Atkins píše:
Tak a teď k té chybě, je v čase 0.47, kde slezeš na D12 a tonálně jsi zcela "mimo šachovnici" /cimrman/.důležité.

a ty sis cetl muj prispevek z
čt červen 26, 2008 7:54 pm je to asi prvni veta

ja nato prisel hned brzo a ty se mne porad dokola ptas jestli jsem nato prisel....
jinak ja to hral posle toho zapisu z Hrad.Cz..tam je vyznacenej E-dur tusim..ale i pokud by nebyl..chtel jsem tomu dat originalnost aby to bylo moje a proste jsem nato vybiral noty z e-duru....takze jak to mam presne hrat je spatna otazka a odpovet nebot ja to presne hrat nechtel

...jinak jestli si to uz konecne prectes..asi 2-3 predesle pripspevky tak jsem opravdu prisel sam natu takzvanou tonalni zhuverilost

..jinak ten lick co jsem pak zahral na D12 nebyl zamer ja to prvne hral na HI-e strune kde to znelo dobre ale ten slide mne sel az k 24 prazci a spatne se to delalo..a proto tohle bylo rychle nahradni reseni
jinak zahrat se dal kazdej lick uplne jinde..kdyz sem kouukal na stupnici..ja proste po 1 vzivote sem mrkl na noty sedl ktomu a za 2h slozil tohle zakladni video..ktere nema reprezentovat moje supr hrani,ale spis to ze ukazu znamejm co se da naucit za cca 9 mesicu..kdyz jsem predtim nikdy nedrzel kejtu v ruce :twisted:a snad nekteri i pochvalily kdyz videli muj heavy metal1 a pak heavy metal 2 take..ze zlepseni tam pomalicku je videt

doufam