Hoši, neukamenujte mě, ale co je to ASIO?
Edit_Jens: Odděleno z Audacity a Amplitube
Co to je ASIO
Pravidla fóra
Co to je ASIO
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
- Jens Ludwig
- Odborník
jinej druh ovladače
normálně windows používaj sadu DirectX - pro zvuk je tam ovladač DirectSound
Audio Stream Input/Output (ASIO) je ovladač, kterej vymyslela firma Steinberg. Tenhle ovladač ti zaručí nízkou latenci (zpoždění) a to proto, že z cesty mezi zvukovou informací a zvukovkou vyřadí běžný ovladače DirectSound - tim přeskočí mnoho intermediálních aplikačních vrstev - každá vrstva, která je takhle přeskočená (a signál v ní nemusí bejt zpracovanej) ti ušetří čas - zmírní latenci
lidově řečeno: když používáš ASIO tak prakticky propojíš program se zvukovkou přímo... bez žádnejch mezivrstev/meziprocesů
Audio Stream Input/Output (ASIO) je ovladač, kterej vymyslela firma Steinberg. Tenhle ovladač ti zaručí nízkou latenci (zpoždění) a to proto, že z cesty mezi zvukovou informací a zvukovkou vyřadí běžný ovladače DirectSound - tim přeskočí mnoho intermediálních aplikačních vrstev - každá vrstva, která je takhle přeskočená (a signál v ní nemusí bejt zpracovanej) ti ušetří čas - zmírní latenci
lidově řečeno: když používáš ASIO tak prakticky propojíš program se zvukovkou přímo... bez žádnejch mezivrstev/meziprocesů
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Moc Ď, už v tom mám jasno. ASIO nemám co s tím?Jens Ludwig píše:jinej druh ovladače
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušej ASIO for all http://www.asio4all.com/LAMA píše: Moc Ď, už v tom mám jasno. ASIO nemám co s tím?(chcu ho)
Hraju na kytary a mašinky