo velmi veselé, obzvláště, když to napsal kapitalistický Americký baskytarista :lol: :lol:

Mimochodem jsem napsal ať si hraje co chce ale mě osobně se prznění
státního symbolu - národní hymny opravdu nelíbí.

A to se náckové, třeba poObrázekte

Ad Hendrix, hrál hymnu v nějakém kontextu a rozhodně si jí "neupravil", takto hanebným způsobem :!:
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Atkins píše:
ke komunisticke patlanine
= tak to bylo velmi veselé, obzvláště, když to napsal kapitalistický Americký baskytarista :lol: :lol:

Mimochodem jsem napsal ať si hraje co chce ale mě osobně se prznění
státního symbolu - národní hymny opravdu nelíbí.

A to se náckové, třeba poObrázekte

Ad Hendrix, hrál hymnu v nějakém kontextu a rozhodně si jí "neupravil", takto hanebným způsobem :!:
Vesely jsi tu jedine ty... jak muzes o nekom rict, ze je nacek, kdyz o nem nic nevis? Ja nerekl, ze jsi zasrany komunista, ale ten tvuj styl mi prijde, jako by jsi z te "nostalgicke" doby nevyrostl(a taky jsem te prosil, at se neurazis a stejne jsi reagoval podrazdene - to besip nikdy neudelal i kdyz tenhle tvuj nazor cisel z kazdeho tveho prizpevku)... Posledni vetou jsi dokazal, jak se da z h***a uplect bic. Ale bicem z h***a nezapraskas a kdyz zapraskas, tak si od sracek...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Lol to je maso. :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

z kazdeho tveho prizpevku
Jenom z mého?

A neurazil jsem se, jenom mi to přišlo opravdu úsměvné.

Za názorem, že symbol státu se prznit nemá, si stojím.

A už toho nechme, patrně se nedohodneme.
besip

Příspěvek od besip »

Atkins píše:
neupravují ani vážení muzikanti - možná tak nějací zamrzlí náckové někde na "soukromé" oslavě, někde v hospodě u Plzně.

A.
muj respekt k tobe je bohuzel u konce neprimo mne oznacujes zamrzlim nackem :!: :evil: ...asi jsi to vydedukoval ztoho ze sem pred 15 lety poslouchal orlik a dodnes jsem ostrihan dohola...diky bohu ze takovejch jako ty neni vic...pokud ses tak chytrej a umis takhle rychle posuzovat lidi a veci tak se vzdy rano podivej na oblohu a pak se bez zeptat do tv na praci predpovedi pocasi :x ...asi pred par dny jsem videl tusim v poradu Krause na ct1 punkovou kapelu co delala cover na hymnu a jeste pritom chrochtali a lide jim tleskali asi vsichni taky budou nackove :arrow:

dalsi vec ja hymnu nijak neznevazil a mazat to nebudu...ja se pysnej nato co zahraju po 10 mesicich hrani na kejtu sam z not :!: jinak jestli ja vypadam jako nacek..ty budes mozna zamrzli komunista..at sme fifty fifty

Ps-omlouvam se vsem za diskuzi mimo topic ikdyz vlastne mimo topic to vlastne ani neni porad se bavime o Ceske hymne kterou muze zahrat jedine zamrzlej nacek :D a diky vsem co stoji za mnou :wink:

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
besip

Příspěvek od besip »

jinak vsem co se zda ze jsem zhanobil hymnu se omlouvam :lol:
ale mazat to nebudu... howgn

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Prestante se pospinovat, k cemu to vede? :roll:
Stop dreaming, start playing!
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 11.05.2012 14:37, celkem upraveno 1 x.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 11.05.2012 14:37, celkem upraveno 1 x.
majkie

Příspěvek od majkie »

besip: jen poznamka a male rypnuti na okraj - ty jsi byl 7 let v usa a mas tak desnou anglictinu ?? (soude dle popisku na youtube u ty hymny)
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88

Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně :)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“